Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 14 май 2006, 11:48 ч.
  • Преглеждания  3 868  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • В земята колкото човешка длан :) България, поклон пред теб и смелите ти деца!
  • Мнения: 218
Здравейте, искам да попитам дали пъстървата трябва ли да бъде почистена от люспите или се премахват само перките? Благодаря предварително!

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 271
според мен трябва аз лично я чистя и от люспите
за по-чисто може да пробваш да я почистиш в по-голям найлонов плик
да ви е вкусно   chef

# 2
  • Мнения: 6 682
А не става ли да я одереш ....уф, как звучи Sad.
Аз купувам лаврак и той много лесно се одира...........само леко дръпвам и кожата се одира, заедно с люспите, а го взимам пресен......Пъстърва не съм готвила и незнам как е

# 3
  • София
  • Мнения: 30 676
Пъстърва съм купувала само готова.
Но мисля, че не са и толкова големи люспите, не е кат шаран да речем. Махаш перките и си готова.
Аз хич не обичам да чистя риба, но по стечение на обстоятелствата се аз го правя туй действие вкъщи. Понякога не маха и опашките... като стане готова... отива за котака Simple Smile

# 4
  • Според сезона
  • Мнения: 296
А не става ли да я одереш ....уф, как звучи Sad.

Не се дере и не се реже ако е подходяща големина да се изпържи цяла. Аз не махам и  люспите .

# 5
  • София
  • Мнения: 3 740
Аз не ги махам. Нито при пържене, нито при печене. Те са дребни и незначителни. Щом мъжО не ги усеща, значи са безплътни  Wink

# 6
  • София
  • Мнения: 3 056
Не, пъстървата няма нужда от подобни манипулации Laughing

# 7
  • София
  • Мнения: 21 714
Задължително се махат люспите и когато я миеш трябва да натискаш малко с ножа - излиза една черна слуз.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт