Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 май 2006, 18:54 ч.
  • Преглеждания  6 059  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 388
Как да "разредя" прекалено гъсто сладко? Имаме едни сладка от боровинки, които са прекалено твърди, едва се отделят от бъркана, а ми се иска да ги използвам.

Реклама
# 1
  • Мнения: 13 511
Дали няма да стане да ги затоплиш на водна баня? newsm78

# 2
  • Мнения: 1 388
И аз си го помислих, ама ме е страх, че после пак ще се сгъсти. Rolling Eyes

# 3
  • Мнения: 13 511
Ами "стапяш" го преди консумация. Когато ти потрябва пак - следващия буркан. Както правят с меда.

# 4
  • София
  • Мнения: 21 686
Ако са няколко бурканчета, изсипваш съдържанието в тенджерка + малко вода , оставяш го да поври 2-3 минути, сипваш го пак в бурканчета,затваряш и обръщаш както е горещо. Стои така докато изстине напълно.
Може да сложиш и на върха на ножа (щипка лимонтузу- предпазва от озахаряване).
Ако е от костилков плод (кайсия,праскова - може да сложиш малко бадемова есенция -ако е загубило аромата си или ванилия).

# 5
  • Мнения: 1 388
Благодаря, ще опитам.  Hug

# 6
  • Мнения: 974
Ами "стапяш" го преди консумация. Когато ти потрябва пак - следващия буркан. Както правят с меда.

 newsm10
Сладката се захаросват по-същият начин както меда - причините пак са същите. Раззахаросването също е същото ....имаше много хубава тема за техниката на разахаросване виж с търсачката   bouquet
Ако спазваш инструкциите ще си запазиш сладкото по-дълго време течно

# 7
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Такива сладка слагам на режим размразяване в микровелето .

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт