Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 юли 2017, 14:13 ч.

Изневяра и депресия

 • 15 563
 • 192
 •   1
Отговори
 • Мнения: 17
Пиша анонимно, защото никой не знае за това, което ще напиша. Моля ви за обективно мнение. Имам силна нужда от подкрепа в най-тежкия момент в живота си.
С моята половинка живеем заедно от 10 години, нямаме  брак, но сме в един дом от толкова време. Имаме и дете.
Преди три години аз постъпих зле, поддадох на флирт, без да стигам твърде далеч. Бяхме отчуждени и изстинали. Не се оправдавам с това. Две целувки, които бяха най-голямата грешка в живота ми и които докато съм жива няма да си простя.Той разбра и ме унижи, обиди, направи много лоши неща с мен. Но продължихме.
 Но ето, че всичко в този живот те застига. Преди две седмици разбрах, че е имал афера. Тя ми писа. Той е невероятен човек и любовта на моя живот. Добър баща и човек на който може да разчиташ. Разкайва се, плака, извинява ми се и казва, че е готов на всичко да му простя. Имал е сексуална връзка с жена, която е продължила няколко срещи. Но доста време са си писали. Тя ми показа мръсните подробности. В нашата кола. И какви неща и е писал. Много ме боли. Както никога. Твърди, че е бил наранен и е искал да ми го върне и че било отдавна. Тя ми каза, че е миналата година, запознали се по фейсбук, а аз видях, че тя е от миналата година там. Така че ме излъга. И не спира да повтаря, че аз ако не съм била сгрешила първа, никога не би го направил. Обаче аз съм обезсърчена, зле ми е, плача вкъщи, на работа, в банята, минават ми ужасни мисли. Пренебрегвам си детето!!! Това ми е много тежко. Слаба съм психически и не мога да се справя. Не отричам вината си в никакъв случай, но не желая да поема цялата. Обичам този мъж и искам мнение дали след нещо такова има смисъл, защото моята тъга и болка растат, изпадам в нервна криза и крайности. Постоянно си ги представям. Не ям, не мисля за друго, не искам да се срещам с хора. Всеки един миг мисля как я е докосвал и какви неща и е казвал. Той много иска да продължим, аз също. Как да преборя мислите? Никога няма да му повярвам. Не иска само за това говоря и да плача постоянно.

# 1
 • Мнения: 177
На твое място ще се отдръпна за известно време да ги видя дали ще се срещат хубавците (тайно или явно) и след това, ако преценя ще го прибера, ама така ще му нашокам репата, че няма да посмее да погледне друга жена.  Twisted Evil

# 2
 • София
 • Мнения: 13 039
Постоянно си ги представям. Не ям, не мисля за друго, не искам да се срещам с хора. Всеки един миг мисля как я е докосвал и какви неща и е казвал. Той много иска да продължим, аз също. Как да преборя мислите? Никога няма да му повярвам. Не иска само за това говоря и да плача постоянно.

Докато тази представа е пред очите ти, не виждам как ще продължите.
А, когато я изтриеш или просто спре да те впечатлява, няма да имаш нуждата да продължиш с него.
Бих те посъветвала да се сетиш, че имаш дете, което страда от лудницата вкъщи.
Не само се чувства изоставено, а ще реши, че то е виновно за отношенията ви.

# 3
 • Мнения: 17
Мисля, че не се срещат и, че е отминало вече, но то не променя факта, че не му вярвам вече. Почти на 100% съм сигурна, че от тогава нямат никакви отношения. Побесня като разбра, че ми е казала и к твърди, че никога не е имал чувства и че би я убил, ако му е пред очите. Блокирал я е и ми е дал достъп и пароли до всичко. Мисля, че е минало, но как да преживея факта, че е станало.
И друго интересно. Девойчето е на 19 години, тогава е била на 18! Пикла.

# 4
 • Мнения: 912
След като си му изневерила той си е отмъстил казваш, че "Той разбра и ме унижи, обиди, направи много лоши неща с мен. Но продължихме."
Ето тук е трябвало да спре всичко, но явно той е продължил и за твоя грях ще те наказва безкрайно. За това аз казвам, че няма да простя и продължа след изневяра, защото и аз съм злопаметна и ще наказвам до безкрай. Но твоят мъж е голям човек, преценил е да остане, така че е трябвало да си седне на панталоните. Твоята вина е изкупена още когато е разбрал и това е.

# 5
 • Мнения: 3 372
Абе за 2-3 целувки с някой, ако мъжът ми ще спи с 18 годишни и ще обвинява мен  Shocked номера ама никак няма да му мине  Naughty

Виж има ли вариант да се вречете оттук нататък във вечна вярност  Grinning и да се сдобрите и да забравите миналото. Ако не - така или иначе ще се разделите. Това са фактите от живота.

# 6
 • Мнения: 1 707
Ще трябва да мине доста време докато се поизлекуваш от натрапчивите мисли.
Но и съпругът ти трябва да ти помогне да превъзмогнеш това.
Приеми, че сте квит.
И за теб твоят флирт е бил грешка, и за мъжът определено е било това. Ти нямаш чувства към флирта, и мъжът ти няма към забежката.
Когато започнеш да имаш натрапчиви мисли, веднага се сещай за твоите целувки с флирта и че си му го върнала тъпкано.

# 7
 • Мнения: 3 372
Да бе, мъжът нямал чувства към забежката. Тия мъже да не са роботи. Кой знае какви ги е дрънкал, че да ходи момичето при жена му с доказателствата в ръка. Гнусна, много гнусна история.

# 8
 • weltweit
 • Мнения: 7 082
Ей, това мъжете са... върнал й го за флирта разбираш ли, че и нея изкарал виновна, едва ли не го накарала да й го върне. На всеки се случва да залитне, навреме се е освестила авторката, ама той й набива канчето, че и 18 годишна на...ал  ooooh!
Към авторката - щом няма нищо между мъжа ти и 18 годишната, от теб зависи как ще продължите. Но с набиване на канчето няма да стане, и за двете страни важи. Големи хора сте, седнете и си решете проблемите, простете си ако можете и продължете напред. Ако ли не, пътят също е ясен.

# 9
 • Мнения: 93
Авторке, не ми казвай че лично си се срещала с 19 годишната пръдла??
Как така ти е намерила контактите? Егати наглото животно!

# 10
 • Мнения: 19 781
А защо не подходите като зрели хора и не обсъдите проблема. Тя ти писала, той разбрал...
Поговорете си и решете дали искате да сте заедно. Явно не сте пубери и би трябвало да сте наясно, че такива неща се случват и също и че са болезнени.
Преценете си, дали можете да ги загърбите и ако не, намерете си щастието другаде.

# 11
 • Мнения: 17
А, не лично. По фейсбук. То остава и лично да ми се яви. Една сутрин ми писа. Ей, така от никъде. Разгледах и профила и видях,че с доста семейни мъже има закачки и коментари. И се чудя що за хора са това. С каква лекота ми съсипа живота.

# 12
 • Мнения: 21 574
този мъж не заслужава и една твоя сълза, но все още не си способна да го проумееш

# 13
 • Мнения: 15 383
Тя не ти е съсипала живота – вие с мъжа ти си го съсипвате взаимно.

# 14
 • Мнения: 3 372
Въпроса е колко и какви усилия ще положи мъжа ти, ако наистина е гузен. Защото ако все теб ще обвинява ...  Sick Откъде е намерил време, пари и терен за друга. Абе не на мене тия.

и аз като bubanka мисля

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт