Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 май 2006, 14:09 ч.
  • Преглеждания  565  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
Вече за трети път си правя кълнове. Първият бяха от леща, а последните два пъти от жито. С лещата нямах проблем, но с житото и двата пъти мухлясаха още на втория ден тъкмо когато бяха готови. Знам, че трябва да ги държа на тъмно и топло използвам гардероба си за тази цел. Ако някой може да ми каже защо житните кълнове мухлясват или си е нормално да хващат мъх Wink ?

Реклама
# 1
  • France
  • Мнения: 217
Много ги 4акаш затова.Малко щом се покажат ги хапвай.И не слагай по много ,да могат да дишат Peace

# 2
  • Мнения: 2 820
А сменяш ли им водата често?

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 782
Аз от начало ги слагах в пластмасова кутия и ми се вкисваха, но сега ги правя в капака на йената и няма проблем.Мия ги задължително сутрин и вечер.Последния път соевите ми станаха по 2 см. Laughing

# 4
  • все тук
  • Мнения: 1 626
Моите са от магазина и са много трайни  Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт