Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 юни 2017, 05:59 ч.

Оставане легално след J1 visa

  • 600
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте
Въпроса ми е следният аз съм в Америка с зелена карта приятелката ми има J1 виза ако се оженим тук има ли вариант тя да  остане тук легално докато станат нейните документи и ако не какви са вариантите  след бригадата  за легалното и оставане??

# 1
  • Мнения: 1 718
За легално оставане единствените варианти са: обучение или следдипломна специализация (F1/J1) или работна виза (Н1В или Н2В).

Вие кога ще имате право да кандидатствате за гражданство (тоест, колко време остава до петата година)? Когато получите гражданство, ще можете веднага да подадете за нея молба за зелена карта и тя ще може да дойде в САЩ и да я чака на място. Дотогава нямате друг вариант, освен визите горе. Тя не получава автоматично Вашия статус след сключването на брак. Силно непрепоръчвам оставането нелегално - имате съвсем реален вариант след броени години да получите за нея зелена карта, една имиграционна измама може да провали този шанс тотално.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт