Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 95
С каква панировка рибата става най хубава?
Цитирай

преди Бургас - сега София

Мнения: 221
Аз разбивам жълтъцте с брашно, сол, бира, подправки и отделно белтъците на сняг. Смесвам ги и леко и разбърквам. Потапям рибата и пържа.
Цитирай


Мнения: 95
Благодаря,знаех си аз че се слагаше бира. smile3555
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Ако нямаш бира, става и с газирана вода. Освен това аз ползвам царевично брашно или галета.
Цитирай

София

Мнения: 3 033
Царевичното брашно е класика за рибата Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Царевичното брашно е класика за рибата Peace


 newsm10
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Много вкусна става рибата, ако се оваля в брашно (смесено с малко сол) и се остави около половин час върху вестник. После се поотръсква и се пържи. Нямам представа за логиката на тая процедура, знам я от рибар и наистина става суперррррр Wink
Цитирай


Мнения: 95
Панирах рибата по рецептата на Zoja77,стана страхотна.За първи път ми се получава толкова добре.Благодаря.  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.