Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 май 2006, 07:16 ч.

Първи сексуални наченки...

 • 2 990
 • 42
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 31 598
Мислех темата да я пиша снощи, но се размина.
Пристигат си мъж ми и Дияна от градината. И дребната си влиза в стаята да се съблича. Мъж ми й затваря вратата и пристига в хола. Подмотаваме се.
- Какво прави Дияна? Къде е?
- Ми... наказана е.
- Защо?
- Учителката ги хванала с едно момченце, сами в банята, със свалени гащи. И я наказах, защото не иска да каже какво е станало.

В първия момент  #Crazy
И се настройвам за разговор. Но мисля, че мина успешно, и я предразположих. Уф, дано от сега нататък да ми казва всичко.
Ама много наивно детенце имам. Момченцето й рекло "сваляй си гащите", и понеже й бил приятел и неискала той да й се сърди взела, че го направила. Било й интересно, но май не е впечатлена Simple Smile

То и ние като малки сме го правили. Но пък тях са ги хванали  Joy
Не отмених обаче наказанието на мъж ми, което беше никакво гледане на филми. Поговорихме си с Дияна, но казах, че наказанието на тати си остава в сила.

Гърч на мъжете ве, как тъй ша и рече "сваляй" и наш'та красавица ша побърза да го направи  hahaha
Дияна и мъж ми се къпят заедно. Тя знае за разликите в половете. Никога не е проявявала любопитство. Момченцето от нейната група има по-голяма кака, така че също би трябвало да знае за разликите м/у мъжа и жената...

И бъзнах Дияна "ами сега ако Иванчо се похвали на Ники?" Simple Smile А Ники ужким е гаджето на Дияна, т.е. тя казва "Аз ще се жена за него" Simple Smile Дияна се позамисли и рече "ми ще му се извиня", а аз й рекох да отрича до дупка  hahaha

# 1
 • при децата
 • Мнения: 3 405
Няма страшно, на тази възраст започват да се питат какво има в гащите на другия Peace
Аз се наложи да образовам Ники на около 5 години, заради едни гадни момчета #Cussing out, даже ги хванах в една комп. зала да показват на малките порно-снимки със съответните цветисти наименования.
Купих книжка за това и я прочетохме заедно, обясних му разликите между тялото на жената и мъжа и също му казах, че голото тяло не е срамно, но не бива да се излага на показ по този начин.
А тя щом се къпе с татко си, значи има представа .
А Ники дали ще се разсърди, кой-знае, едва ли се интересува интимно от нея, за да ревнува Grinning

# 2
 • София
 • Мнения: 31 598
Явно от тази възраст започва опознаването.
Първо се стресирах снощи, след това се смях Simple Smile Ще я видим довечера как ще е Simple Smile

# 3
 • София
 • Мнения: 3 416
 Смях се с глас!
И ние имаме подобни "проблеми". Креми има "гадже " в детската и сега голямата драма е, че има други две момичета които го харесват и вечер ми се разказва какво е направила тя, пък какво са казали другите момичета (въобще латино сериал) hahaha
 Накрая й казах - "Абе стига вече- момчетата трябва да търчат след тебе, а не ти след тях".
 Креми се съгласи с мен. И на другият ден......ми се похвали, че с момченцето се целували по устата, докато лежали в креватчетата да заспиват, но госпожата ги видяла и разделила(преместила).
Аз се опитах да не се разсмея, защото ще се обиди - на нея й се струваше много сериозен проблема, а баща й само се скара, че така си предавали вирусчета.

# 4
 • Мнения: 7 474
Хи, хи! Нашата на 3г. в детската градина ходила с едно момченце в тоалетната и му гледала пишока Laughing и госпожата ми го сообщи все едно е станало страшно чудо и една загрижена Twisted Evil. После си викам,тази жена да не си мисли,че ние в къщи нещо и показваме newsm78 Нормално е , децата не влагат мръсни помисли(като нашата госпожа) Laughing

# 5
 • София
 • Мнения: 6 098
Ха ха  Joy какво ми говориш, на тая възраст - ми моята, като е на 1г.8м. и само за един Теди ми приказва от яслата и се е научила да целува по устата - незнам от къде, не е от вкъщи Joy

# 6
 • Му Кинд Оф Плаце
 • Мнения: 4 033
Незнам защо учителките още продължават да наказват за любопитство към другия пол.  Crossing Arms
Считам, че по този начин се объркват децата и може да останат с притеснения и съмнения по отношение на разликата между половете и секса. Аман с тоя пуританизъм. До 5 години според мен е време да се обясни на децата за пчеличките и цветенцата, за да не научат някакви дивотии и измишльотини от улицата и да добият някаква цинична представа за сексуалността.

# 7
 • при децата
 • Мнения: 3 405
Незнам защо учителките още продължават да наказват за любопитство към другия пол.  Crossing Arms
Считам, че по този начин се объркват децата и може да останат с притеснения и съмнения по отношение на разликата между половете и секса. Аман с тоя пуританизъм. До 5 години според мен е време да се обясни на децата за пчеличките и цветенцата, за да не научат някакви дивотии и измишльотини от улицата и да добият някаква цинична представа за сексуалността.
newsm10

Може да им обясни, че не е прилично да си свалят гащите на обществено място Simple Smile

# 8
 • София
 • Мнения: 1 351
Миналата година и аз имах подобна случка в детската градина на Христина, само че наблюдателите на щерка ми са били 4-5 деца - а само тя със свалени гащи ooooh! 
Интересното е, че тя с мен не сподели, а беше казала на баба си. Явно не и е било много приятно, щото беше притеснена и известно време не искаше да ходи на градина. Опитах се да говоря с една майка на едно от децата, която ми е по близка, но тя ме отсвири като каза че било нормално - нейния син на 4 години знаел всичко за секса и за жените. Аз се ядосах, защото не смятам за нормално децата да се врат по тоалетните безнадзорно и да си бъркат по разни места  #2gunfire Особено ако това травмира дъщеря ми.
Говорих с нея сериозно и обясних, че жените не бива да си свалят гащите просто ей така, когато някой ги помоли, че това място е много деликатно и не бива да позволява да я пипат там.
От тогава не сме имали такива случки. Самата тя не проявява никакъв интерес към мъжкия атрибут, поради това че го гледа ежедневно  върху брат си.  Laughing

# 9
 • sofia
 • Мнения: 7 477
Незнам защо учителките още продължават да наказват за любопитство към другия пол.  Crossing Arms
Считам, че по този начин се объркват децата и може да останат с притеснения и съмнения по отношение на разликата между половете и секса. Аман с тоя пуританизъм.


може би незнаят на какви родители ще попаднат,човек никога не знае!!!!!!Внимават сигурно.

Танче,и как е зетя.........

# 10
 • дядовата ръкавичка
 • Мнения: 2 781
Аз имам момченце на 6г. и момиченце на 4 г. Къпя ги заедно, спят в една стая, та анатомичните разлики между мъжа и жената отдавна са им известни. Понякога, когато са голички се закачат  по някакъв според мен невинен детски начин. Не обръщам специално внимание, а и не искам да фокусирам тяхното внимание върху тези закачки. Но смятам че е нормално за възрастта.

Иначе, малката си има гадже в ДГ, нарича го "моят принц", отвреме-навреме споделя, че са се целували, но нищо повече. 
Баткото, обаче няма никакъв либовен интерес към девойките в ДГ. Играе само с момчета и с мъжките момичета на "мъжки игри". Това, което ме притеснява леко при него е, че понякога когато ги къпя аз, получава ерекция. Знам, че момченцата получават ерекция от съвсем малки, но нормално ли е това да става при вида на собствената му майка  Rolling Eyes. Може би вече е време да спра да го къпя.

Понякога, и без да е имало някакъв външен дразнител  Mr. Green идва при мен и ми прошепва "Пишлето ми се изправи". Аз му обяснявам, че това нормално се случва на момчетата и мъжете, но дотук. В подробни обяснения за секса и размножаването не съм се впускала. Мисля, че още е рано да обяснявам в детайли. Права ли съм  newsm78?

# 11
 • София
 • Мнения: 11 448
Просто не мога да пусна всички пасажи от книгата на д-р Додсън.. затова само този... Ако можеш щрочети там... Нищо ненормално не се е случило, мисля си, че не е трябвало да я наказвате... обаче това си е моето мнение. Вие най-добре си познавате детето... Heart Eyes

Посъветвах ви как да се държите, ако детето ви се отдава на този вид игри, но може да се сблъскате с различна ситуация - сексуална игра в група. Обикновено колективните сексуални игри се дължат на любопитството и традиционно приемат формата на играта на „доктор". Едно от децата изпълнява ролята на лекаря, който преглежда „болно" момченце или момиченце. Всеки на свой ред преглежда и го преглеждат. Като отмине първоначалното любопитство, тази игра престава да е интересна на децата и бива забравена. Тя не оставя никакви нежелани следи у участниците.
Ако сварите децата да я играят, не се паникьосвайте и не ги смятайте за извратени. Не ги наказвайте, не им се карайте. Кажете им с естествен тон, че разбирате желанието им да узнаят как са направени. Но че след като са задоволили любопитството си-, биха могли „да си поиграят на друго". Насочете групата към друго занимание.
Като реагирате така, детето ви и другите деца ще знаят, че сте приели техния детски и нормален начин за задоволяване на любопитството, но че сега вече могат да спрат колективните си сексуални игри. Не се опитвайте да разберете дали детето ви си играе на доктор или не. Уважавайте личния му живот. Възможно е никога да не чуете за сексуалните му игри с деца на неговата възраст. Това би било прекрасно. Ако детето ви израсне в здрава атмосфера по отношение на сексуалността, сексуалната игра няма да обсебва мислите му.                                             
Трябва да предвидите случая, в който друга майка ще открие играта и ще ви телефонира с разтреперан от възмущение глас, че вашият Джони, който е явно малък сексуален маниак, е завлякъл нейното четиригодишно момиченце в гаража! Тогава всичко зависи от отношенията ви с тази майка. Знайте, ако ви се случи да изслушате оскърбената й тирада, че за да реагира така, тя най-вероятно е била травма-тизирана като малка вследствие на неправилно сексуално възпитание. А ако въпросната майка отправи към детето ви тежки укори заради подобна игра, дръпнете го настрани и му обяснете, че г-жа Еди-коя си му е много сърдита, но вие не сте. Че не е трябвало да си играе в гаража с дъщеря й, но и че не е било необходимо да се прави от мухата слон.

# 12
 • София
 • Мнения: 11 448
Знам, че момченцата получават ерекция от съвсем малки, но нормално ли е това да става при вида на собствената му майка  Rolling Eyes. Може би вече е време да спра да го къпя.

Нормално е, разбира се!!! Ти си също жена, нищо че си му майка  Mr. Green. За тях няма понятия като кръвосмешение. Всичко си е физиологично. Мисля си, че наистина е време да спреш ти да го къпеш... явно си е голямо момче вече  Grinning

# 13
 • на североизток
 • Мнения: 285
 LaughingОпределено се развеселих от тази история.Според мен това е нормално - да проявяват интерес към другия пол.Тя вече порасва и се развива - това може само да те радва и да ти носи забавление.Няма да скучаеш определено hahaha
А моят син въпреки, че е само на 1 година и 9 месеца си харесва едно момиченце Дебора от яслата.Вечер все за нея дърдори и я нарича галено "Еби" Embarassed, а не Деби.

# 14
 • Италия
 • Мнения: 5 474
И бъзнах Дияна "ами сега ако Иванчо се похвали на Ники?" Simple Smile А Ники ужким е гаджето на Дияна, т.е. тя казва "Аз ще се жена за него" Simple Smile Дияна се позамисли и рече "ми ще му се извиня", а аз й рекох да отрича до дупка  hahaha


  Това много ми хареса!  Wink
   А и на мен ми се е случвала подобна случка с дъщерята,мисля,че не трябва да се драматизира.Нормално е за тази възраст да има и сексуално опознаване!
 Peace

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт