Здравейте, има ли някой, който да познава тази философия, духовно учение или не знам как точно да го формулирам. Предварително се извинявам ако темата не е за този подфорум, дълго се чудих къде да я пусна, дали тук или в езотерика, или пък в литературния, понеже въпросът ми е свързан и с книгата на Татяна Чесанова "Опит за сакрална архитектура на тялото..." Подобна тема не открих с търсачката.
Гледах наскоро по телевизията Саня Борисова, която спомена, че се занимава със сакрална архитектура за тяло и стойката й изключително се е подобрила. Като става въпрос явно не само за упражнения, а за цяла философия. Видях, че във Варна ще има семинар на тази Чесанова, която била ученичка на Натали Дроен, основателката.
На първо време се чудя дали да не си взема книгата, някой чел ли я е? Тя е излязла скоро от печат. Иска ми се да подобря стойката си, но не ми се занимава с екзотерики и духовни учения. Ако някой знае какво представлява сакралната архитектура за тяло или се е занимавал, моля да сподели!