Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 390
  • Wonderland
  • Мнения: 477
Привет кулинарни вълшебници!!!! Само вкусотийки по страниците, няма как да съм на диета покрай такива неща! Прекрасни сте Hug
Вкусния джолан с балсамико, мед и кока кола на Merelenda! Пак благодарности! Hug Блогът ти стана любим на ММ, който обожава свинското месо повече от всяко друго! И беше приятно изненадан от джолана! Heart Eyes

Прекрасните ябълкови сладки на Лабрекс! Hug

И едни солени мъфини със сирене, филаделфия, шунка и шарена сол.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 391
  • Мнения: 2 059
На една вълна сме bouquet
Вечерята е почти готова

# 392
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 14 516
много ти е дълга украсата Simple Smile метни и насам Simple Smile

# 393
  • Осло - Норвегия
  • Мнения: 1 038
много ти е дълга украсата Simple Smile метни и насам Simple Smile
Пепи......при мятането на Коледната украса - постарай се да постигнеш нов световен рекорд по "дълго мятане" - та да стигне и до мен Sparkling Heart
Тайне - тази вкуснотия с патладжана Я правя всяка година по 2-3 дози за зимнина. Обожавам патладжан, но доФтУра забрани тази зима (рече че имам камИче в жлъчката). Та сега съм с една дозичка - да си хапна по-мъничко. Close
Мили дами - великолепни сте, особено момичето в синьо Gift Heart

в "наше село" - домашно KFC, кюфтета, отново пица и мусака







# 394
  • София
  • Мнения: 10 337
Сем, аз си ям на поразия, родих се като я махнах.

# 395
  • София
  • Мнения: 10 337
Много бърза, проста и вкусна, нискокалорична супичка, само от 1 картоф, 1 тиквичка, две малки кутийки соеви кълнове, стрък пресен лук , сол, черен пипер и накрая , като е готова, лъжичка масло.Водата е колкото почти да ги покрие зеленчуците, но не съвсем.Ври 15-20 минути и готово.



Иначе ще повтарям пилешките шницели,че много ги харесаха и тиква се пече.

# 396
  • Мнения: 943
Ванилови мъфини
Агнешки пържолки + картофено пюре

# 397
  • USA
  • Мнения: 671
Лабрекс, Тайне, благодаря за патладжанената рецепта, ще се прави bouquet
У нас скара и тайландска супа.




 

# 398
  • Мнения: 11 669

Лелее, в 00.53ч залепнАх за монитора! Crazy Много вкусотии, много.......... Heart Eyes chef bouquet

Аз снимах само салатката със сельодка и картофките към скарата.





# 399
  • Мнения: 370
Скрит текст:
Мили дами, показвам ви едни мекици с кашкавал и сирене, правени по нощите....
Това е нещото, което опорочи диетата ми...




Може ли рецепта. Обожавам мекички, но никога не съм се хващала да правя. Обаче като ги гледам, преглъщам звучно. Heart Eyes

# 400
  • София
  • Мнения: 6 459
От мен , "Свинско Уелингтън" - Гордън Рамзи
Това беше репетиция за Коледа. Много е добро или повече от добро, но ще сменя вида на месото и ще го спретна със свинско бонфиле. Сега бяха пържоли, фини пържоли без тлъстина, не е зле , но може и по-добре






и една много вкусна разядка с люти чушки, "Люти чушлета с моркови или Чудесните чушки на Весела" от "Щъркелово гнездо." За мен това е една прекрасна сладко-кисела разядка.

имаше и еклери от онези които пуснах онзи ден ли беше, нямам спомен.
,

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 02:56 от marchеva14

# 401
  • Плевен
  • Мнения: 304
nadito0o, разбира се, че може.
Мекици с кашкавал и сирене
1/2 кубче мая, 1 с.л.  захар, 2 с.л. олио, хладка вода и брашно, колкото да поеме за меко тесто.
допълнително - настъргано сирене и кашкавал
Маята и захарта разтопявам в хладката вода. Добавям брашно, колкото сместа да стане на каша. След това слагам олиото, кашкавала и сиренето и замесвам меко тесто. Правя на топка и оставям 1 час да почива.
От тестото правя малки плоски кръгове и пържа в сгорещено олио.
Може тестото да се разточи и да се изрежат формички, но на мен не ми се точеше в този случай.
По принцип в обикновеното тесто с мая се слага и щипка сол. Аз обаче от години не слагам.

# 402
  • Някъде на Север
  • Мнения: 4 069

У нас скара и тайландска супа.

 
Може ли рецепта за супата☺

# 403
  • София
  • Мнения: 10 337
Шницелите от снощи ги направих днес, оказа се снощи, че няма гладни.





# 404
  • Мнения: 2 059
Тайне,от бяло месо или от обезкостено бутче ги правиш?Само свински шницели правя,та затуй питам,а и стандартно-брашно,яйце,галета. bouquetБлагодаря!

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт