Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 20 авг. 2017, 16:53 ч.

Какво означава приятелството

 • 4 026
 • 33
 •   1
Отговори
 • Мнения: 4
Здравейте скъпи дами,

До скоро имах връзка с мъж, за който правех всичко една година, но той не само не го оценяше, нонтвърдеше, че го задушавам на моменти и имам големи очаквания. Нашата история започна със секс, като той твърдеше, че е приключил връзката с жена си, макар че тогава вае още живееха и живеят заедно. След много бурни емоции и любов от наша страна един сен той просто ми каза, че не ме обича и иска да се разделим. Приех го много тежко, но после си дадох сметка, че може да е решил да оправи взаимоотношенията със жена си и е за добро. Щеше да ми тежи едно развалено семейство,а не това исках. Оставих го, със седмици не се чувахме, после похме кафе да фоворим общинприказли, защото за него се чуваха коментари, че има веъзки с тази и онази, но аз не вярвах. Не вярвах че преди това е имал жема и мен и толкова бързо ще тръгне по други. Мислех че има съвест, чест.
Още преди да се разделим ми беше споменал, че е спал с една жена, която се оказа най-добрата приятелка на жена му. Жената беше зарязана от мъжа си и те двамата, като близко проятелско семейство много и помагаха, докато той не беше решил да я иЗчика ( голяма помощ). След което тази другата изведнъж спря да финтърси и се. Появи изявднъж докато не разбра че той се разделя с жена си. Докто ббяхмв заедно с него му пишеше покани за секс, докато жена му е в другата стая, пращаше му голи снимки. Той отричаше да има нещо общо. Но от кактп се раДелихме те явно не спират да са много добри приятелчета. Споделят си всичко , предполагам дори спят заедно, и онзи ден синговорихме с него и го попитах - след всичко, което имахме заедно, след такто знаеш че заради нея съм лежала в болница, че ме е обиждала, че дори не те рърсеше, а само те използваше... ри направи всичко възможно тя да си стъпи на крака и сега сте близки проятели - а мен ме срина и дори не ме попита как съм. И когато го попитах кой е по важен за тен - човека който правеше куп жертви, в имвтто на това ти да си щастлив или тя, която докато излизахтв ти призна че в била с 14 мъже за три месеца - той каза " "Не мога да отговоря на този въпрос, няма да мв разбереш". Е какво има да еазбирам явно е избрал нея за приятел въпреки всичко каквото имахме. Човека който го използваше

И въпроса ми е мили дами... нормално ли е да има такива хора? Какви са те? Опитваш се даваш всичко А някой, жертваш се и накрая дори за приятел не ставаш, а избират някой който си е играл с теб.
Честен ли е живота

# 1
 • Сф
 • Мнения: 3 010
В тоя живот няма благодарност , нима си толкова наивна?Нито честност , нито равенство.Не и когато са поискани добродетели.
Какъвто хубавец си си харесала, такава " хубост" ще получиш и насреща.
А действието къде се развива, че е много цветно? В началото ми идваше да напиша: Ха- ха- ха, щото това мисля!

# 2
 • Мнения: 19 428
Аз понеже вечер пиша с краката си също, те съветвам да си редактираш поста. Когато го правиш, изтрий "мили мами".
Нито сме мили, нито се отъждествяваме само с това, че сме мами.

# 3
 • Мнения: 21 176
никой не дължи любов независимо от жертвите, които са направени за него
благодарност и ред други неща - да, но любов - не
какви жертви всъщност?
защото "жертви" е доста общо понятие и често включва един куп задушаващи другия ненужни дреболии, чието значение е хиперболизирано от правещия ги

# 4
 • Мнения: 3 623
Значи си била любовница на женен мъж, който те е сменил със следващо-предишна, а ти се сърдиш, защо той не иска да сте приятели... А де?!

Защо си лежала заради нея в болница?

# 5
 • Мнения: 4
Аз понеже вечер пиша с краката си също, те съветвам да си редактираш поста. Когато го правиш, изтрий "мили мами".
Нито сме мили, нито се отъждествяваме само с това, че сме мами.Писала съм дами а не мами

# 6
 • Мнения: 1 368
Не отговори защо си лежала в болница.

# 7
 • Мнения: 19 927
Нещо имам усещане за дежа вю, нямаше ли преди една любовница, дето се беше поболяла нещо...

# 8
 • Най-красивия град
 • Мнения: 4 196
Мъжете не обичат жени,които вървят след тях и им угаждат прекалено.
Мъжът по природа е ловец и не обича лесната плячка.
Когато жената започне да става прекалено обсебваща ,мъжът се отдръпва...

# 9
 • Мнения: 6 694
А ти какво търсиш още с него? Хем си стои още с жена си, хем вече те е заменил и с друга. Нямаш работа там, забравяй го и продължавай. Всякакви хора има, много още ще се изненадваш, друг път не бързай с жертвите за хора, които не те заслужават.

# 10
 • Мнения: 19 927
Не знам на колко е години авторката, но в един момент трябва да се усети, че хората не дават любов, пари и време, само защото някоя е "добра ученичка", тоест покрива всички точки и параграфи. Дават ги за нещо изключително, за магия. А магията може да е миксирана с някои недобри черти, но човекът да не може без нея. Та така, надявам се скоро във всички планове на живота авторката да се научи да не се раздава, както са ни учили като деца, ами да си пази силите и да си иска цената. Rinse and repeat.

# 11
 • София
 • Мнения: 3 182
Бил е женен, останал си е женен, само е сменил любовницата. Какъв морал и приятелство очакваш от този мъж по-конкретно?

# 12
 • София /Абсурдистан
 • Мнения: 4 822
Бил е женен, останал си е женен, само е сменил любовницата. Какъв морал и приятелство очакваш от този мъж по-конкретно?
И ще си остане женен  Mr. Green

# 13
 • Мнения: 1 218
Tи си се захванала с откровено непочтен човек и си очаквала,че точно за теб ще стане друг?Както виждаш не става така схемата.
След като толкова неприятности ти е създал,защо се вреш в него?За да се изповяда пред теб,да се разкае ,да се върне при теб или за да се почувстваш още по-гадно?Прецакана си ,но можеш да избереш да останеш само с тези щети или да се забъркаш в нова серия каши.
По някаква причина ,не те е харесвал достатъчно.Може да нямаш качествата,които него го да го  кефят,може да си досадна,може да не знае какво иска.А ,сигурно,всичко на куп ,плюс още нещо ,което е наклонило везната в другата посока.
Сигурна съм ,че имаш качества като жена и човек и си търси мъж ,който ще ги оцени,а няма да те прави на маймуна.

# 14
 • Мнения: 431
Хах, с бившия ми приятел живяхме заедно, минахме заедно през много трудности, мислехме за брак и деца, но... не ми се изпада в подробности, обстоятелствата ни разделиха. Останахме невероятни приятели, помагаме си - морално, финансово, в работата - всякак. Чуваме се всеки ден.

Един ден той реши да се сваля с някаква мацка. Мъчиха се около 3 седмици, не ставаше работата. Той я заряза. Вметвам, даже не бяха спали заедно. Тя, зарязана, с тиктакащ биологичен часовник (явно), започна да го преследва. Ма да и дадял още един шанс. Той не ще съответно. Ама тогава тя искала да му бъде приятелка като мене. Еми, не може. Що не може? Ми щото не си изяла една торба сол с човека, ми сте пили три кафета заедно.

Тя беше много настоятелна и той я блокира отвсякъде. Все още, две години по-късно, тя се опитва да намира канали да му се навира. Смешно е. Жалко е.

Приятелството се заслужава. Не се изисква. Точка.

Не всеки любовник ще ти остане приятел. Не е и нормално това. Излъгана в намеренията си, разочарована, озлобена - това не ти дава автоматично карт-бланш за приятелство. Точка.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт