Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Имате ли нужда от промяна в сайта на Бг мама?

Опции:

# 45
 • Мнения: 3 606
Вече ми е все тая.
Минавам на новата версия, за да свикна по-бързо.
Очевидно ще е тя.
Иначе, ако ме пита някой, не ми харесва.
Но никой не ме пита.Sunglasses

Абе, уж питат, ама файда няма... Crossing Arms Naughty

Едно време много беше вървежен лафът: Питам и отговор не искам Mr. Green И сега пак така!

# 46
 • Пловдив
 • Мнения: 5 932
Някой ще ми каже ли как мога да видя публикациите на даден потребител, или моите да кажем? Опитвам се да цъкна на иконката с публикации, но йок.
Твоите си - лесно - от профила ти, цъкаш на Публикации и излизат. Даже има някакви разделения - Всички мнения, стари теми, полезни мнения..
Чуждите пак така всъщност - Цъкаш на името на потребителя, излиза едно малко прозорче - пак отиваш на името и  цъкаш на Виж профила - от там на публикации.


Виж, обаче, в мобилната не ми се получава.
Забравих да уточня, че се мъча на мобилната.Smiling Imp

# 47
 • Мнения: 1 191
Не ми допада новата версия. За мен е твърде хаотична. Защо заглавията на темите са поставени в тези огромни полета? Като цяла визията прилича на онлайн магазин или новинарски сайт, но не и на форум.

# 48
 • Мнения: 2 903
Май няма смисъл да се пита коя версия повече ни харесва, защото новата вече е факт, а старата няма да я има. Така че това май е излишно, защото всички луднаха с това да изразят мнението си, но няма ефект от това.  Защото всяко ново нещо си остава и всички трябва да свикнем искаме или не.

# 49
 • Мнения: 1 191
Май няма смисъл да се пита коя версия повече ни харесва, защото новата вече е факт, а старата няма да я има. Така че това май е излишно, защото всички луднаха с това да изразят мнението си, но няма ефект от това.  Защото всяко ново нещо си остава и всички трябва да свикнем искаме или не.

Ами, успех на сайта. Лично аз усещам, че губя интерес към него заради "подобренията"  Peace

# 50
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 7 563
- Какво в старата версия не ви харесва? - че не е като още по-старата версия.
- Какво бихте искали да се запази? - почти всичко
- Кое в новата версия ви харесва? - нищо, но в момента упорито опитвам да напиша този пост през нея. Озадачена съм от безличните и нищо не говорещи ми картинки отгоре и отдясно на полето за писане. За мен са неразбираеми. Сигурно са телефонни модели. /тук се опитвам да се озъбя в зелено/ Опс! За тези отгоре има подсказка.
- Кое не ви харесва? - не ми харесва многото бяло, оформлението не ми е по сърце, достъпът до теми/отговори/ЛС, шрифта, цвета на текста, липсата на възможност да си го увеличавам/намалявам, липсата на опцията да си маркирам като непрочетено, при по-дълъг пост ако се наложи редактиране се припка до началото на поста и т.н... всичко. А най-гнусни са ми емотиконите. Половината от тях приличат на китайци имащи известни проблеми в тоалетната, а другата половина кой знае защо бълват някакви сини сополи. /пак се озъбвам в зелено/ Не знам кой е решил, че изразяват емоции. Аз не мога да разбера нито една от тях.
- Ако можехте да избирате коя версия ще изберете? - старата
- Само заради удобството на навика ли предпочитате старата версия? - а какво им е лошото на удобството и навика? Не, не е само заради това. Аз и нея порядъчно си я бях обработила, така че максимално да ми изглежда като още по-старата. Това ми харесва, това искам. Новият дизайн просто не е мой тип и ме отблъсква.

# 51
 • Мнения: 898
Предпочитам старата  версия!

# 52
 • Бургас
 • Мнения: 556
 Старата версия! Не е навик  Naughty

# 53
 • Страната на приказките
 • Мнения: 309
Не е толкова нужно да свикваме с каквото и да било. Форуми колкото щеш. Не разбирам кому е нужно това недоразумение. Но щом така се налага - ОК. Ще си намерите нови потребителки.

# 54
 • София
 • Мнения: 1 126
Гласувах с по-скоро не, може би от нещо все е имало нужда, но не от цялостен ре-дизайн.
- Какво в старата версия не ви харесва? - реално всичко ми харесва
- Какво бихте искали да се запази? - всичко
- Кое в новата версия ви харесва? - не бога да я опозная, заболяват ме очите. Откакто пропработи бутонът мини на старата версия съм щатлив човек
- Кое не ви харесва? - контрастите, известията, нуждата тепърва да се адаптирам и да изучавам нови неща и функционалности, при това всичко това на куп.
- Ако можехте да избирате коя версия ще изберете? - старата
- Само заради удобството на навика ли предпочитате старата версия? - вероятно да, но това не е неуважителна причина

# 55
 • София, London
 • Мнения: 14 007
В мобилната версия на новата бг мама съм имала съобщение от преди три часа и по никакъв начин не получавам известие за това.

# 56
 • София
 • Мнения: 4 609
Според мен някой е трябвало да вземе някакви пари. Ама този някой е некадърник , но е протеже на някой друг - и те така , ха ха ха / понеже не зная дали има хилещо се човече/.

# 57
 • Мнения: 214
Новата версия е абсолютно неизползваема от таблет- като ти цъфне една яка реклама, заемаща 70% от екрана, която не можеш да махнеш....едва намерих бутона за старата версия. А за телефон такова животно няма. Отвратителна работа- разпръснати теми и нищо не можеш да намериш.

# 58
 • София
 • Мнения: 7 052
.....................Отвратителна работа- разпръснати теми и нищо не можеш да намериш.
А, това е истината, разпръснати и нещо не може да се намери. Излизат ми нямакви теми , кой как иска да се разведе, кой как мрази свекърва си, което ни най-малко не ме вълнува, кой какво животно иска да си вземе,също не ме интересува, а това което следя го няма... Не мога да намеря и съдържание по теми, което беше толкова прегледно...едно нищо.

# 59
 • Мнения: 1 823
Старата.

Скрол надолу - розово.
Скрол нагоре - бяло

Емотиконите бяха уникални!

Общи условия

Активация на акаунт