Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 5 993
Здравейте сладури,моля за извинение, ама снощи не бях в състояние да ви пиша. Освободих се в 20 часа и малко исках да погледам новините и като съм  заспала, та сутринта в  6 часа се събудих.
От толкова много емоции, от такова зареждане с позитивна енергия от толкова тичане, качване и слизане по стълби бях  прегряла.
Сега за почвам да пиша, ама от къде да започна - толкова много имам да ви пиша, че няма да ми стигне и цяла нощ.
АНИ, моля те, прости ми, големи благодарности  за новата тема. Както винаги - нали  знаеш колко  много те обичаме.  Цветята ще ти ги поднеса утре вечер. 
Започвам да пиша.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 19:09 от sisi55

# 31
 • Плевен
 • Мнения: 9 922


СисиBlush

# 32
 • Варна
 • Мнения: 2 645
Хукна Фа да търси своята сърничка,
нежната и милата женичка,
тази, за която само бе мечтал
и в сънищата си за нея е копнял.

Ще му, се наложи дълго да поскита
и навред за нея той да пита.
Ще му се наложи да поплаче,
да се чувства изоставено  сираче.

Жалко, че играта загрубя
и лъжата се превърна във беда.
Жалко, че нелепо я загуби.
Ха, дано сега да се събуди!

Нека да премисли той добре,
грешката си нека разбере!
Бързичко да я открие
и с целувчици да я покрие.

Прошка да поиска за лъжата,
ако трябва да и пада и в краката,
душата си за нея да даде,
към щастието да я поведе!


Ха, здравейте сладуранки! Hug Hug Hug
Благодаря за новинките! Пак спрягат Сьонгюлчето за партньорка на Ерко! Да видим сега какви ще ги „наплещи“/не я обичам!!! В един от форумите бях прочела-естествено,  може да са фенски уйдорми –че била отказала ролята в „Парченцата“, защото не искала да си партнира с кюрди, та ми падна в очите/. Та, дано сега измисли нещо по-смислено, че хич не обичам расисти. Ако пък се съгласи ще сваля шапка на фенката и, която толкова упорито я защитаваше, че това били измислици на жълтурковците. Хм, нали отказа и с Ози да си партнира в „Съдбата“…

Хайде, Сисони, умряхме от любопитств!!! Joy

# 33
 • Плевен
 • Мнения: 9 922
Хукна Фа да търси своята сърничка,
нежната и милата женичка,
тази, за която само бе мечтал
и в сънищата си за нея е копнял.

Ще му, се наложи дълго да поскита
и навред за нея той да пита.
Ще му се наложи да поплаче,
да се чувства изоставено  сираче.

Жалко, че играта загрубя
и лъжата се превърна във беда.
Жалко, че нелепо я загуби.
Ха, дано сега да се събуди!

Нека да премисли той добре,
грешката си нека разбере!
Бързичко да я открие
и с целувчици да я покрие.

Прошка да поиска за лъжата,
ако трябва да и пада и в краката,
душата си за нея да даде,
към щастието да я поведе!


Ха, здравейте сладуранки! Hug Hug Hug
Благодаря за новинките! Пак спрягат Сьонгюлчето за партньорка на Ерко! Да видим сега какви ще ги „наплещи“/не я обичам!!! В един от форумите бях прочела-естествено,  може да са фенски уйдорми –че била отказала ролята в „Парченцата“, защото не искала да си партнира с кюрди, та ми падна в очите/. Та, дано сега измисли нещо по-смислено, че хич не обичам расисти. Ако пък се съгласи ще сваля шапка на фенката и, която толкова упорито я защитаваше, че това били измислици на жълтурковците. Хм, нали отказа и с Ози да си партнира в „Съдбата“…

Хайде, Сисони, умряхме от любопитств!!! Joy

БризчеHeart  и само загуби...гледала съм я в Перла, но не може само на лаври от 2005 г. да лежиш и да отказваш да си партнираш с прекрасни актъори....
аз подгрявам за утре с това...
Скрит текст:

римите са страхотни...да видим как ще е ...

# 34
 • Мнения: 29 517
Гости - сълзите няма да помогнат на  Фарук....Трябва да действа..... newsm10 smile3521
Трябва да започне да нарича нещата с истинските им имена...Трябва да започне от Бегюм....Сиси - голяма част от поста ти трябваше да бъде в скрит текст...Изглежда забравяш....Чакаме новините  Peace Умирам вече от любопитство  Peace

Бризче - страхотни размисли в рими  newsm10 smile3521

За Сьонгюлчето не знаех, че са й предлагали да играе в Съдбата - сега го научавам...А за Парченцата бях чела, че е отказала участие, защото в последния сериал, който беше играла тогава е била майка на пораснали деца и ролята й би била повторение на играната преди това....Въпреки всичко участва в един проект на Ендемол и мисля, че и там беше майка /извинявайте ако греша, но не съм гледала сериала, само някой друг фрагман във фейса/....
Ако наистина е отказала участие заради кюрдския произход на Еркан или Ози - много съм разочарована. И двамата актьори независимо, че са кюрди са не по-малко талантливи от останалите....

# 35
 • Варна
 • Мнения: 2 645
Ани, ето я статията- http://www.aksam.com.tr/magazin/sevgili-vetosu-basrolden-etti/haber-329317 - като прочетох, че пак я спрягат с Ерко, в поста на Злати Hug се светнах, че някъде бях чела и за "Съдбата" и за да съм сигурна питах чичко Гугъл и той веднага ми я намери.
Фарук го искам и да плаче и да беснее - обожавам образите, които прави Ози с тези две състояния - даже си поплаквам с него, макар да си казвам, че така му се полага- например в"А след това?"- хем ме беше яд, хем рева с него.Като е бесен пък направо зяпвам! Joy Joy Joy Joy Joy толкова го харесвам!!!

Гости, първо тая вечер да видим тези сладури какви ще ги натворят!:
Скрит текст:


Между другото "Рюя"-Сън/Мечта -ще ми измести "Атешбьоджеи" на по-задна позиция в личната класация.

# 36
 • Мнения: 5 993
Скрит текст:
                        Започвам разказа си с един пост на  Ани. Впрочем не е пост, ами мисъл, че голяма работа сме ние тук в  темата. Благодаря на БГ Мама, че ни дава възможност  да си комуникираме, да си споделяме  да се радваме.

                         От началото........ Ние с   нашата любима и умничка  ЛУ още от  зимата си пишехме, че това лято ще се срещнем  двете  в  стария и  вечно неувяхващ  град  Пловдив.  И  вчера  си осъществихме тази  мечта.
                         Качвам се на нашата автогара в един автобус  по линията  Плевен - Пловдив.  Впрочем  автобуса е на  фирма от  Плевен, но минава през  нашия  град и аз  пътувах  с  него.  Шофьора не го познавам  нито аз него, нито той мен. Ама  седнах на седалката до него, за да съм  му  навигатор.Още от началото започнах да му обяснявам, че пътувам до Пловдив и след обед в 15 часа обратно  ще  ме  вози до Троян. Той ме пита - къде отивам.   Казвам му - при една  много моя  любима приятелка, която много обичам. Той ме пита тя къде живее - отговарям му - не знам.  Пита ме   познавам ли я  - казах  - не, не я познавам.
Пита ме - ама как така много я обичаш, отиваш  при нея и не я познаваш? Казвам му - така е.  Шофьора  започна да се чуди  и  ме  пита  дали ми има нещо на мен?  Отговарям му - няма ми нищо.   Обаче той вече се съмнява в мен. Пита ме къде ще се търсим, казвам му на автогарата.  Той  ме пита на коя автогара - отговарям му, че не знам, където той  ме закара. Вече работата отива на изуй  гащи.   Тогава шофьора ме пита - ти да отиваш  при някой  мъж ?  Аз  се хиля
и му казвам: "с тези мерки и теглилки  как  ме  виждаш -  по-старите от  мен не ми трябват, а по-младите въобще не ме забелязват  около тях."   Шофьора се  озадачи  много с  мен. Каза ми - като те  гледам  засмяна си, не си луда, а  приказваш  едни приказки, дето не ги  разбирам. Кажи сега като не   си я  виждала по какво ще я познаеш ?  Отговарям  му  -  тя си личи.  Тогава вече  шофьора избухна в  смях   и  целия автобус прихна да се смее. И аз се смея с  тях.  Той пак  ме пита- добре, де, по какво  си  личи??  Аз му отговарям -  по  душата  си личи.
                  Както и да е  - стигнахме в  Пловдив и аз  му  казвам - сега ще си оставя  тази  грейка  тук  при теб в  автобуса, защото  тук е горещо, а  после като си дойда обратно с  теб   ще  си  я взема. Той ми каза - ако не си дойдеш  отново с  мен  в  Троян, аз ще я  закарам на автогарата в Плевен, а ти ела там и си я  вземи.
Пак  смях.
                  И така  вече съм в Пловдив. Чухме се с Лу и тя ми каза, че пътува с  такси и да изляза на  спирката на трамвая и там да я чакам и тя ще дойде.
Излизам на булеварда и гледам над главата ми  жиците на трамвая, аха, тук е. Тръгнах по тези жици  и хоп - спирката е пред мен. Готово.
                  В това време нашата Лу  също като мен пътува в  таксито и по същия  начин   се случва с  купона при нея и  шофьора на таксито, ама тя ще ви разкаже.  Тя по същия  начин  разказва на таксиджията как не се познаваме и как ще се срещнем.
                 Така.....спира едно  такси  пред  мен - гледам  една  млада  жена излиза, с  много  бяло и чисто лице, много  младежки  вид, с   розови  бузки и  цялата  сияеща от  щастие.  Ясно - това е Лу. Влизам при тях в  таксито и то ни отведе  направо  на хилядолетния и  вечния  град също като  Рим - гр. Пловдив.
                 Потопихме се  в  многовековния  град с  22 имена още от  траките, прабългарите, римляните,  гърците и турците - Филипополис, Полпудева, Тримонциум и още 18  имена и сега е Пловдив.
                 Разходката беше  уникална - бедна  ви е  фантазията  какво сме видели и къде ме е завела нашата Лу.
                 Да ви пиша, мили момичета,   че  нашата  любима  Лу  точно  там е  родена,  там е  изкарала бебешките,  детските,ученическите, студентските,  младежките и  всичките  си  години там.  Там за първи  път  се е влюбила.  Тя  ми  разказва, разказва, разказва  това, което не го  пише  в   книгите  -  нейният  живот  точно  в  този  стария  град.  И  като я  гледам,  слушам  и  асимилирам  мислите й, тя говори с  такъв  патос, с  такава  романтика, с  такава енергия с  безброй  много  спомени и преживявания.  Сигурна съм, че и тя  тази  нощ  е спала като къпана с  толкова  много преживявания.
              И друг път  съм  ходила в  този  великолепен,   достолепен ,  хилядолетен и  вечен  град,  но  вчера  романтиката  ни надхвърли  всичките  ми очаквания.
              Сега -  да започна да ви обяснявам   къде  сме  били, какво съм  видяла - няма  да ми стигне  цялата нощ. Но, по-накратко  ще ви пиша.
              Обходихме  Небет  тепе  надлъж и  нашир. На югозападната  стена,  на тайния подземен  проход  на северната  крепостна  стена, на   северните  крепостни  стени.  Кръглата  кула, построена от  римляните, Юстениан  Велики,  Античния  театър  от  2-ри  век. Арката на  северния  изход.  Почти  всички са от  времето  преди  Христа.
               Античния  стадион на  Филипопол,  издигнат  от  император  Траян  е  нещо  уникално.  Античният   форум,  Античният  одеон,  сградата  "Ейрене",  а  там  каква   подова  мозаечна  украса,..... мозаечен  образ  на  много  красива  българка, какви плетеници, орнаменти,  мотиви от   цветя.... и  всичко  това е  наредено  от   мозаечни  камъчета.  Такова нещо  към  видяла  във  Венеция - дворецът на  Дожите,  В Рим,  В Санкт  Петербург,  Екатерининския  дворец  в град  Пушкин,  Синият  Дворец  на  цар  Павел в  Павловски,  в  двореца  на  Александър  Пушкин,  в  Летний  сад  на  Финския  залив.  Ходихме в  Ентографския  музей, църквата Св.Св.  Кирил и  Методи,  църквата Св. Георги, църквата на св. Димитър, катедралния  храм "Св. Богородица" . Запалихме свещички за всички вас за здраве и за семействата ви, Ани  за моите родители и за твоя  Жорко  запалихме  за  вечна  почивка.
                 Видяхме  Балабановата  къща,  къщата на  арменеца  Степан  Хиндлиян и покрай още доста други  богаташки къщи.
                 Да спирам вече, защото стана доста  дълго.
                 Ама как да спра,  без да съм  ви писала, че ядох  оригинална къпана турска  баница,  оригинално  турско  кафе и  още   други  вкусотии.
                 Само си представете нашата  любима  Лу.........всичко  това е  в  душата й,....в  живота й......в  кръвта  й.....  Чак да й  завидим  с   този изпълнен с  
неземна  обич и  върховни  трепети  град   Пловдив.
                Представете си двенките се водим за ръце, щастието   грее в  очите  ни,......топли  сърцата ни,.....калдаръмените  плочи под краката ни от  преди  2000 и много  повече  години и ни гледат и ни се възхищават.
                Това е уникално изживяване,....неповторимо,....божествено,......космическо. Такова щастие дай  Боже,  всекиму.
                 Много ви  благодаря, че ме изчетохте.  Обичам ви.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 20:58 от sisi55

# 37
 • Плевен
 • Мнения: 9 922
СисиHeart прекрасен разказ, който обаче трябваше да е в "скрит" текст и да сложиш нещо по темата...да не ти дърпат ушите пак...


https://www.youtube.com/watch?v=7TPcwPa2h58
БризчеHeartнаистина Ози пресъздава емоциите така, че с него се смеем и плачем...не всеки го умее...

# 38
 • Варна
 • Мнения: 2 645


Сиси, редактирай и сложи всичко в „скрит текст“ и следващия път свиркай – можех да се присъединя към тази  готина компания!

# 39
 • Мнения: 29 517
Сиси - изненада ни приятно  Hug Много се радвам за вас  Hug Hug
Скрит текст:
Още от ученичка харесвам Пловдив...и дори в ученическите си години съм си мечтала да живея в този град...Но живота ме заведе в Русе....

Бризче - не е било необходимо да търсиш оригинала на хабера - вярвам ти, но наистина едва сега разбирам за това предложение. Понеже не разбирам турски, коя роля са й предлагали в Съдбата. Защото много актриси, които бяха получили предложение за ролята на Дафа се бяха отказали.
А Ози играе със сърце и душа, затова героите му са много истински и вълнуващи.
Гости сэгласна съм за скрития текст  newsm10

# 40
 • Мнения: 5 993
Ани, ето я статията- http://www.aksam.com.tr/magazin/sevgili-vetosu-basrolden-etti/haber-329317 - като прочетох, че пак я спрягат с Ерко, в поста на Злати Hug се светнах, че някъде бях чела и за "Съдбата" и за да съм сигурна питах чичко Гугъл и той веднага ми я намери.
Фарук го искам и да плаче и да беснее - обожавам образите, които прави Ози с тези две състояния - даже си поплаквам с него, макар да си казвам, че така му се полага- например в"А след това?"- хем ме беше яд, хем рева с него.Като е бесен пък направо зяпвам! Joy Joy Joy Joy Joy толкова го харесвам!!!

Гости, първо тая вечер да видим тези сладури какви ще ги натворят!:
Скрит текст:


Между другото "Рюя"-Сън/Мечта -ще ми измести "Атешбьоджеи" на по-задна позиция в личната класация.

Любима, здравей, много се радвам да те  чета.  Не съм  чела това, което пишеш,  но  нали и  Сонгюл  Йоден е  кюрдка???  Тя е родена на 17.02. 1979 год. в град  Диарбекир.  Даже тук моята банкерка и нея толкова я мрази, че била  кюрдка.  Не ги разбирам  работите  им. Да правят каквото искат.
Но и парараците пишат  само  глупости. Не се вързвам на никого. И аз като  Злати - гледам сериала и не вземам отношение по клюките.
Приятна вечер. Ако ти е удобно, моля те, напиши 2 изречения какво пишат на турски???  Предварително ти  благодаря.
Все си мисля, че ако този новия  проект не са започнали да  правят  снимки  ще  закъснеят  много -  също  като  "Парчетата"  до 1-ви декември.

# 41
 • Плевен
 • Мнения: 9 922

този път опита май е успешен...JoyJoyJoyJoy

# 42
 • Мнения: 29 517
Добро утро, мили момичета  Hug
Пожелавам ви ден, изпълен с любов и прекрасни случвания на онези малките нещица, които понякога заемат най-голямото място в сърцата ни  Two Hearts
Петък е и за някои това е малкия уикенд - ще помечтаят за почивните дни...а за мен е денят за варене на ракия  newsm10 smile3521 Пожелайте ми успех и стискайте палци  Peace
Да изпием първото за деня кафе с обилна турска закускаи по-скромна за тези които са на диета.....

Скрит текст:

И ново фото от инстаграма на Ози - ако наистина е ново, така ми харесва  Peace


# 43
 • Плевен
 • Мнения: 9 922
АниHeart спорна работа....благодаря за закуската...Blushот мен разхладителното...

# 44
 • Мнения: 20 324
Добро утро! Hug Hug HugНали съм с внучка за гледане наминавам по-рядко! Peace

Снощи успях късно да ви изчета!Разбрах за срещата на Сиси Hug и Лу Hug!Радвам се,че сте си изкарали чудесно! Hug Hug Срещите са винаги интересни! Laughing

Бризче Hug,за споделените рими и инфо! bouquet

Ани Hug,благодаря за закуската!Спорна работа! Peace

Гости Hug,и на всички които ще наминат по-късно! Hug Hug HugПриятен ден на всички! bouquet bouquet bouquet

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт