Pileshki syrca????

  • 10 116
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • In transit
  • Мнения: 11 803
Пробвай да ги направиш на скара, стават много вкусни.

Слагаш ги в марината от горчица, соев сос, зехтин, бяло вино (бира) и подправки за скара да киснат поне 8 часа(колкото повече , по-вкусни стават) . Набождаш ги на шишчета и печеш на скара.

mikkey, както са сурови ли? Не се ли подваряват малко, поне да побелеят newsm78

Не , сурови се пекат, идеята е , че като преседят по-дълго време в маринатата и стават крехки и сочни и се изпичат лесно. Правила съм ги по-този начин много пъти и стават много вкусни.

# 16
  • Мнения: 6 390
днес гледах едни пилешки сърчица, и дробчета, пресни ми се видяха, ама пусто като нямам представа как се готвят  Embarassed
добре че ви има  Hug
като гледам сърцата са по жилави от дробчетата, и това с варенето първо мисля че повече ми се нрави и после да се дозадушат  Thinking

ако ви кажа че 10.тина години не съм яла нито едното, нито другото  Rolling Eyes
и с каква гарнитура са дробчетата или сърчицата  newsm78

# 17
  • Мнения: 1 951
Аz обикновенно правя картофено пиуре към тях.

Общи условия

Активация на акаунт