Реване

  • 40 775
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Значи блата се вади от тавичката и се нарязва преди да се залее, правилно ли съм разбрала?
Неее, не се вади от тавата, само се нарязва, залива се със сиропа и се оставя да поеме.

# 16
  • Мнения: 1 951
Мерси, ще пробвам в най-скоро време и ще долкладвам  Grinning

# 17
  • София
  • Мнения: 10 858
Аз правих оня ден реване, наистина сложих по-малко брашно, дори от указаното в рецептата и ми стана страхотно!
Мерси за съветите!  bouquet

# 18
  • Мнения: 5 299
за блата:
6 яйца,
2 чаени чаши брашно,
1 чаена чаша захар,
1 бакпулвер

за сиропа:
1 литър прясно мляко,
1 чаша вода,
1 чаша захар,
1 ванилия

Продуктите за блата се разбъркват добре до хомогенна смес и се изсипват в намазана с олио тава. Пече се на умерена фурна. Когато изстине се нарязва на порции и се залива с топлия /не горещ / сироп.

Общи условия

Активация на акаунт