Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • Мнения: 16
Назлъ по-скоро е на 24 год. нали в момента е студентка.

# 46
 • Мнения: 8 564
Назлъ по-скоро е на 24 год. нали в момента е студентка.
Наблюдателната Самбо е видяла в един документ от сериала (ох, не помня кой документ), че е изписана 1988 година за рождена година на Назлъ. Оттам решихме, че е на 29, иначе и аз предполагах, че е на 23, 24.

# 47
 • Мнения: 5 588
Назлъ по-скоро е на 24 год. нали в момента е студентка.
Наблюдателната Самбо е видяла в един документ от сериала (ох, не помня кой документ), че е изписана 1988 година за рождена година на Назлъ. Оттам решихме, че е на 29, иначе и аз предполагах, че е на 23, 24.
Това е договора на Назлъ .В него пише  1988 г .Вижда се и фамилията й - Пънар .
 Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 21:57 от лава

# 48
 • Мнения: 3 842
Назлъ по-скоро е на 24 год. нали в момента е студентка.
Наблюдателната Самбо е видяла в един документ от сериала (ох, не помня кой документ), че е изписана 1988 година за рождена година на Назлъ. Оттам решихме, че е на 29, иначе и аз предполагах, че е на 23, 24.

В реала.... Йозге 5 февруари 1987 г , а Джан  6 януари 1989г

# 49
 • Варна
 • Мнения: 2 410
Харесва ми , че много бързо реагира Назмие на ситуацийте и има веднага готов отговор. Трябваше за майтап като я повика да приготвя храна на яхтата да му каже - 100 000 и сме квит : ) . Но тя постъпи много , много по-добре и отказа всякакви пари, като каза, че  щом има нужда ще помогне. Ама първо му натри носа на Фери как не й влиза в договра - Grinning

Аз ги понаредих СЦ преди серията, а те се подготвили и японски имаше и Фатош я показах,че прави рокли на Алия, Булут и него показаха .

Назлъ много се котира - всички искат да се женят за нея, сега пък всички искат да работят с нея и да й купуват ресторант.

А нашите ГГ ще се превърнат в супер двойка - той с италиански, тя с японски .... много добра комбинация.

Този Джан е  мама миа! Много умения има и красив, красив.

Дениз - ей такива като него са най-опасни и гадни - уж ти е приятел , а се обръща и ти забива ножа! Даже Хакан и Демет не са ми толкова противни колкото той!  Даже и да вижда по този начин Ферит - как искал да управлява живота на хората, можеха да се разберат по друг начин, а не като му прави на пук.  Дениз не може да разбере, че по отношение на Назлъ, Фери просто не искаше да я пусне, но промени решението си, а за Демет - не иска да си вкарва беля, по-голяма от колкото е присъствието й и това на мъжа й. Но гадюхата Дениз във всичко се набърка . . .

Оставиха си СЦ мегдан за интересни продължения, дано не се прецакат и да има повече динамика, а не да се цикли на едни и същи теми. И как ни изиграха и не пуснаха инфо за следващия епизод! Направо ми иде да им оскубя брадите         : ))))

# 50
 • Мнения: 8 564
Лаве, мерси за документа. На 29 години, няма майтап значи.

На мен ми се стори, че бащата на Назлъ е добър човек, защото я съветваше по телефона да не взимат заеми, ако имат нужда, той ще им помогне. Но човекът едва ли има предвид пари за ресторант. За Асуманчето ще е добре да се върне при семейството си малко да я вкарат в пътя. Неприятно същество (засега, ако не решат да я избелват сценаристите).

BVAR, днес се сетих за коментара ти как изместиха действието от фирмата, как направиха барманка от Фатош, за японския на Назлъ и другите неща, които написа, и сценаристите веднага си взеха поука. Послушаха те!  Hug

 

# 51
 • Мнения: 182
Хубава нова тема ни е спретнала eidin, благодаря за отделеното време и нерви! Flutter
Благодаря и за всичко споделено! Скоро не съм писала, но с голямо удоволствие ви изчетох. Изчерпателни коментари, както винаги. Hug

Виждам, че сте коментирали възрастта на ГГ. Не мога да повярвам, че Назлъ е на 29 Shocked Напълно подкрепям мнението ви, че поведението й не е адекватно за възрастта й. Сцената с бележките ми беше изключително смешна, с глас се смях. Бележките никнаха като гъби; където не отвори Ферит, там не намери. Сцената с чужденците също ми беше забавна. Joy Joy
Но ако коментирам постъпката й спрямо възрастта - учудвам се, че една почти 30-годишна жена би постъпила по този начин.
Дениз ми става все по-противен, истински подлец #2gunfire
Не съм гледала задълбочено новия епизод. Спрях се на моментите, които ми се сториха по-важни и забавни. Затова и този път съм по-кратка. Ще изчакам превода и ще коментирам пак. Peace
Видях и рейтинга, наистина има спад. Дано следващия епизод да е достатъчно добър, за да сме отново първи.

Няма още фрагман, нали?

# 52
 • Мнения: 233
Flowers HibiscusFlowers HibiscusБлагодаря за темичката и много се радвам че ви има момичета,страхотни коментари /както винаги/
Еми хайде да и е честито на Назмие  ханъм Денизчо и на него Назмие.Двамата са си лика прилика.Какво не можа  да разбере аджеба  за Ферит че е честен,почтен,влюбен,праволинеен,подреден и иска да е наясно със ситуацията.Вярно много неща са за малката глава на Назлъ.Съгласна съм че първият път премълча истината защото и Ферит не и даде възможност да говори но после имаше 101 възможности.След всяка мръсотия от страна на Асуман Отивам да кажа истината--вай аман бе ми кажия де.Тя закриляла сестра си като майка ,коя ще е тази майка която вижда че детето ти затъва и ти го тласкаш по  на дълбоко.
Имам една шантава идея -представяте ли си Денизчо да и предложи да се оженят за да вземат Булут при тях като семейство де.
Мисля си и че Асуманчето ще използва коза за аборта на Демет точно когато трябва,най-шашнатият ще е Хакан.
На Дениз ще му се отворят очите когато Назлъ му каже че не изпитва никакви чувства към него /ама кога/
Мисля и че Хакан иска да използва фирмата за мръсните си цели но от друга страна Ферит нали каза че има няколко варианта/както го съветвал баща му/
Та да видим как ще се развият нещата

# 53
 • Мнения: 846
"Наблюдателната Самбо" каза някой Smile Обикновено хич не съм толкова наблюдателна, не го видях от първия път, после се зачудих - Какво пише аджаба на документа и спрях да прочета. Аз така намерих и учебниците по японски на Назлъ, само че са с преводи на турски, разбира се, ако има желаещи Smiley
Да ви кажа, от Дениз най-много ме е страх. Хакан и Демет, дори Асуман имат някакъв контрол над злобата, която изпитват и злото, което искат да направят, контролират се, но Дениз е безконтролен. Ако Назлъ го отреже, може и да я намрази, затова че не отвръща на чувствата му, и тогава да пази Господ...
Вие измислихте ли вече сценарии за ролята на бащата на Назлъ, защо ще се появява и т.н? Много ми е любопитно. Thinking Някои от вас поне разговорите по телефона успяха да си преведат, нали знаете турски, ама аз направо като ми доскучее и ще се пръсна. И затова че не дадоха фраг, ще се пръсна, но от яд, на сценаристите ще им оскубя косите.Smiling Imp

# 54
 • Мнения: 2 612
Добро утро!
Рускините са превели интервюто на Джан за Be man
Репортаж Джана Ямана для журнала BeMan

Прошло не много времени после финала сериала «Кто из нас не был влюблен» и Джан Яман вернулся на экраны с новым проектом. Яман, число поклонников которого увеличилось с ролью в Полнолунии, рассказал о себе изданию Бистайл.
- Ты появился с проектом Полнолуние совсем не сделав перерыв после «Кто из нас не был влюблен». Такой темп не утомляет тебя?
- Четыре года я на экранах в качестве актера. С первого моего проекта «Дела сердечные» я не делал перерывов. Я гиперактивный человек, так легко не устаю.
- Расскажи немного о своем персонаже Ферите?
- У Ферита резкий характер. Несмотря на то что он знает, что нужно наслаждаться жизнью, он радуется изнутри, держится на расстоянии от внешнего мира. Заботится о любимых. У него есть свои привязанности, и живет достаточно систематично (однообразно). Я в отличии от Ферита более свободно могу показывать свои чувства. Нет никаких привязанностей ( в смысле зацикленностей на чем-то). Мы два разных человека.
- У Ферита и Джана совсем нет ничего общего?
- Их общаячерта – это искренность и то что они устанавливают границы.

- В Бебеке у Вас есть юридическое бюро. На каком месте в Вашей жизни сейчас находится юриспруденция?
- Я очень уважаю профессию адвоката, которую получил, но актерство сейчас перевешивает. К сожаленью эти два дела нельзя делать вместе. Только с двумя друзьями адвокатами открыли офис в Бебеке. Таким образом, хоть я и остался на заднем плане, но не ушел из профессии полностью.
- Как вы стали актером?
- В период, когда я работал адвокатом, поехал с другом в отпуск. Там познакомился с людьми, которые сейчас являются моими менеджерами. У меня вообще то были мысли стать актером. Это случилось, потом я убедился что было правильным серьезно относиться к этому делу. Начал учиться актерскому мастерству у Джунейта Сайала. Когда я учился поступило предложение сыграть Бедира в «Делах сердечных». Таким образом началась моя актерская карьера.
- В социальных сетях все называют Вас «Мистер плечо». Вы регулярно занимаетесь спортом?
- И я читал такое описание в нескольких местах. Возможно они развились потому что я с детсва пробовал заниматься различными видами спорта. До сих пор продолжаю заниматься спортом после съемок.
- Женщины очень интересуются Вами. Это может стать препятствием?
- Я всех благодарю. Поскольку моя возлюбленная актриса как и я, то относится к этому с пониманием.
- Что для Вас романтика?
- Это немного придуманное состояние. Я человек вдохновения и спонтанных событий. Давно не делаю что то заранее запланировав. Не романтично, но по своему эмоционально.
- Что является неотъемлемой частью Вашего стиля?
- Мне нравится одеваться в вещи свободного кроя, но отражающие определенный стиль. Неотъемлемой частью могу назвать кожаный пиджак и тренчкот осенью.
- Вы любите носить аксессуары?
- Не ношу много аксессуаров, иногда совсем не пользуюсь. Это одно из отличий меня и Ферита. Он много пользуется шикарными часами и солнцезащитными очками. Часто я не ношу ни часов, ни очков.
- Есть ли у Вас какой то особый аксессуар, может доставшийся в наследство от семьи?
- Я думаю самое большая память, которую дала мне семья, это мой характер. Вижу себя удачливым, потому что у меня есть семья, научившая меня честность, работоспособности.
- Много хвалят Ваши волосы. Есть особенный способ, который Вы применяете?
- В теме волос думаю мне повезло от природы. Досталось от семьи. Предпочитаю использовать натуральные масляные продукты вместо химии. Фаворит – аргановове масло.
- Что вас злит больше всего?
- Думаю, что ложь. Особенно если я раскрою обман…
-Любимый фильм?
- «Бойцовский клуб» Дэвида Финчера, 1999 г. стоит в начале списка любимых фильмов.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 08:45 от dessislawa1

# 55
 • Бургас
 • Мнения: 1 373
Деси, много благодаря за интервюто на Джан! Хубаво е да прочете човек повече да любимеца си!
Преди време и аз бях допуснала, че може фиктивния брак, който очакваме да е с Дениз. Съгласна съм, че той е непредсказуем, но Демет и Хакан са го разгадали. Той каза, че не одобрява постъпките на сестра си, но ще си помисли, а те правилно разгадаха, че ще присъства и ще гласува за тях! От друга страна, Ферит знае, че Дениз е влюбен в Назлъ. Дениз отиде и му каза, че няма да се откаже от любовта си, каза му, че й е предложил работа, каза, че е готов да плати неустойката, защо Ферит бей не го изпревари и да скъса договора. Защо допусна неуравновесеният музикант и незаинтересованият за фирмата Дениз да му отвори очите, че прекалено контролира съдбите на хората около себе си и да се старае да ги държи в собствените си рамки. Да, на Ферит бей няма да му е лесно да преодолее себе си, за да бъде щастлив!

# 56
 • Мнения: 16
https://www.youtube.com/watch?v=ZZShz18Qmzw
Това ако е от сета,някакъв пръстен се мърда на лявата ръка

# 57
 • Мнения: 2 612
Деси, много благодаря за интервюто на Джан! Хубаво е да прочете човек повече да любимеца си!
Преди време и аз бях допуснала, че може фиктивния брак, който очакваме да е с Дениз. Съгласна съм, че той е непредсказуем, но Демет и Хакан са го разгадали. Той каза, че не одобрява постъпките на сестра си, но ще си помисли, а те правилно разгадаха, че ще присъства и ще гласува за тях! От друга страна, Ферит знае, че Дениз е влюбен в Назлъ. Дениз отиде и му каза, че няма да се откаже от любовта си, каза му, че й е предложил работа, каза, че е готов да плати неустойката, защо Ферит бей не го изпревари и да скъса договора. Защо допусна неуравновесеният музикант и незаинтересованият за фирмата Дениз да му отвори очите, че прекалено контролира съдбите на хората около себе си и да се старае да ги държи в собствените си рамки. Да, на Ферит бей няма да му е лесно да преодолее себе си, за да бъде щастлив!

Тони,  Hug!
Аз продължавам да мисля, че фиктивен брак, ако има, ще е между Ферит и Назлъ. Тя е импулсивна, но знае, че Булут иска Ферит и че при него се чувства най-добре. В пицарията Булут го каза. Тя ще разбере, че Денис е направил глупост и е дал възможност на Демет и Хакан да имат мажоритарен дял в компанията, тя знае за всичко , което направиха двамата за да получат Булут и не одобрява техните действия. Не ги харесва и не ги приема, в бара се държа дръпнато с тях, и ще се опита да оправи грешките на Денис. Така може да се стигне до това, тя да предложи този брак с Ферит, за да върнат Булут и да пресекат мераците на двамата. Късането на договора беше нещото, което я разклати. Така го приех аз. Тя ще мисли сега и ще види нещата от друга страна. Освен това се чувства виновна за положението, в което е Булут, а и ще разбере, предполагам от Асуман , за трудното положение, в което е поставен и Ферит.
Звучи невъзможно сега, но тези снимки, които са публикувани и клипчето, може да са от такъв разговор например.... Ако ще продължават сериала, трябва да съберат ГГ ....
Всъщност ние можем да си пишем сценарии, но да видим сценаристите какво ще измислят.
Днес дали ще има фраг?

# 58
 • Мнения: 2 612
https://www.youtube.com/watch?v=ZZShz18Qmzw
Това ако е от сета,някакъв пръстен се мърда на лявата ръка

Това ако е сет, с моя "перфектен" туски, какво пише на червената табела над вратата?
Пръстенът като идея, ми харесва.....

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 11:17 от dessislawa1

# 59
 • Мнения: 3 185
https://www.youtube.com/watch?v=ZZShz18Qmzw
Това ако е от сета,някакъв пръстен се мърда на лявата ръка

Това ако е сет, с моя "перфектен" туски, какво пише на червената табела над вратата?
Пръстенът като идея, ми харесва.....Момичета благодаря за всичко което споделяте  bouquet bouquet bouquet

Деска това не е ли болница  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт