Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 165
 • Мнения: 1 028
Вируси съществуват само според фарма лъже-медицината. http://learninggnm.com/SBS/documents/virus-trial.html
Стафилококос ауреус и заболяванията, които причинява http://bg.medicine-worlds.com/zolotistyj-stafilokokk.htm включително скарлатина.В кръвта предизвиква сепсис и токсичен шок.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 09:15 от Z

# 166
 • Мнения: 9 564
Вируси съществуват само според фарма лъже-медицината. http://learninggnm.com/SBS/documents/virus-trial.html

Положението било много тежко, наистина не предполагах. Благодаря, че ме осветли.
Хубавото е, че има истинска медицина, която лекува с баене и гледане по звездите.
Честит празник!

# 167
 • Куциндрел
 • Мнения: 18 690
Скарлатината не се причинява от ареус. Като не можете да смелите някаква информация, поне не дейте да твърдите, че сте прави.

# 168
 • Португалия
 • Мнения: 1 644
оф, колкото пъти се раздвижи темата, все ще е ,защото някой ще дойде да ни осветли колко сме слепи Scream

Black_Sapphire,честно, мързи ме да пиша, затова- попрочети:
https://milev.info/index.php/terminology

# 169
 • Мнения: 9 564
Достатъчно съм чела по въпроса, докато съм си карала висшето. Смея да твърдя, че беше повече от "грипът е бактерия".


# 170
 • Мнения: 1 028
http://bg.medicine-worlds.com/zolotistyj-stafilokokk.htm Ето ти пак линка - стафилококова скарлатина. Плюс в университетите днес се преподава фарма медицина основана на измама и манипулативна информация. Значи пробите през 1918 показват - бактериална инфекция причинена от хемофилиус инфлуенце.1933 консул към криминалната организация ООН казва не било бактерия, било вирус... Много надценяванте средствата да затъпяване и пропаганда...Др Ланка печели дело в което се доказва, че морбили не се причинява от вирус..Обаче видиш ли Рокфелер и сие си плащат в Университетие да се преподава лъже медицина. Нали все пак педиатрията е гръбнакът на фарма индустрията..
.

# 171
 • Мнения: 9 564
Аа, виж за Рокфелер не знаех...но това обяснява всичко.

# 172
 • Мнения: 1 028
   Как може да не знаеш за Университетът на Рокфелер един от най- престижните https://www.topuniversities.com/universities/rockefeller-university.  Да не говорим за това кой стои зад фарма индустрията.

# 173
 • Мнения: 207
Поставянето на въпроси не е в полза на индустрията, ето  защо се излъчват редки дебати, където да не се сблъскват отношения на лекари и учени, които са за и против. Имам чувството, че индустрията дърпа играчите си, за да не увеличава праха. И всеки един момент, тя произвежда "епидемия"  и не иска да потвърди и разследва причината и епитела.
Очевидно е, а и може би е единственото оставащо оръжие за противодействие на вече радикалните промени в мисленето и увеличаващото население на "отхвърлящите"
 Какво точно представлява морбилния щам във ваксините, които се прилагат?
Тъй като е трудно да се разграничат вируси от див тип в генотип А от щамове на ваксина, някои огнища може да са получени от случаи, свързани с ваксини, или да са резултат от лабораторно замърсяване.
 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12064866/

Ще коментирам и тетанус, това не е заразна болест, т.е. не се предава от човек на човек, но четири дози ваксини срещу нея и два бустера присъстват в задължителният ни имунизационен календар, защо?, като след това, при почти всяка по-сериозна рана, независимо от какво е предизвикана я поставят отново, сигурно е безвредна щом я поставят без много да се чудят, та  дори при ухапване от кърлеж, нали - мислят за благополучието на хората.
https://www.globalresearch.ca/mass-sterilization-kenyan-doctors- … s-vaccine/5431664

За БЦЖ ваксината - държавите, които не са ваксинирали, имат 100 пъти по-малко случаи на туберкулоза в сравнение с държавите, които ваксинират, защо ли?
http://icmr.nic.in/ijmr/2013/march/ijmr_classic3.pdf

# 174
 • София
 • Мнения: 1 851
Здравей,
не съм сигурна дали тук в тази е мястото на въпросът ми но ще попитам. Вчера дъщеря ми ( тя е 5- ти клас), след като се прибра от училище ми даде бележка от училищната мед.сестра, която иска в срок от два дни отговор от ЛЛ за поставено Манту. Казала е че ако не върнем отговора от ЛЛ в определения срок подлежи на глоба. Зачудих се защо и е точно информация за поставено Манту. Поразпитах познати с деца на същата възраст но те не са получавали такива бележки.  

# 175
 • Мнения: 1 591
Здравей,
не съм сигурна дали тук в тази е мястото на въпросът ми но ще попитам. Вчера дъщеря ми ( тя е 5- ти клас), след като се прибра от училище ми даде бележка от училищната мед.сестра, която иска в срок от два дни отговор от ЛЛ за поставено Манту. Казала е че ако не върнем отговора от ЛЛ в определения срок подлежи на глоба. Зачудих се защо и е точно информация за поставено Манту. Поразпитах познати с деца на същата възраст но те не са получавали такива бележки.  


Аз бележка не съм получавала, но устна ,,молба,, от мед, сестрата
 в училище получавам няколко пъти. ДАла съм бележка за всички поставени ваксини до момента, но не мисля , че е работа на сестрата да се занимава с глоби и санкции. детето си има ЛЛ. АЗ отказах с декларация проба Манту. БЕлежка няма да дам, даже смятам да й се обадя и да я информирам, че няма да получи такава бележка.

# 176
 • Зад океана
 • Мнения: 79
Здравейте! Копирам мнението си от темата за майки които не ваксинират за да се представя и да следя тази тема. Аз живея в Сащ и все още нямам деца. Тук е направо епидемия от деца с аутизъм и аз лично съм убедена че голяма вина за това имат ваксините. Наскоро започнах да гледам Vaxxed( интервюта с родители на деца пострадали от ваксинации на youtube) и направо ми настръхва косата. Твърдо съм убедена че не искам децата ми да бъдат тровени с такива тежки метали и т.н. Приятелят ми като ме видя че гледам такива клипове ми каза че това били глупости и искал някой ден децата ни да имат всички ваксини. Дано до тогава да успея да го убедя във вредата им.
Имам само една позната тук която не ваксинира децата си. И двете бяха родени още в 6-ти месец и тежаха само около килограм и някакъв много известен доктор и беше казал в никакъв случай да не ги ваксинира. Децата сега са на 3 и 5 години и са много здрави и рядко боледуват за по 1-2 дни. В клипчетата които гледах родителите се оплакваха че ваксинираните им деца много са боледували като бебета, най-вече от ушни и респираторни инфекци, отделно алергии, астма и епилептични епизоди. В същото време има и клипчета с родители които никога не ваксинират или са спрели да ваксинират и децата им са напълно здрави. Аз лично вече загубих всякакво доверие на лекари и лекарства, всичко се прави само за пари...

# 177
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 1 817
Яяя колко лесно се пробиват мозъци на ограничени хора в ютуб. Добре че мъжът ви е здравомислещ. Между другото какво ли ще започнете да мислите, ако видите какви са последиците от болестите, за които има ваксини?

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 08:47 от lechugitka

# 178
 • Зад океана
 • Мнения: 79
Аз лично не съм чувала за такива случаи. Ваксинарат ни за болести които са почти изчезнали. Бихте ли ми дали линк към статии за случаите за които говорите?
Каква полза или печалба могат да имат родители разказващи за децата си пострадали от ваксинации? В половината клипчета децата също присъстват  и гледката е много тежка. Единствената цел на родителите е да предупредят останалите за вредата от ваксините. И това на фона на постоянните реклами на фармацевтичните компании които печелят милиони, не само от самите ваксинации, но и от лекарствата за поддържане на вече увредените деца.
https://www.youtube.com/watch?v=DgITY6755SQ&list=LLuZhmalOMM … ;index=1&t=0s

# 179
 • Мнения: 20 336
Ваксинарат ни за болести които са почти изчезнали.
И как, според теб, са изчезнали тези болести?

Общи условия

Активация на акаунт