Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 630
  • на пъпа на Златията
  • Мнения: 610
Правих желе от дюли , ама се заплеснах и  излезе "'петмез".6 бурканчета са по 280гр.
Ако ги върна в тепсията и само измия с топла вода бурканчетата и долея в тавата ,горе долу още 280 мл вода ,  дали ще се получи желе???
Ще мога ли да го пооправя?Да не му се измени вкуса??
Аз го правих в тавата и в печката и е много вкусно и цвета му е екстра , ама трудно го вадя с вилицата от бурканчетата.
 

# 631
# 632
  • Мнения: 2 323
в бидонче, но само със сол. както се прави киселото зеле.
моите предпочитат туршиите да са с млечно кисела ферментация, не мариновани Simple Smile а аз обичам с олио, оцет, сол и захар...
значи ще се праят и двата вида Simple SmileSimple Smile Simple Smile
Благодаря, Пеич.

Благодаря за отговора Simple Smile
Тази година май оставам само с киселото зеле, няма да имам време за второ бидонче.

Общи условия

Активация на акаунт