Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 135
 • Мнения: 7 234
Дорис, аз не съм виновна за състоянието на детето ти. Както и никой наоколо. Но ако ще се чувстваш добре....

A защо смятате, че се се стремя да търся виновни? И какво точно ще ми помогне намирането на виновни?
Но не съм съгласна, родителите да бъдат притискани и задължавани да слагат ваксини, а когато детето направи тежка реакция, единствената реакция на отговарящите за ваксините да е "освобождаване от ваксини".
Помощ - няма!
Вписване в статистика за пострадали от ваксини, също няма.
Изискват от родителя да докаже, че състоянието е причинено от ваксината - как точно става това след като нито един лекар не желае да даде писменно мнението си против ваксините? На думи са категорични, на хартия ... ами щели да имат последици.
След като едно дете е пострадало /а вероятно не едно/ какво се променя, за да няма повторяемост?

Най-малко пък търся от Вас отговорност!
Но нима ако Вашето дете пострада от лекарска грешка /каквато и да е/ и превърне живота на семейството ви в почти ежедневен кошмар Вие ще махнете благосклонно с ръка и ще кажете, че то риск винаги има... Надали! Защо очаквате това от мен и от хората като мен? Къде смятате, че грешим борейки се с това, което можем, за да няма други пострадали?

Коя е моята конспирация според Вас Diana D? И пак апелирам за четене, а не за интерпретации - никой не е обобщен като "първосигнален". Въобще разбрахте ли защо предложих на потребителката да прекара време със семейство на ПОСТРАДАЛ ОТ ВАКСИНА?

# 136
 • В заешката дупка
 • Мнения: 3 073
Точно твоите думи коментирам, Дорис.

Елате и вижте... прекарайте 1 ден ..... това са твои думи. За какво го пишеш това? За да плашиш.

Използваш аутизма (между разни други неща) за плашило. И понеже моето дете е с аутизъм, правиш внушения и за моето дете.  А аз не желая детето ми да служи за плашило. Защото не е! Имам прекарасно дете, което не бих заменила с никое друго!

Внушенията за ужасния аутизъм, че да предпочетеш да рискуваш детето ти да умре (като не му слагаш ваксини) вместо да е с аутизъм, са отвратителни.

Въздържайте се от подобни плитки и грозни манипулации “елате и ги вижте” . Както казах, аз съм дошла и много съм видяла и при мен тия не вървят.  

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 22:43 от ЧеКа

# 137
 • Мнения: 7 234
 ЧеКа, това, че Вашето детенце е с аутизъм не прави по-малко сериозна тази страничната реакция на ваксината. И именно Вие и Вашето семейство най-добре го знаете.

Вие /привържениците на ваксини/ плашите, че без ваксина може да се стигне до летален изход, ние пък отговаряме, че ваксината може да доведе до сериозни и трайни последици. Това, че децата ни са прекрасни и с тези последици не означава, че те не са сериозни и не променят живота на целите семейства.

Според мен спорът за ваксините се опростява до двете крайности "да слагаме всички" и "никакви ваксини". Истината за мен е в това, че трябва да има сериозен обществен натиск за по-добро тестване на ваксините, тяхното подобряване, възможно най-малко странични ефекти, постоянен контрол на влиянието им, адекватна помощ на пострадалите и мн. други.

Смятам, че да се гледа на пострадалите като "възможен страничен ефект" е напълно недопустимо и обидно. Недопустимо е здрави деца да бъдат сериозно увреждани при ваксиниране. Нечовешко е да се замитат многобройните случаи на реакции към ваксини. Не е нормално обществото да приема това.

# 138
 • Мнения: 1 028
Какво е аутизъм?               
Ваксините не причиняват аутизъм(всъщност какво въобще е Това?!) , но ваксините причиняват енцефалит  и това си го пише и в листовките и е потвърдено официално. Всеки родител трябва добре да се запознае със симптомите на енцефалит и последиците. Ако след ваксина детето има гърчове, диария, висока температура,пронизителен плач, червено гърло и симптоми на настинка, хрема,обриви повръщане проблеми с ходенето и придвижването, поведенчески промени, трудност при говорене, продължителен сън. Трябва да се обърнете към специалист,който да проведе необходимите изследвания, за да докаже енцефалит. Тъй като посочените симптоми особено след ваксина говорят за енцефалит. http://www.childrenshospital.org/conditions-and-treatments/condi … mptoms-and-causes

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 07:58 от Z

# 139
 • Мнения: 207
Мисля, че получих отговор на въпроса си, благодаря. Вие си представяте света без ваксини като този на прабаба ми (то няма и начин да е друг). Свят, в който жените са раждали по десетина деца, от които да оцелеят 4-5.
Вярно е, че за пострадалите статистиката е 100%.
Но в рамките на човечеството тя наистина е в рамките на части от процента или там някъде. И дали връзката между проблема и ваксината е безспорна? Доста ме съмнява това.

Ако трябва да се работи в някаква посока, то не е отказ от ваксините изобщо, а тяхното прецизиране.
Иначе трябва да се откажем въобще от всякакво лечение, защото няма лекарство, за което да не съществува никаква вероятност от настъпване на тежки или фатални странични ефекти.

Аз лично не съм готова на такъв вариант, поемам риска от страничните ефекти и си лекувам децата. Радвам се, че повечето хора мислят като мен (и причината е, че случаите на тежки проблеми са сравнително редки), защото иначе статистиката щеше да е много по-страшна и светът - много по-опасно място. Достатъчно е човек да се разходи до някоя африканска страна, за да придобие представа какъв е светът без ваксини и лечение.

Бъдете живи и здрави. Разбирам нагласата ви, но тя няма нищо общо с рациото.

Това е повърхностното мнение, което споделят маса хора, които не са се задълбочили в темата.
Ще се опитам да съм кратка.

Ваксинирането е толкова обмислено и агресивно рекламирано, че много родители вярват, че това е "чудо", което е уловило много от болестите, от които хората се страхуват, но:
Няма убедителни научни доказателства, че  заболяванията, срещу които ваксинираме са ликвидирани поради масова ваксинация, а не заради по-доброто хранене, санитарни условия и здравеопазване.
Има  изследвания и проучвания, от които е видно, че много от ваксините са неефективни.

За всяка ваксинация има значителен риск и редица противопоказания, които могат да превърнат ваксината в опасност за здравето на детето. Лекарите ги поставят обикновено без да предупреждават родителите за риска и без предварително да проверяват дали ваксинацията е противопоказна за това дете.  

Не са правени проучвания за дългосрочни последици от ваксините.
Все по-често се подозира, че ваксинирането срещу сравнително безобидни детски болести може да бъде причина за драстичното увеличение на автоимунните заболявания, че сме заменили паротита и морбили за рак, аутизъм, левкемия, ревматоиден артрит, множествена склероза, болест на Lu Gerig, лупус еритематозус и синдром на Gulam-Barrel и др.
Не се знае какъв ще бъде отговорът на реваксинирането на всеки в света с все повече и по-мощни дози ваксини? И какво ще стане, ако предизвиканото от ваксината препрограмиране на имунната ни система всъщност намали способността ни да реагираме ефективно на реалните предизвикателства от други патогенни инфекциозни микроби?

Научните изследвания се извършват от самите производители на ваксини, т.е. конфликт на интереси.

Компенсации за негативните последици от ваксините у нас няма , лекарите не искат да ги потвърдят и не ги записват.

Милиарди хора са измамени в името на науката. Днешната наука не е наука. Бизнес е. Корумпирани от фалшиви научни изследвания, подкупили политици и лекари.
В темата има много информация, придружена с доказателства, линкове и т.н.

 Това е от преди няколко дни:
https://www.naturalnews.com/2018-01-31-scandalous-cdc-director-r … ding-the-cdc.html

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 18:36 от _Ивет_

# 140
 • Мнения: 1 028
Коклюшните епидемии са постоянни, и за  това всъщност е виновна самата ваксинация, заради която бактерията причиняващи коклюш мутира в паракоклош -b parapertusis,  имунитет към      б пертусис, не предпазва от б парапертусис, която също причинява коклюш и може да се колонизира в бозайници.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bordetella

# 141
 • Мнения: 1 372
На какво мнение сте за поставянето на ваксини при раждането? Дали ако се отложат рисковете са по-малко?

# 142
 • Мнения: 7 234
БИЛ ГЕЙТС И ЕЛИТЪТ НЕ ВАКСИНИРАТ ДЕЦАТА СИ

Бившият личен лекар на Бил Гейтс в Сиатъл, през 90-те години на миналия век заявил, че основателят на Майкрософт, който финансира разработването на ваксини, „отказал да ваксинира децата си“. Според него неговите деца „били забележителни деца, много умни и жизнерадостни“ и Гейтс заявил, че не им трябват никакви ваксини.

Според очевидци тези думи предизвикали вълна от негодувание сред лекарите на симпозиума, които обвинили лекаря, че нарушава лекарската тайна.
Бил Гейтс има три деца – Дженифър, Рори и Фиби; те са родени между 1996 и 2002 г. и според личния му лекар никое от тях не е ваксинирано и всичките са здрави.
Оказва се, че елитите също не ваксинират децата си. Но и Гейтс, и елитите настояват обикновените хора да ваксинират своите деца.
По данни на изследване в Калифорния децата, които не са ваксинирани, са бели и са от най-богатите семейства в Лос Анджелес. Броят на неваксинираните деца от 2007 до 2013 г. се е увеличил от 1,54% до 3,06%. Това са над половин милион деца, които се отказали от ваксините; от тях 17 хиляди са от богати семейства.
По данни на CNN броят на семействата, отказали ваксиниране на децата си, е най-висок в райони с високи нива на доходите като Orange County, Santa Barbara и Bay Area.
В изследване, публикувано в American Journal of Public Heath , били разгледани над 20 хиляди калифорнийски училища, и било установено, че отказът от ваксиниране се среща два пъти по-често сред деца, които посещават частни елитни училища.
„Много богатите и привилегировани родители знаят много за ваксините и не искат да рискуват, когато става дума за здравето на собствените им деца. Безпокоят ги страничните им реакции, включително и аутизмът…“
Бил Гейтс не е глупак, за да ваксинира на децата си отровния субстрат, който самият той разработва, и прекрасно знае, че ваксините се произвеждат за депопулация на населението.
Установено е, че ваксината срещу полиомиелит погубва децата. Вместо да бъде забранена, тя се разпространява с високи темпове в много страни.
На конференция в Калифорния през 2010 г. Гейтс неочаквано призна, че неговата благотворителност е насочена към съкращаване числеността на населението.
На закритата конференция в Лонг Бийч, Калифорния, в речта си Гейтс посочва: „…В света днес живеят 6,8 милиарда души. Те ще стигнат до девет милиарда. Сега, ако работим съвестно по новите ваксини, здравеопазването и услугите в областта на репродуктивното здраве, ще намалим населението с 10 или 15%...“
На обикновен английски език един от най-влиятелните хора в света точно изрече, че очаква ваксините да се използват за съкращаване на населението. На елитния Световен икономически форум в Давос през януари 2010 г. Гейтс заяви, че през следващото десетилетие неговият фонд ще отдели около 10 милиарда долара за разработването и доставката на нови ваксини за децата.
И през 2016 г. Гейтс отново призна, че ваксините се създават за депопулация на населението.

Замисляли ли сте се от какво се правят ваксините?

Изходната суровина за тях са трупни органи и кръв на хора, например починали от хепатит, от които се отделят ваксинните вируси. След като вирусът е отделен, започват да го отглеждат в специфична културна среда, като и този път като „хранителен субстрат“ използват кръв, тъкани и органи на хора и животни.
Вирусите се размножават лошо в здрави клетки, затова за да се отгледат, производителите на ваксини обикновено използват болни, генетично дефектни животни – например мишки, от специални „ракови линии“, първоначално предназначени за провеждането на онкологични експерименти. Когато вирусите се размножат, ги убиват с формалдехид – мощна противоплазматична отрова, мутаген и канцероген, който се използва за балсамирането на трупове. Формалдехидът остава във ваксинната доза.
На изхода ваксините съдържат клетки от мъртви органи и тъкани на животни – клетки от бъбреци на ембриони на мишки и маймуни, клетки от абортирани човешки ембриони, ракови клетки от линията HeLa, кокоши белтък – който е силен алерген, кръвна суроватка от кучета, маймуни, овце, свине и крави, хидролизиран желатин, силнодействащи антибиотици.
Като дезинфектанти, консерванти, сорбенти и пр. добавки вкарват във ваксините големи количества фенол, метилиран живак и другата опасна отрова – 6-феноксиетанол – антифриз, алуминиев хидроокис, оцветители, органични разтворители, глицерол, сулфитни и фосфатни съставки и др.
Ваксините често се замърсяват от странични микроорганизми. В тях се откриват ракообразуващият маймунски вирус SV40, цитомегаловирусът, вирусът на птичия рак, пестивирусът, мутиращи вируси на гъски, кучета и зайци, нанобактерии, микоплазми и дори най-прости едноклетъчни животни – например акантамеба, известна като „амебата, която изяжда мозъка“.
И тази „гърмяща бомба“ се инжектира на кърмачета и малки деца…

Източник - стената на приятел ФБ
Много ми е инетерсно тази информация да се провери за достоверност.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 08:39 от the Дорис

# 143
# 144
# 145
 • София
 • Мнения: 1 592
"Евтина, леснодостъпна, ефективна и безвредна" ваксина против морбили - нито е ефективна, нито безвредна. При лошо гледани, недохранени деца с компрометирана имунна система една настинка също може да даде усложнения и да причини смърт.

# 146
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 1 778
"Евтина, леснодостъпна, ефективна и безвредна" ваксина против морбили - нито е ефективна, нито безвредна. При лошо гледани, недохранени деца с компрометирана имунна система една настинка също може да даде усложнения и да причини смърт.
[/b]
Точно така. А при добре гледани деца, със силен имунитет, едно морбили може да доведе до смърт.

# 147
 • София
 • Мнения: 1 592
"Евтина, леснодостъпна, ефективна и безвредна" ваксина против морбили - нито е ефективна, нито безвредна. При лошо гледани, недохранени деца с компрометирана имунна система една настинка също може да даде усложнения и да причини смърт.
[/b]

Точно така. А при добре гледани деца, със силен имунитет, едно морбили може да доведе до смърт.
Дай факти, доказателства?

# 148
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 1 778
"Евтина, леснодостъпна, ефективна и безвредна" ваксина против морбили - нито е ефективна, нито безвредна. При лошо гледани, недохранени деца с компрометирана имунна система една настинка също може да даде усложнения и да причини смърт.
[/b]

Точно така. А при добре гледани деца, със силен имунитет, едно морбили може да доведе до смърт.
Дай факти, доказателства?
Аз ще ти дам, а дали ти можеш да дадеш за обратното?

# 149
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 1 778
"Евтина, леснодостъпна, ефективна и безвредна" ваксина против морбили - нито е ефективна, нито безвредна. При лошо гледани, недохранени деца с компрометирана имунна система една настинка също може да даде усложнения и да причини смърт.
[/b]

Точно така. А при добре гледани деца, със силен имунитет, едно морбили може да доведе до смърт.
Дай факти, доказателства?
Аз ще ти дам, а дали ти можеш да дадеш за обратното?


"Епидемията от морбили в Европа продължава да расте. За последните 12 месеца жертвите на инфекциозната болест са вече 35. Последният случай е на 6-годишно момченце в Италия, където над 3300 души боледуват от дребна шарка в момента. В Румъния смъртните случаи са най-много - 31, а в Германия и в Португалия е загинало по едно дете в последните месеци заради инфекцията. Данните обобщава Световната здравна организация."


Общи условия

Активация на акаунт