Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 38 отговора


Мнения: 7 473


12-15 големи гъби
2 глави лук
1 морков
100гр.кашкавал
200гр.шунка
1 заквасена сметана-малка


Лукът ,ситно нарязан и морковите(настъргани) се задушават на бавен огън, когато са омекнали се  добавят ситно нарязаната шунка (по желание и скилидка чесън) и половината от сметаната. Маха се от котлона и добавяте кашкавала на ситни кубчета(за да не се разтопи предварително). Със сместта пълните гъбите,като предварително сте извадили пънчетата. Наливате малко вода в тавата и печете на 200градуса около 40мин.(до зачервяване).
Бон апети! Става много вкусно!  chef

« Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 15:36 от L е о »
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Вкусничкоооо! Peace
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Леле, много вкусно изглеждат  Laughing
Веднага си копвам рецептата  bowuu
  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Ау, много апетитно изглеждат  Smile
Цитирай


Мнения: 2 825
Leo, мерси за рецептата  Hug много вкусно изглеждат
Обожавам пълнени гъби, задължително ще ги пробвам Smile
Цитирай

софия

Мнения: 592
Много вкусно изглежда Smile
Цитирай


Мнения: 7 473
 Crazy  Мъжа ми се прибра с огромен букет тъмно лилав люляк, явно предчувствайки изненадата и заяви, че е получил "хранителен оргазъм"(това значи адски вкусно в нашето семейство)! 35 35 35
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 609
Аз оня ден направих подобно нещо, моя измишльотинка. Купих едни огромни гъби с цел пълнене, без да имам идея с какво да ги пълня. Та забърках плънка от кайма, кашкавал, горчица, сметана и подправки. Пекох в тава, на дъното на която налях бяло вино и масалце. Станаха превъзходни. Обичаме гъби много и смятам и този вариант да пробвам.
Цитирай


Мнения: 7 473
Напълних със същата смес  тиквички и също стана много вкусно, но добавих към пълнежа и издълбаното от тиквичките!  Peace
Цитирай

София

Мнения: 100
 eat Е Лео направо си върхът с твоите рецепти.Непремено ще я пробвам тази.
Цитирай

Sunshine State (of mind)

Мнения: 2 257
Направих я онзи ден, не е лоша, но кашкавалът се втвърди след като изстинаха и станаха като подметка. Иначе бяха вкусни като бяха топли.  Peace
Цитирай

София

Мнения: 10 811
Преди няколко дни правих гъбите, но понеже нямах сметана ги залях със сос Бешамел. Станаха нещо фантастично!
Цитирай


Мнения: 7 473
Направих я онзи ден, не е лоша, но кашкавалът се втвърди след като изстинаха и станаха като подметка. Иначе бяха вкусни като бяха топли.  Peace

 newsm78 Странно при мен не се получи така, ядох ги претоплени и си бяха супер. Да не би да зависи от кашкавала или да си ги пекла повече newsm78

П.П. И тиквичките стават хубави! Peace
Цитирай

под голямата лоза

Мнения: 7 727
Лео, днес се чудех к`во да сготвя с гъби и търсачката ми извади тая твоя рецепта. Не мога да не те похваля за идеята- толкова вкусни гъбки не бях яла, браво .   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 2 777
Пробвала съм ги.Невероятно вкусни са. Love
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 38 отговора