Бързо-бързо отлитат дните и все повече се приближаваме до големия християнски празник Рождество Христово. Подготвянето на подаръците за близките е неделима част от планирането на празника, но заради опашките в моловете и изчерпването на стоките в магазините много хора се преориентират към онлайн пазаруването.

Именно с тази идея и в опит да ви помогнем да направите най-подходящия подарък за своите близки, сме ви подготвили списък с най-актуалните предложения, с които да зарадвате любимите хора.


1.   Ако търсите подарък за човек, за когото здравословният начин на живот е основна мантра, със сигурност ще искате да го изненадате с нещо в тази линия. Изключително нашумял напоследък е така нареченият Нутрибулет, хранителен екстрактор, който взема най-добрите съставки от храните, смилайки ги до пълна хомогенност. Уредът има милиони продажби в Европа и със сигурност е един разумен избор за коледен подарък на хора, които се стремят да поддържат добра форма.

2.   Преносима тонколона. За меломаните, а и не само за тях, това би бил отличен избор. В последните години безжичните тонколони, свързвани или към телефона, или към компютъра, се превърнаха в истински хит. Не само заради икономичната цена, но и заради компактността си и в същото време перфектния звук. Там изборът е огромен, можете да проучвате марки и модели в продължение на седмици.


3.   Предвид сезона, в който се пада Коледа, нормално е сериозно внимание да получат аксесоарите, които ни пазят топло в студените декемврийски дни. Един от тях, който насъбра много популярност вече години наред в България, е комплектът "Топла прегръдка". Продуктът се състои от одеяло и възглавница в различни разцветки, като цената му в момента е изключително изгодна. Одеялото съдържа и джоб, където да си топлите краката, докато си почивате през уикенда пред телевизора например.

4.   Ако пазарувате за дете или пък семейство с дете, винаги добър вариант е играчката. Естествено, и там опциите са безброй, но със сигурност е добре да потърсите играчка, която ще забавлява малчугана и едновременно с това ще развива и някои от уменията му.


5.   Добрият сън е едно от основните удобства на работещия човек през 21 век. Възможността да се възстановиш след тежкия работен ден е ключова за успеха в личен и професионален план. Точно затова перфектната леглова база е винаги актуален подарък. Разбира се, тук основно говорим за наистина близък до вас човек. Независимо дали ще го изненадате с матрак, завивка или възглавница, опциите са много. А защо не и с трите, предлагани през декември с отстъпка до -280 лева от марка като Дормео. Проверете бюджета си и ако човекът наистина е важен за вас, определено ще го оставите силно впечатлен от този подарък.

6.   Не омаловажавайте фактора кухня през зимния сезон. Дори и да става дума за подарък за мъж, през декември определено свързваме времето с доста готвене и подготовка за празниците. Така че всякакви видове съдове за готвене винаги са добре дошли като идея. И тук обаче ще трябва да се доверите на своя вкус, тъй като пазарът в тази ниша е огромен.

7.   Дрехи. Също един от най-тривиалните, но пък ефективни начини да изненадате близък човек. Важно е да внимавате за правилния размер и да не подбирате дрехи по ваш вкус.