Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Стара Загора
 • Мнения: 3 808
НЕЩОТО

oт Джанис Хонеа


На една друга планета, млад мъж се приготвяше за своя първи сексуален контакт. Изглеждаше нервен. Досега не беше говорил с човек, който е успявал да го направи. Реши да попита някои от своите приятели за техния опит.

„Наистина го исках!” – заяви единият. „Но докторът ми каза, че пенисът ми е прекалено малък.”

„Сериозно?” – прекъсна го друг. „Моят доктор каза, че ми е твърде голям”

„И аз имах желание, но се оказа, че не съм способен да задоволя нуждите и.” – каза трети.

„Аз никога не съм го искал! Толкова е гадно, чувствах се като животно. Зная, казват че пенисът е най-доброто, но всичките ми познати се задовляват изкуствено и са щастливи и доволни.” – каза най-възрастният в групата.

„Ти не беше ли се развеждал 7 пъти?” – попита младият мъж.

„Да, но това няма нищо общо.” – каза той.

„Чух, че трябва да подготвиш пениса си предварително. Нали знаеш, трябва да го търкаш с груба материя.” – каза един от приятелите.

„И не бива да я оставяш да го прави повече от няколко минути в началото, иначе ще се разраниш.”

„Братовчед ми каза, че е невероятно болезнено. Пенисът му се нацепил и кървял. Всичко продължило само няколко дни. Да благодарим на Бога, че днес имаме алтернативи.” – каза приятелят, който беше „прекалено малък”.

„Имам приятел, който го направи” – каза друг, почти шепнешком. „На мен ми се струва прекалено голямо услие. Всеки път, когато говорех с него, всичко изглеждаше така, сякаш токущо беше свършил и възнамерява пак да прави любов с жена си. Казах му, че тя със сигурност не е задоволена, щом го иска отново толкова скоро. Обяних му, че трябва да довършва с вибтратор. Той не ме послуша.”

„Е, наистина ми се иска да опитам.” – каза младият мъж.

„Чудесно!” – каза „твърде големият” приятел. „Но задължително спазвай режим или тя ще започне да те манипулира.”

На тръгване младият мъж беше толкова объркан, че реши да се допита до доктора си.

„Разбирам притесненията ти.” – каза докторът, слагайки ръка на рамото му. „Много мъже, особено тези на които им е за пръв път, нямат възможност да задоволят нуждите на съпругите си със собствените си пениси. Ходенето на уроци и четенето на книги също не помагат особено. Въпреки всичките им усилия, много от тях просто не се справят. Това се нарича синдром на незадоволителният пенис (insufficient penis syndrome). Зная, че искаш да опиташ и мисля, че това е чудесно, но нека те изпратя у вас с този вибратор. Просто така, за всеки случай. Погледни, той има степени и е с подходящият ъгъл за да осигури проникването в полу-изправена позиция.”

Младият мъж с благодарност занесе вибраторът вкъщи и обмисли всички неща, които беше чул. Когато най-накрая времето дойде, той беше решил да го направи по естествения начин.

Чувстваше се развълнуван и нервен. Опита се да направи всичко правилно. Гледаше часовника и спря точно след указания период от време. Актът се каза унизителен провал. Жена му беше разочарована и разстроена. Той недоумяваше, нали беше направил всичко, което му бяха казали.

Любимата му го успокои, че го обича, че само докосването му и е достатъчно и заедно ще се научат да го правят правилно. Но следващия път, когато тя изпита нужда той си помисли – „Ще исползвам вибратор, само този път. Не мога да понеса мислъта, че тя остава незадоволена.”

Никой не го беше предупредил за опасността от объркването на пениса (penis confusion). Скоро тя изяви предпочитания към вибратора и напълно отказа пениса. Той също започна да го препочита. Ако му се наложеше да излезе понякога, можеше да я остави на всеки да я задоволи. И, макар че беше чувал за нуждата да я държи всеки път, когато тя го прави за да поддържат връзката си, на него му ставаше все по-лесно и по-лесно да я подпре в ъгъла заедно с вибратора и да върши ежедневните си задължения.

За него беше важно да продължава да е зает. Ако си позволеше време да помисли, винаги се чувстваше странно изигран и тъжен. Да бъде любовник не беше единственото на което се е надявал. Искаше да се махне от съпругата си. Възмущаваше се на желанието и и се чувстваше непълноценен да задоволи нуждите и. Близостта, която жадуваше така и не се получи.

Един ден той събра смелост да попита приятеля си за телефонния номер на човека, който го беше „направил”.

„Здравей!” – каза младият мъж. „Имам номера ти от приятел. Бих искал да получа малко информация за правенето на любов. Не успях да го направя с първата си жена и ако някога имам друга, много искам да се получи.”

„Колко продължителна е връзката ви?” – попита мъжът на телефона.

„Едва няколко месеца.” – каза той тъжно.

„Искаш ли да започнеш да правиш любов с жена си сега? Не е твърде късно!” – каза мъжът.

„Наистина ли мислиш, че мога?” – попита младият мъж. Почувства се обнадежден за първи път. Поговориха малко и мъжът го покани на среща на La Cosa League (La Cosa на испански означава „Нещото”, жаргон – „пенис”). La Cosa League беше група предоставяща подкрепа и информация на мъже, искащи да правят любов със съпругите си. Той беше удивен при вида на толкова мъже, които го правят и беше окуражен от такива, минали през много проблеми за да успеят да задоволят нуждите на жените си.

„Какво трябва да направя?” – попита младият мъж, ококорен и решителен.

„Първото нещо, което трябва да направиш е да се отървеш от вибратора.”

Младият мъж не знаеше как да отговори. Стомахът му се сви на топка.

„Вероятно няма да мога...”

„В началото тя ще простестира, но ти трябва да настояваш. Скоро ще всикне с усещането на тялото ти.”

„А ако не мога да я задоволя?” – попита младият мъж.

„Съобразявай се с нея!” – отговорил един от мъжете. „Гледай жена си, не часовника.”

Мислите се въртяха из главата му докато се прибираше. Обмисляше всяко нещо, което беше чул. Как можеше никой досега да не му беше казвал всичко това? Изглеждаше толкова радикално, но някак си го чувстваше правдоподобно.

В началото жена му изобщо не беше въодушевена от промяната. Протестираше. Когато той и предложеше пениса тя го отказваше категорично, но с търпение и постояноство в края на краищата го прие.

Той беше удивен от това, че веднъж поела го тя сякаш не искаше да го пусне. През целия си живот не се беше чувствал толкова въодушевен. Той го направи! Той прави любов със съпругата си, използвайки собственото си тяло!

Следващият път, когато жена му поиска вибратора си той нежно и любвеобилно предложи пениса си отново. Тя понервничи малко, но бързо го прие. Той беше по-развълнуван дори от първия път. Тогава се притесняваше, че може би е щастлива случайност, но сега вярваше, че наистина го може. За негово удоволстиве, жена му никога повече не поиска вибратора.

Промяната в отношението му спрямо жена си беше забележимо. Повече не се възмущаваше от нощните позиви за любов. Чувстваше се обвързан с нея, както никога преди. Не искаше други хора да я задоволяват и не искаше да излиза. Възприятието му за него самия също се промени. Чувстваше се толкова уверен и спокоен. Не беше неподходящ и не беше заменим. Болеше го, когато си помислеше за всички мъже, които не знаят това, което той знае. Дори съчувстваше на жените им. Като гледаше как съпругата му разцъфтява от любовта им ентусиазмът му да продължава ставаше все по-силен и по-силен.

Един ден, докато говореше със старите си приятели, някой донесе последната реклама на вибратори. Весело дискутираха качествата на новите играчки, когато той развълнувано изтърси „ Ние изхвърлихме нашите!”

В стаята настана тишина.

„Какво?” – попита мъжа с „прекалено малкият” пенис.

„Изхвърлихме вибраторите.” – каза той отново.

„Е, какво използвате тогава?” – попита приятелят с „твърде големият” пенис.

„Аз правя любов с нея.” – каза той.

„Че защо ти е да правиш нещо такова?”

„Не боли ли?”

„Ще съжаляваш!”

„О, не! Не си бил при онези фанатици от La Cosa League, нали?” – попита приятелят, който „не успял”.

„Те не са фанатици” – каза спокойно младият мъж. „Дадоха ми много добра информация и съм безкрайно щастлив от решението си.”
 
Мъжте избухнаха в смях.

„Следващото нещо ще е да спреш да се бръснеш” – пошегува се разведеният.

„О! Или ще я оставиш да спи в леглото ти.” – извика друг.

„Сега наистина си я втасал.” – каза „твърде малкият”, заставайки сериозен. „Какво ще правиш, ако трябва да я оставиш за малко? И по-добре се надявай да не започне да хапе!”

„Подготви се да се откажеш от живота си.” – предупреди разведеният.

„Мозъкът ти ще се превърне в овесена каша”

Младият мъж помисли внимателно върху това и тайничко се усмихна. Той не се чувстваше като отказващ се от нещо, особено след всичко, което беше постигнал.

„Знаете ли?” – каза той. „Мисля, че ми харесва толкова, колкото и на нея.”

„Човече, наистина си екстремист!”
 

Превод от http://www.compleatmother.com

Последна редакция: нд, 14 май 2006, 19:48 от Jade

# 1
 • София
 • Мнения: 3 161
Браво за превода, Джейд!

# 2
 • Стара Загора
 • Мнения: 3 808
Браво за превода, Джейд!
newsm47

# 3
 • София
 • Мнения: 4 381
Поразително. Открийте 10-те разлики  Wink
Браво за превода  smile3501

# 4
 • Варна
 • Мнения: 1 932
 Laughing Laughing Laughing Какво друго да кажа  Laughing
Екстремистки такива!  Grinning

# 5
 • на Север
 • Мнения: 503
след като хванах смисъла в началото и вече знаех как ще свърши Wink

# 6
 • София
 • Мнения: 217
 Laughing Страхотна си както винаги !!!!!
Поздравления за идеята и превода  Laughing !!!
Естремистка такава  Mr. Green

# 7
 • Стара Загора
 • Мнения: 3 808
Laughing Страхотна си както винаги !!!!!
Поздравления за идеята и превода  Laughing !!!
Естремистка такава  Mr. Green

Всъщност статията я намери Хедра, а идеята за превода и е на Емем. Grinning
Така че, не съм само аз екстремистката Wink
И други заслужават пошляпване с камшика...  Mr. Green

# 8
 • Айтос
 • Мнения: 4 242
Страхотен разказ, благодаря момичета!  bouquet
Все едно просто си разменила думите, изумително съвпадение!

# 9
 • anywhere
 • Мнения: 3 303
Направо ми се прииска да правя секс!  Mr. Green Шегичка, аз не съм такова момиче!  Laughing

# 10
 • Стара Загора
 • Мнения: 3 808
Направо ми се прииска да правя секс!  Mr. Green Шегичка, аз не съм такова момиче!  Laughing
Laughing да потърся ли последната ти тема? Mr. Green

# 11
 • София
 • Мнения: 4 181
Страхотна статия наистина  bouquet
Само дето не пишеше че и вибратора трябва да се оставя да почива и тогава вместо водичка не знам с какво да се замести Mr. Green

# 12
 • където си поискам ...
 • Мнения: 532
Еййййй, това разказче идва много добрееееее!

Тъкмо  от известно време се чудех как да въведа мъжо в кърмаческата библиотека да попрочете, демек с какво да го заинтригувам ....  Twisted Evil, за да може и той да е съпричастен с отглеждането на евентуално второ бебе/дете, щото с първото действаше по балкански - бабите знаят, бебето си го гледа майка му ...  #2gunfire

Пък и неква струна за по-такваззззз либофффф да му звънне ...  newsm78


Бравооооооо!

# 13
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 650
„Мозъкът ти ще се превърне в овесена каша”

И изтича през "пениса", да...
Затова и "правещите любов" са безмозъчни...
Да...

# 14
 • София
 • Мнения: 3 748
Направо ми се прииска да правя секс!  Mr. Green Шегичка, аз не съм такова момиче!  Laughing
Носталгията те гони, а?  Laughing
Чудна статия Джейд, Хедра и Емем! Мерси!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт