Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 2 216
Приготвям си го.Но виж тези които са в магазините без плот

# 31
  • Мнения: 15
Приготвям си го.Но виж тези които са в магазините без плот
Blush а рецептата за приготвянето му може ли

# 32
  • Мнения: 2 216
Приготвям си го.Но виж тези които са в магазините без плот
Blush а рецептата за приготвянето му може ли
Нямам точна рецепта.Сварявам плодовете.На кг сок слагам 1 кг захар.На кг захар 1 чаена лъж лимонена к-на 5 мин преди махане от котлона

# 33
  • Мнения: 15
А без Кристалина или желе няма ли да стане тази торта с картинка, гледах доста в нета и там не слагат та се чудех ....

# 34
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 3 391
А без Кристалина или желе няма ли да стане тази торта с картинка, гледах доста в нета и там не слагат та се чудех ....
Зависи от картинката. Ако е върху фонданова хартия нямя нужда от мазане с нищо

# 35
  • Пазарджик
  • Мнения: 169
Здравейте искам да попитам нещо за една торта която ще правя за пръв път.Тортата е с картинка от вселена хартия досега не съм правила и четох че се маже с криаталина,но в града в който живея нямаме сладкарски борси и нз от къде мога да си я набавя.Та въпроса ми е има ли някакъв заместител на Кристалина който ще стане за целта

Благодаря ви момичета  Hug

Има рецепта за домашно приготвена
http://cakeslibrary.blogspot.bg/2012/06/colova-1-1-2-3.html?m=1

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 00:11 от tuty1

# 36
  • USA
  • Мнения: 595
Нелка, благодаря  bouquet! И аз сега се сетих, че именно заради бакпулвера ми се изду по средата.

Ани, благодаря и на теб bouquet! Аз бях приговила тройно повече масло и се страхувах да не би да не ми стигне  Simple Smile . А за другото се извинявам, мислех че като напиша заливка/глазура може да означава само в течно състояние, а то имало и друг вид  Hug. Дано се справя с нея!

# 37
  • Мнения: 59
Здравейте,
много ми се иска да ви покажа една от най-вкусните торти, които съм приготвяла - Шоколадова торта с глазура.

Кремът е толкова невероятен, че мога да го ям с лъжица Simple Smile))
Ето рецептата - http://mishhh-mashhh.blogspot.bg/2017/01/chocolate-cake-with-icing.html

# 38
# 39
  • Norge
  • Мнения: 872
Moмичета, със сигурност са вкусни тортите/сладкишите, които приготвяте.

Боя се обаче, че сте попаднали в грешен форум.
Тук целта не е да се препращаме една-друга към един или друг блог и/или сайт.

Интерактивните ви връзки са съвършено неуместни на фона на тотално незаинтересуваното ви отношение спрямо групата, пишеща тук.

Ако случайно имате какво да споделите, мястото, където да го направите, е това, в което четете тези думи в момента.
Всичко останало е лошо възпитание.  Grinning

-------------------

МаймунеHeart Eyes така е за бакпулвера. Издуването, което се получава от него, даже бива наричано „коремче“  Flutter
 Hug


# 40
  • Мнения: 11 498
Явно е реклама, да.

# 41
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 3 391
Тортата Шварцвалд изглежда много апетитна. Другата на Яна Д не я коментирам, защото не я виждам. Хубаво е , ако искате да споделите рецепта за крем или за блат да напишете просто рецептата.

Нелка, подкрепям те изцяло относно заинтересоваността, още повече , че някои потребители минават -пускат нещо- а после дори не си правят труда да се върнат от ново в темата, за да видят дали няма въпроси , свързани с тяхното произведение. Иначе относно линковете - не знам кое е правилно. Много често примерно аз ползвам рецепта, която съм видяла в нечий блог, това означава ли, че не бива да споделя линка от него , след като самата аз съм го ползвала като източник. newsm78

# 42
  • München, Deutschland
  • Мнения: 3 183
Ама то имало нова тема! Аз се чудя къде изчезнахте! Благодаря за темичката, Ани!  Hug

Показвам 2 снимки на тортата  ми от рд. За пореден път се разтече. Бях направила много твърд крем, но не ми хареса толкова на вкус, именно защото беше много твърд и му добавих заквасена сметана. Вкусово стана идеално, но откъм строеж на тортата беше невъзможно. Но горната торта изядохме още веднага, долната 1/2 почти изчезна на закуска, в момента имаме около 2 неголеми парченца, но то е защото я забравих в хладилника и ядохме само салати.  ooooh! Довечера ще я доядем. Simple Smile

В горната част, целта ми беше от горния блат леко да се разтича кремът, там беше ок. На долната обаче й бяха твърде тежки плодовете и виждате как е клюмнала. Исках плодовата украса да я направя по-готина, но нямаше да има торта, ако бях почнала да си играя на икебана.  Laughing

Ани, според мен Нелка има предвид постовете, които са без коментари, появяват, дават 5 линка, за да генерират посещения на блога си и пак си заминават. А не ако някой ме пита как съм направила блата примерно и аз да му кажа "Няма, пък, да ти дам линка/рецептата.".

Имам проблем със снимките, щото прикачи пак не работи. Ако не ги виждате, ще се опитам да ги кача другаде...




Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 13:47 от chrissy

# 43
  • Мнения: 11 498
Аз не много по темата, но тъкмо си накиснах 2 буркана вишни за пияни вишни и по Коледа ще правя торта с пияни вишни  Laughing  Те дали ще издържат до Коледа в алкохола?  newsm78  Май повече от 2-3 месеца не съм ги държала. И някакъв мазен крем ще им измисля..., чак нямам търпение.  chef

# 44
  • София
  • Мнения: 1 499
Пине, аз съм чувала, че ги замразяват.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт