Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 330
  • Мнения: 514
Може ли рецептата за заешка яхния във фурна?

# 331
  • Мнения: 5 494
Шаран пържен във Айрофритюрника Simple Smile изключително доволна съм, обожавам пържен шаран, но ми писва висенето да тигана, а така и не поема никаква мазнина, защото не се "пържи" в олиото. Това е дегустационната порция.


Рибена супа http://pep-4o.blogspot.bg/2010/11/blog-post.html


Език с масло и чесън http://pep-4o.blogspot.bg/2011/11/blog-post.html


Първа партида глиганска пастърма заложена http://pep-4o.blogspot.bg/2012/03/sdf.html


и тарама хайвер с последния ми узрял хайвер http://pep-4o.blogspot.bg/2010/10/blog-post_30.html

# 332
  • Русе
  • Мнения: 745
mama iasi, благодаря! Настъргано с ябълка и морков правя и аз, но това е друго.Цвеклото е нарязано на резенчета, сварено дотолкова, че да остане леко хрупкаво и изплакнато със студена вода, за да е свежо и ярко на цвят. Овкусено е с бял балсамов оцет, малко целина и магданоз. Ако не обичаш целина може и само с копър.

blabunder, идеята е от тук.
 http://www.cookwithasmile.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BA-%D1%8F%D1 … 0%BD%D0%B8%D1%8F/

Правила съм  и така, но ми е по-удобно в тава. След запечатване за кратко, парчетата се поставят в тавата, а след тях отгоре и зеленчуците леко запържени и с добавено вино и домати. Покрива се с фолио и се пече до готовност. Аз пека два часа, но ако заека е по-голям може и малко повече време.

# 333
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 3 436
Запесвям се при вас за вдъхновение, че вдъхновението нещо никакво го няма при мен.

# 334
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 302
В кухнята на един ресторант в нашия град си консервират цвеклото за ....когато няма. Давам идея как да го запазите без да е зарито в пясък.
??? ако е нещо от рода на варено - няма да го яде никой в къщи  Rolling Eyes
*sve* - ще предложа у нас да пробваме с една малка глава, много красиво изглежда  Wink

# 335
  • Мнения: 8 112
При последната ни голяма реколта от цвекло, аз го замразявах, в различни форми - на кръгчета, на кубчета, настъргано и го ползвах, когато ми трябваше.

# 336
  • Мнения: 514
*sve*, благодаря. Точно тази рецепта бях гледала вчера. Виното дали може да се пропусне?

# 337
  • Мнения: 647
Печено свинско  ( не можах да снимам нарязано)
Бял ориз с масло  ( имам още малко от домашното масло)

# 338
  • Мнения: 10 085

пеп-4о, ти пък сега с тия деликатеси..... Heart Eyes Crazy bouquet chef
И на denyil чийзкейка как съм пропуснала, любим десерт ми е! Heart Eyes bouquet

Картофена супичка, страхотна! Heart Eyes
megansgbouquet Hug bouquet



и нещо с вкус на пица.



Скрит текст:

# 339
  • Русе
  • Мнения: 745
*sve*, благодаря. Точно тази рецепта бях гледала вчера. Виното дали може да се пропусне?

Може, разбира се! Simple Smile

labrex, залепи ми се погледа за нещото с вкус на пица!

# 340
  • ВАРНА
  • Мнения: 1 610
 Салата със спанак,круши на тиган,сушени домати,овче сирене и бекон в масло.

# 341
  • DE
  • Мнения: 777
Добър вечер!
У дома шницел и картофи



банички



тесто пърлено в тигана



сладкиш,-сливовия на Лабрекc, но без костилки:)

# 342
  • Мнения: 647
Фъстъчени бисквити с шоколад
Пилешки филенца с гъби и сметана

# 343
  • Мнения: 107
Може ли рецептата за фъстъчените бисквити? Изглеждат невероятно и звучат като да са ужасно вкусни!

# 344
  • Мнения: 647
Може ли рецептата за фъстъчените бисквити? Изглеждат невероятно и звучат като да са ужасно вкусни!
Заповядай Simple Smile аз ги направих с черен шоколад
http://culinarywithme.com/%D1%84%D1%8A%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%87%D … 0%BB%D0%B0%D0%B4/



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт