Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 630
  • сред люляците
  • Мнения: 740
Здравейте,
след известно отсъствие, се включвам пак  Hug

Панагюрски тутманик



Бананов хляб с ръжено брашно



Картофени кюфтета


Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 12:01 от ilrai78

# 631
  • Мнения: 13 536
След последния пост разбрах, че въпреки че съм вече обядвала съм още гладна!

# 632
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 15 260
нали? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 633
  • Мнения: 13 536
Нямате милост, ей!

# 634
  • сред люляците
  • Мнения: 740
Благодаря!  Hug

Забравих да споделя и сватбарското жито или жито по троянски, което е много, много вкусно http://ilrai.blogspot.bg/2016/11/blog-post_5.html

# 635
  • Мнения: 540
Леле...колко вкуснотии съм изпуснала Simple Smile
иланг-иланг ще споделиш ли как правиш тиквата със карамеления сироп?
ilrai78 кюфтенцата пържени ли са, защото изглеждат страхотно? Аз пека и никога не ми стават достатъчно хубави, не откривам още каква е тайната явно Simple Smile

Прекрасна нова седмица на всички! Flowers Bouquet

# 636
  • Осло - Норвегия
  • Мнения: 1 088
Девойки мили - ПРЕКРАСНИ СТЕ Flowers Bouquet Sparkling Heart
Аз само чета и се наслаждавам. Тези две седмици съм "отпуска" и съм на сухоежбина. Ура!
ilrai78 - този Панагюрски тутманик - очите ми залепнаха за него. Flowers Hibiscus
иланг-иланг - и за мен ще е интересно как става магията с карамела върху тиквата? Thinking
denyil - карначета не съм яла 100 години
Даре - Gift Heart

Желая прекрасна и успешна нова седмица на всички

# 637
  • София
  • Мнения: 11 070


# 638
  • Плевен
  • Мнения: 308
От мен ОТНОВО една пица, която малко изпуснах и се препече.



# 639
  • ВАРНА
  • Мнения: 2 415
Тиквата я сварих за 15 минути в тенджерата под налягане,че бързах.Полях я с малко от карамеления сироп и я пъхнах във фурната за да добие лек загар.
 Карамелен сироп:
Около 100 гр.  захар се слага на котлона с малко вода и се внимава.Придобие ли цвят на карамел се слага 1с.л. масло и след това около 20 мл.   течна сметана.Аз  нямах и я замених с вода.Хубаво е,но кристализира ако остане.Не,че ни попречи де 😉

# 640
  • Мнения: 540
Супер, благодаря ти, звучи много апетитно! Simple Smile

# 641
  • София
  • Мнения: 7 266
Ризото ала миланезе със скариди с бяло вино, зехтин и чесън

# 642
  • Пловдив
  • Мнения: 209

Тиквена крем-супа

Печена тиква

Торта с ябълки и заквасена сметана

# 643
  • София
  • Мнения: 6 845
Ризото ала миланезе със скариди с бяло вино, зехтин и чесън ....................
Чудничко!  chef

Днес си се занимавах с глупости, приготвих едно Лимончело  - Culinary with me
Ще ми потрябва около занимавката с коледните бисквитки, та да си имам и да си ги пръскам, примерно. Онова от магазина е мноооого по-добро, но и това става, изобщо не е зле. Използвах много добра водка, Руски стандарт. Поне влезе в употреба.


а от лимоните които настъргах, те не могат да стоят така, направих Лимонов кърд - по рецепта на Йоли. Стана убиец!!  chef


За вечеря, кой каквото си намери и утре е ден.

# 644
  • Мнения: 13 536
Марчева, лимоновият кърд ме удари в сърцето!
Може ли линк към рецептата, че аз не я открих!

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт