Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 36
На тази "лекарка"трябва да и се отнемат правата.Twisted Evil Аз познаван три деца, който(вкл. и моето) тя оперира заради изкривяване на очите. И в трите епикризи пише едно и също,и даже е пропуснала да напише с колко мм. с скасила мускулчетата който е оперирала а това е не допостимо.На моето дете му предстои още една операция на двете очи,но като няма данни от предишните операци тази ще бъде много сложна.Тя осакати детето ми, а не само него положението с другите  деца е плачевно.Моля кажете ми каде мога да подам оплакване срещу нея? newsm78  Има ли други пострада  ли от др Русева?

# 1
  • Мнения: 189
От колко време ходите при нея и кога сте правили операцията? На нас ни предстои такава и се двоумим м/у нея и доц. Алексивеа /частната и клиника/? Направо ме хвърли в ужас ще ти бъда благодарна, ако пишеш подробности. С направление рли бяхте или плащахте? Изобщо ето ти и е-mail, ако искаш да ми пишеш лично asiab@abv.bg. Благодаря.

# 2
  • Мнения: 36
Здравей, Кати при нея ходим от 2003г.,а за двете операции си платихме "само" конците иначе всичко е безплатно. И аз в началото бях доволна изпълнявахме всичко ходехме на упражнения, но положението вместо да се подобри то се влоши.Лошото е че сега ни предстои нова операция а Русева е пропуснала да отбележи с колко е скасила мускулите на очите, и усложнява операцията,защото има допостими норми и този доктор  трябва да оперира по усет, трябва да е голям специалист в областта. И на мен ми препоръчаха доц.Алексиева като такъв, и така ние ходихме  на преглед и на мен не ми направи мн добро впечатление, и незнам какво да правя. А при Русева недеи да рискуваш, аз познавам още две деца от Пл., който са оперирани от нея. Едното отиде в МА като и невиждаше с едното око с околу 80% а РУСЕВА му беше свалила очилата защото било добре. Другото "благодарение" на нея има Астегматизам  вече и на другото око. Моля те кажи ми кой ти препоръча доц.Алексиева? 

# 3
  • Мнения: 189
При Алексиева ходих преди години, но е адски меркантилна и още тогава като ни видя каза, 4е веднага трябва да се оперира окото. Обаче тя беше тогава и с диоптер и аз се отказах. После започнахме да ходим при Русева, и ние май от 2004 някъде и свалихме диоптера, откри и астегматизъм, изобщо много съм доволна до сега. Обаче последния път като ходихме при Русева тя самата каза да направим една консултация и с Алексива преди операцията, защото както вече казах детето е доста изстрадало и не желая излишни усложнения. Бях много удивена от този съвет, но я послушахме и отидохме при Алексиева. Диагнозата и всичко се подтвърди, като на Алексиева не сме обяснявмали какво ни е казала Русева, че вече друго с това око неможе да се направи и остава операцията. Алексива ни обясни за операцията, съпруга ми говори и с анастезиолога, но казах вече, че не ми хареса това, 4е прави само в събота опарации и то на конвеер. Иначе и от нея познавам две деца които не са се оправили от операциите, но това беше още в старата и клиника в Х.Димитър. Сега във Вижън уж е по-добре, защото там си беше една барака и нищо повече. Иначе, като техника зная кои и е доставчика и наистина е най-добрата апаратура в България. Тази апаратура е изпитана и т.н. и е качествена. За способностите на Алексива също много съм чувала, но тава, 4е за пари правим всичко не ми хареса. Не разбрах при Русева защо си сложила в кавички "само" конците, защото и на нас така ни каза. Мен лично не ме притеснява плащането, при Алексиева операцията е около 600 лв. , но ме притеснява самата операция и как ще бъде направена. Вие сега каде ще се оперирате? Имате ли друг лекар? Вече ще се побъркам с тази операция. Отгоре на всичкото вече нямаме и време, защото е добре да се прави до 7 г. възраст, за да е добър ефекта. Ако с нещо друго мога да ти бъда полезна пиши, дала съм ти всичките си координати.

# 4
  • Мнения: 189
Моля те, дай ми твоя телефон да ти званна, ако е удобно бих искала да поговорим, ако това не е проблем и кога е удобно да се обадя.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт