Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

преди Бургас - сега София

Мнения: 221
Правили ли сте свинско в найлонов плик. Как го приготвяте, какво слагате и заслужава ли си? Аз досега само пилешко съм правила и незнам дали ще стане.Дайте ми идея
Цитирай

София

Мнения: 2 534
Намазвам месото със черен,червен пипер и сол, пъхам в плика, прибавям пресни картофки и готово. Можеш да нарежеш зеленчуци на тънко / тиквички, моркови, лук /и да изпечеш с месото. С две думи прави се по същия начин като пилето.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Става супер!Слагам подправки каквито обичаме и го слагам в плика .Слагам още и цели гъбки и го пека около час!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.