Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 660
  • Мнения: 1 001
...................
Марчева, нищо не въртиш Laughing
Това са така наречените "корекомки" Аз ги правя с крема сирене вместо извара. Изрязват се кръгове с чаша. Поръсват се със захар, сгъват се наполовина, пак се поръсват със захар и се сгъват на четвърт кръг. Или може просто да хващаш кръгчето в ръце и да го топваш в захарта Peace
Ми... добре. Благодаря ! Ще ги връткам из захарта пък каквото стане... Joy Отивам пак да чета, да се уча.
Ще опитам и аз да обясня  Laughing Реже се кръгче, едната страна се топи в захар и се сгъва на два (полумесец) като захарта остава вътре (в сгънатото), след това пак едната страна се потапя в захар и пак се сгъва на две (триъгълник) като захарта пак остава от вътрешната страна. Последно потопяване в захар, като този път захарта остава отгоре на триъгълника, така че като се запече да стане хрупкаво. Успях ли newsm78

# 661
  • Мнения: 2 039
Агнешки пържоли и бял ориз с масло

# 662
  • On the sea
  • Мнения: 1 495
Здравейте на всички! Много интересна тема. Записвам се да ви следя и също да споделям с вас кулинарните си изяви.

# 663
  • София
  • Мнения: 7 066

...................
Ще опитам и аз да обясня  Laughing Реже се кръгче, едната страна се топи в захар и се сгъва на два (полумесец) като захарта остава вътре (в сгънатото), след това пак едната страна се потапя в захар и пак се сгъва на две (триъгълник) като захарта пак остава от вътрешната страна. Последно потопяване в захар, като този път захарта остава отгоре на триъгълника, така че като се запече да стане хрупкаво. Успях ли newsm78
Май че, да. Ще ги връткам пък каквото стане.  Благодаря!!!

Здравейте на всички! Много интересна тема. Записвам се да ви следя и също да споделям с вас кулинарните си изяви.
Много ни е интересно и хубаво. Давай!  Simple Smile

# 664
  • Мнения: 13 957
Тия "корекомки" ми легнаха на сърцето. Децата ми ще ги харесат. Дали ще станат с бутер тесто, което предварително е набодено на места, за да не стане прекалено бухнало?

# 665
  • Мнения: 6 737
стават, правИ ги.  Дори не набождам тестото.

Супа с месо,  

винен кебап http://pep-4o.blogspot.bg/2012/01/blog-post.html,

бърз млечен десерт http://pep-4o.blogspot.bg/2013/06/blog-post_20.html

и шоколадово суфле замина за фризера за утре http://pep-4o.blogspot.bg/2017/07/blog-post_13.html ,

 кутия с руска салата - в хладилника Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2013/11/blog-post_22.html

Едно ризото, така да се каже със зеленчуци, което беше гарнитура за новата партида наденички.

Печен бекон със сотирани картофи.

# 666
  • Мнения: 6 935
Искам кутия с руска салата и още една с бекон и картофи. Съжали другарче, изпрати Smile

Марчева, много хубави рогчета. И лимоновия десерт е интересен.

И аз като Зарзамора готвих свинско с прясно зеле вчера и ще има и за днес. Плюс пилешка супа.
Снимки нямам, ама както съм гладна сега и се облизвам на вашите, не бих отказала ни баничка, ни агнешко, ни ушички Blue Heart

# 667
  • Мнения: 2 394
Вечерята е приготвена-кой каквото си избере Winkпълнени камби и нещо като овчарски пай

# 668
  • Мнения: 18
Явно днес е имало яко пълнене на чушки Grinning
1) Бобец, чорбичка

2) Пълнени чушки. Сосът за тях не съм снимала, но си е традиционен - кисело мляко, яйца и брашно

3) Дребни бързи кроасанчета, пълнеж: шоколад, кашкавал, сладко

4) Печена тиква с медец



Усмихната вечер Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 18:08 от Embrace the journey

# 669
  • Мнения: 2 039
Мариновани пилешки пържоли с паниран кашкавал
Мигелитос

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 19:57 от elle.n

# 670
  • Мнения: 540
Снощи правих бързи кифлички без втасване:



П.С. Съжалявам за лошата снимка (имам проблем с телефона)

# 671
  • Мнения: 2 394
Пилешки бутчета"3 лъжици"(Пеп-4о bouquet)
Гъби пълнени с филе и кашкавал
Задушени зеленчуци

# 672
  • Мнения: 6 935
Ау, огладнях от 3-те лъжици. Отдавна не съм ги правила. Добре че напомни Simple Smile

# 673
  • Мнения: 6 737
Ау, огладнях от 3-те лъжици. Отдавна не съм ги правила. Добре че напомни Simple Smile
до събота почивам. Може да ги направиш тия дни, ще се включа IllRelaxedStuck Out Tongue
denyil, радвам се, че и на Вас се харесва тази марината!

Аз минавам с рибката от снощните мезета. Гравлакс от сьомга.  http://pep-4o.blogspot.bg/2010/07/blog-post_02.html Обичам я тая риба, 'що не вирее заедно с шарана тук YumFlushedSmiling Imp

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 19:07 от пеп-4o

# 674
  • София
  • Мнения: 11 181
Ау, огладнях от 3-те лъжици. Отдавна не съм ги правила. Добре че напомни Simple Smile
Днес, подкукуросана от теб  Hug, си играх да правя самса, ама нещо твърди ми станаха, уж тестото меко беше. Но това не им попречи да изчезнат още топли.

Общи условия

Активация на акаунт