«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

‘илми и “¬ сериали
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 730 отговора


ћнени€: 782
ƒобре дошли на всички запленени от маги€та на азиатските филми и сериали


—лед бой-бандите е ред да отделим малко м€сто и за дамите в к-поп индустри€та
ѕредишните теми

ћеста за теглене на азиатски филми и сериали:

Zamunda.net -  аталог на азиатски сериали
Zamunda.se -  аталог на азиатски сериали
masters-tb -  аталог на азиатски филми и сериали
Easternspirit - едно от най-добрите места за информаци€ относно азиатските филми, сериали, музика ....
soompi - линкове към много места. ќбикновено качват поредната сери€ н€колко часа след излъчването
lets-look - ƒоста от сериалите са преведени и на френски.
doramaland - руски торент-тракер на alliance-fansub
rutracker - руски торент-тракер
asiatorrents - торент-тракер
Arena - торент-тракер
animes-bg
doramax264
d-addicts


ћеста от където могат да се свал€т субтитри:

The stupid dreams - български
withs2 - английски
darksmurf - английски
alliance-fansub - руски (въпреки, че сайта е за субтитри, почти във вс€ка тема има препратки и към места за свал€не на сериите)
subs.com.ru - руски


ћеста за гледане онлайн:

viki - английски
krdrama - английски
gooddrama - английски
DramaSub - английски
dorama - руски
кинотеатр јль€нс - руски
7floor - руски
lovedoram - руски
video.i.ua/ - руски
DoramaKun - руски
animeblaze - руски
vbox7- ivkaus5 - български
vbox7 - danko11 - български
EJOY - английски
sugoideas - английски (тайвански драми)


Exclamation Idea Exclamation«а развитието на сюжета на даден филм или сериал, се пише в спойлер!!!Exclamation Idea Exclamation

Exclamation Idea Exclamationћаксимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:Exclamation Idea Exclamation
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

за повече информаци€ тук


 аталог на новите сериали и филми


—крит текст :
—ериали

 оре€

I Hear Your Voice     The Blade and Petal    The Goddess of Fire      
           
         Scandal                 Empire of Gold        Goddess of Marriage                
                 


япони€

         Woman                  Summer Nude                                  
           


“айван, “айланд

     Spring Love                   Just You                  Happy Noodle                
           

     Love Around              Fabulous Boys             Sweet Death                
           ‘илми

Miracle in Cell No.7     A Wonderful Moment           Psychometry                
               

«абележка: Ќ€кои от сериалите и филмите н€мат Ѕг превод за момента или са в процес на превеждане, но могат да се намер€т английски и руски субтитри за т€х.

ѕовече сериали и филми обсъждани от нас може да намерите в каталозите от първите страници на предишните ни теми

«а подготовката на тази страница е използвана информаци€ и снимки от Eastern Spirit, «амунда, ћастерс-тб, Soompi, allkpop и др.
÷итирай


ћнени€: 1 774
2 в 1, благодар€ за новата тема!

∆алко,че затвориха dramacrazy,първо там гледах дали има нов епизод и б€х много доволна.  Crossing Arms

—коро не съм гледала нищо,само като текущо след€: You're the Best Lee Soon Shin.Ќе е лошо сериалчето,а и главните са ми сладури.

—етих се да попитам,н€маха ли връзка актьорите от Queen In Hyun's Man : Ji Hyun Woo и Yoo In Na?

ƒоколкото се сещам той май влезе в казармата.  newsm78
÷итирай


ћнени€: 782
ƒа, жалко за dramacrazy  Sad , гол€м ресурс си беше. √овори се, че и руснаците може да ги последват, което ще си е още една гол€ма загуба.

Ji Hyun Woo и Yoo In Na об€виха за връзката си точно преди той да влезе в казармата. ћомчето направи публично признание на една от последните фен-срещи покрай излъчването на Queen In Hyun's Man.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 69
2в1, хубава нова тема :hug:1 ћного не си падам по момичешките банди,  но все пак и на т€х тр€бва да им се обърне внимание Wink.

Ћеле, ако затвор€т и руските сайтове много, ама много ще ме е €д.јз оснавно от там свал€м, а и преводите са сравнително бързи.ќсвен това  превеждат много повече филми и сериали.ўе е много жалко, ако това се случи! Sad Crying or Very sad

“ези дни изгледах два €понски филма - в първи€т -  After the Flowers (Literal Translation) играе Shuntaro Miyao-корейски балетист.Ќо колко различно изглежда в действителност и е симпатичен, но с техните самурайски прически е съвсем различен.»наче филма ми хареса.»стори€та е  за живота и невъзможната и любов на една жена към един самурай в периода ≈до. расив филм с много разцъфнали сакури.
—крит текст :


Shuntaro Miyao


и пак той в рол€та на самурай.

¬тори€т филм е Rurouni Kenshin, също ми хареса, но повечето от вас вече са го гледали и коментирали.Takeru Sato чудесен в рол€та на самура€ Kenshin.
—крит текст :
÷итирай


ћнени€: 144
Oт мен един хубав 2јћ-мъж, който е бил на изложението днес на часовниците ќмега в —еул. ћного са булките в темата, за това и нещо мъжко - 185 см. и 80 кг., с добър апетит, €де всичко, обича и люто, тренира много, свири на китара и пее отлично.—крит текст :

» малко суперджуниорска-класика, че четох нещо с  ю преди малко, а и ’ичу излиза следващи€ месец от казарма и вече съм в очакване...


Play Thumb

÷итирай


ћнени€: 275
ќт мен сладки тайванки,  да разнообразим корейките  bouquet

Play Thumb≈, и ƒжери е там  Love
÷итирай

BG

ћнени€: 568
2в1, благодар€ за новата тема bouquet
јз продължавам с лакорните, сега е ред на един с Weir,че от ѕин јнонг не съм гледала нищо с него.
«а руските сайтове и аз съм много разтревожена, дано да се размине, че просто не знам от  къде ще  тегл€ сериалите Sad
÷итирай


ћнени€: 3
ƒобър вечер,хайде и аз тук да ви след€. Hug
http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash. … b#version=8,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3f2c7fc572"/><param name="quality" value="high"/><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3f2c7fc572" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"/></object>" rel="nofollow" target="_blank"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash. … b#version=8,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3f2c7fc572"/><param name="quality" value="high"/><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3f2c7fc572" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"/></object>
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 206
¬иждам че сте споменали един любимец Ji Hyun Woo.≈то една негова песен,ко€то харесвам много,освен че е чаровник добре се справ€ и с музиката.
Play Thumb

÷итирай

—офи€

ћнени€: 69
» от мен  малко музика с K.Will.


Play Thumb» –ейн след седмица ще е навън Laughing.

»згледах  Hanayome wa Yakudoshil с Shinohara Ryoko и Yabe Hiroyuki - беше ми забавен Smile

—ега съм си свалила корейски€ It's Okay, Daddy's Girl и см€там да се порадвам на татко √умихо, който е в главната рол€.Ќ€кой гледал ли го е?
÷итирай

BG

ћнени€: 568
freedoms, аз го гледам, по-точно гледах го до н€кой еп. миналата седмица и сега съм в застой.
÷итирай


ћнени€: 745
2в1  Hug

ћарио и ћитсубиши

Play Thumb


ћарио и Ѕари
÷итирай

BG

ћнени€: 568
ѕривет. Ћакорна, който започнах е гол€м майтап, Weir се свал€ с три мацки едновременно, понеже ще си отмъщава на семейството на мъжа, който е изнасилил майка му, а те са две сестри и един брат и сега се натиска на всеки ъгъл ту с една от двете, ту със жената на брат им, как смогва чак му се чуд€ 35 но и те захапаха здраво въдицата, ще вид€ сега как ще се справи, знам, че ще се ожени за по-малката след като съсипе финансово брат им, който и без друго е затънал в дългове,а те иначе са от богато семейство и в традициите на лакорните ще се влюби в не€, абе тайландска му работа Wink
÷итирай


ћнени€: 782
нощен гост, давай и имената на сериалите, че така само с името на актьорите малко трудно се разбира за кой става на въпрос Peace.


¬ момента гледам поредните серии на I Summon You, Gold! и не спирам да се изум€вам на наглостта, пресметливостта и доста често и злобата на корейските майки ooooh!. ”ж съм свикнала с начина им на мислене, но никога н€ма да мога да приема този техен манталитет no.
÷итирай


ћнени€: 144
... и не спирам да се изум€вам на наглостта, пресметливостта и доста често и злобата на корейските майки ooooh!. ”ж съм свикнала с начина им на мислене, но никога н€ма да мога да приема този техен манталитет no.

јз щ€х да ти пиша, но н€мах време снощи, но сега си отворила дума, та, да сподел€ набързо, друг път, ако отворим отново дума, ще сподел€ и повече.

»зумих се от корейските аджуми и не от тези от сериалите, а истинските, майки на айдъли. —нощи изгледах 10-ти епизод на риалити-то Mamma Mia. ≈дно към едно са с тези, които дават в сериалите си - злобни, пресметливи, жени, които се бъркат в живота на децата си, живе€т с т€х и след брака и каквото още се сетите. “ова предаване го гледам от време на време, т.е само епизодите с участието на господин 2јћ-китара, който е един от гостуващите заедно с майка си, но в този 10-ти епизод, който се излъчи на 7 юли б€ха събрали освен ƒжин и майка му, но и ƒонг ” от Infinite със сво€та майка, ћир от MBLAQ с майка си, —андъл от ¬1ј4 с неговата родителка, Ќиел от Teen Top с мама, ƒасом от Sistar също с мама.
“ези жени определ€т живота на децата си и открито си го признават. Ќа въпрос от водещата биха ли имали нещо против, ако сина им/дъщер€ им се влюби в чужденка и поиска д се ожени за не€.... ћале, мале. ћама-ƒжин тук добра, каза, че н€ма нищо против, ако се обичат, обаче мама ƒонг ” и мама ƒасом категорчино против, изключително консервативни и дори не искат и да чуват за брак с чужденка. ћама ƒжин се грижи за всички пари на сина си, контролирала всичко, ƒжин каза, че имал ћама-банка. ќстаналите и те са така, хаха. ћайката на —андъл пък иска сина й да се ожени са финансово осигурена булка, усп€ла и посочи като вариант фигуристката  им ёна (хаха, то не€ кой ли в  оре€ не € иска за снаха, хем усп€ла, хем красива, хем и пари има, хаха). ћайката на Ќиел пък си призна, че искала да живее със сина си и след като той се ожени, хаха. Ќе мога да ви опиша и още какви неща чух и вид€х..  акто ги виждате и в сериалите им - 1:1 същите аджуми и с прически, начин на мислене, прав€т синовете си на две стотинки и пред камерите, удр€ха ги, уж леко, но... колко ли бой и кр€съци са видели и отнесли у дома. ’ванах се за главата и не се шегуват, тази наци€ е изключително консервативна, но като че ли в сериалите гледах и с насмешка, докато не ги вид€х и в действие.
≈динствено мога да кажа добра дума за майката на ћир от MBLAQ. »стинска хала, прави сина си на нищо, реди го от-до, но и иска за него жена, ко€то да го контролира, защото си призна, че сина й бил много наивен, а т€ н€мало да живее посто€нно с него. —подели и за двете си дъщери, които има освен ћир, за това как ги е отгледала, но и не е от тези майки, които искат да ги контролират ц€л живот, а по-скоро като вс€ка майка искат децата им да попаднат на добри и светсни хора, които да ги цен€т, обичат и подкреп€т.
ћайката на ƒонг ” като го метна, му удр€ше през врата шамарчета, а той стои и мълчи, хахаха. √ледах корейски сериал, който се казваше "»стинска корейска аджума в действие".
Ќиел и той не може нищо да каже пред майка си, мълчи, ƒжин се обаждаше, но и него майка му трудно може да го удр€, хаха. ќбаче они€ двамата като мекици и мълчат.

ƒобре, че поне включиха като гости и останалите от Infinite. ¬ид€х ’о и ” ’ьон, но и ги помолиха да сподел€т какво са направили за родителите си, откакто печел€т повече пари и имат възможности. ’о€ сподели, че е купил нова къща на родителите си и получи големи овации от публиката, определиха го като добър син. Ќо и той си е такъв, който го познава....

“ова е, което исках да сподел€, но наистина се изумих, а уж вече познавам корейското мислене и нравите им.

Ќито една не каза просто - независимо от всичко, искам синът ми/дъщер€ ми да е щастлива, без значение на всичко останало.  “е се мес€т и бъркат във всичко, което прав€т децата им. “€хното виждане е правилното, това, което те искат.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 730 отговора