Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Каква панировка...?

  • 16 май 2006, 12:36 ч.
  • Преглеждания  554  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 95
С каква панировка рибата става най хубава?

Реклама
# 1
  • преди Бургас - сега София
  • Мнения: 221
Аз разбивам жълтъцте с брашно, сол, бира, подправки и отделно белтъците на сняг. Смесвам ги и леко и разбърквам. Потапям рибата и пържа.

# 2
  • Мнения: 95
Благодаря,знаех си аз че се слагаше бира. smile3555

# 3
  • варненка от София
  • Мнения: 4 656
Ако нямаш бира, става и с газирана вода. Освен това аз ползвам царевично брашно или галета.

# 4
  • София
  • Мнения: 3 056
Царевичното брашно е класика за рибата Peace

# 5
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Царевичното брашно е класика за рибата Peace


 newsm10

# 6
  • Мнения: 1 349
Много вкусна става рибата, ако се оваля в брашно (смесено с малко сол) и се остави около половин час върху вестник. После се поотръсква и се пържи. Нямам представа за логиката на тая процедура, знам я от рибар и наистина става суперррррр Wink

# 7
  • Мнения: 95
Панирах рибата по рецептата на Zoja77,стана страхотна.За първи път ми се получава толкова добре.Благодаря.  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт