Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В земята колкото човешка длан :) България, поклон пред теб и смелите ти деца!

Мнения: 218
Здравейте, искам да попитам дали пъстървата трябва ли да бъде почистена от люспите или се премахват само перките? Благодаря предварително!
Цитирай

София

Мнения: 1 271
според мен трябва аз лично я чистя и от люспите
за по-чисто може да пробваш да я почистиш в по-голям найлонов плик
да ви е вкусно   chef
Цитирай


Мнения: 6 026
А не става ли да я одереш ....уф, как звучи Sad.
Аз купувам лаврак и той много лесно се одира...........само леко дръпвам и кожата се одира, заедно с люспите, а го взимам пресен......Пъстърва не съм готвила и незнам как е
Цитирай

София

Мнения: 29 957
Пъстърва съм купувала само готова.
Но мисля, че не са и толкова големи люспите, не е кат шаран да речем. Махаш перките и си готова.
Аз хич не обичам да чистя риба, но по стечение на обстоятелствата се аз го правя туй действие вкъщи. Понякога не маха и опашките... като стане готова... отива за котака Smile
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
А не става ли да я одереш ....уф, как звучи Sad.

Не се дере и не се реже ако е подходяща големина да се изпържи цяла. Аз не махам и  люспите .
Цитирай

София

Мнения: 3 722
Аз не ги махам. Нито при пържене, нито при печене. Те са дребни и незначителни. Щом мъжО не ги усеща, значи са безплътни  Wink
Цитирай

София

Мнения: 3 035
Не, пъстървата няма нужда от подобни манипулации Laughing
Цитирай

София

Мнения: 19 787
Задължително се махат люспите и когато я миеш трябва да натискаш малко с ножа - излиза една черна слуз.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.