Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

BG-Mamma :: Свободно време >>
Размер на шрифта
Бяла кредитна карта спестява излишни такси

Картата е без такси за издаване, обслужване и теглене на банкомат в България

 За първи път в България по кредитна карта не се дължи годишна такса за обслужване и то не само за първата година, а за целия период.

Продуктът се нарича „Бяла карта” и се предлага на пазара от съвсем скоро.

 

Бяла карта е международна кредитна карта с логото на Visa и е напълно безплатна за собственика и до момента, в който не се използва. Притежателите и не дължат такси нито за издаване и обслужване, нито при покупки и теглене на пари в брой на банкомат в България. Когато влезе в употреба, клиентите плащат 6% месечна лихва върху използваната сума. Лимитът по картата е от 200 до 3000 лв. „За много клиенти е неприемливо да плащат годишна такса за обслужване на кредитната им карта, особено, когато не я ползват активно, а просто я държат за сигурност в случай на внезапна нужда от пари. При Бяла карта проблемът с излишните такси е решен и хората плащат само това, което наистина ползват”, обясни Виолета Будева, директор „Маркетинг”.

 

Бяла карта се издава напълно безплатно и много бързо, без да се попълват дълги и сложни документи за кандидатстване и без изискване за банкова сметка. Всеки може да я заяви, като попълни формата за кандидатстване на сайта https://bialakarta.bg/NewProposal.aspx или чрез обаждане на 0700 20 140. Желаната сума по картата може да бъде посочена предварително чрез SMS на 0888 070 140. За удобство на клиента и за да не се губи неговото време, след одобрение куриер доставя картата на удобно за него място.

 

Бяла карта предлага всички големи удобства на кредитната карта. С нея може да се пазарува във всеки магазин, който приема плащания с карти, да се правят онлайн покупки и резервации в интернет в целия свят. Картата има висока степен на защита, като притежателите и получават безплатно денонощно обслужване, SMS известия за плащанията и дължима вноска, 24-часов достъп до онлайн справки и т.н. Погасителните вноски по нея може да бъдат направени във всяка банка.

 

Макар да е на пазара само от няколко седмици, картата вече се радва на интерес. „Бяла карта е гаранция, че разполагаме със заделени средства настрана – бели пари за когато ни потрябват. Тя ни осигурява спокойствие, че животът няма да ни поднесе неприятни финансови изненади, които да предизвикат сътресения в семейния ни бюджет”, каза още Виолета Будева.

 

Сподели:
Видянa: 6986 пъти
Именник

Момче или Момиче?
реклама

Събития
Днес няма въведени събития

Стани фенКалкулатор на бременността

Първи ден от последната менструация:Neterra


Към мобилната версия на сайта