Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Plovdiv

Мнения: 813
кажете ми предимствата и недостатъците на този вид фурна.не съм запозната с начина им на действие.нещо повече за тях ако имате опит защото си харесах печка НЕО с такава фурна
Цитирай

София

Мнения: 6 960
Само предимства мога да ти кажа. SmileПече равномерно,сладкишите са страхотни...аз само с вентилатор готвя.Виж и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=100871.0
Цитирай


Мнения: 649
Предимство е, че вентилаторът върти топлия въздух въвъ фурната и по този начин ястието/та се изпичат равномерно. За мен лично е голямо удобство да приготвя едновременно две ястия във фурната, една пица никога не ни стига, особено ако имаме гости,  аз ги правя доста тънки. Разбери този модел на Нео, който си харесала какви други функции има. Имаше едни модели на Краун, които нямаха нормално печене с реотани, а само вентирлатор.
Цитирай

Milano / Como

Мнения: 3 388
моята е такава и съм страшно доволна! точно благодарение на горещия въздух ястията се изпичат много равномерно, пиците стават сочни, а и за притопляне е ок. освен това могат да се сложат много неща наведнъж и всички се изпичат чудесно  Peace
Цитирай

Milano / Como

Мнения: 3 388
Забравих да кажа.
По отношение на марката-моята е Аристон, с други нямам опит, но тази функционира перфектно  Very Happy
Може да има значение и марката, но нали все пак принципа на работа е един и същ ...  Thinking
Цитирай


Мнения: 649
Моята също е Аристон и съм много доволна. Не знам каква е цената на Нео, но те съветвам да си вземеш нещо друго, ако имаш възможност Peace
Цитирай

в сърцето на любимия

Мнения: 175
Мотата фурничка е АЕG и е проста пИрфектна, недостатъци все още не съм забелязала Peace
Цитирай

България-София

Мнения: 549
Няколко въпроси и от мен:
На какви температури печете? Каквото опитах да изпека досега - все изсъхва - имам предвид месото най-вече Crazy Нова печка на Бош, всичко спазвам по книжката, ама нъц - само се излагам Embarassed Има грил с вентилатор и готно+долно с вентилатор...каква е разликата?Разказвайте по-подробно, че малко ми остава да си донеса "раховеца" от вилата  bouquet
« Последна редакция: нд, 21 май 2006, 18:20 от unik »
Цитирай

София

Мнения: 1 444
Моята е Горение, ползвам всеки път вентилатора и не ми е създавал проблеми. Първо включвам на по-висок градус и като тръгне намалявам на 150 и оставям да се пече.Правила съм какво ли не, вкл. пълнено агне и не е изсъхвало, но в такива случаи покривам тавата с фолио и оставям така да се пече и чак най-накрая го махам да хване коричка.Въпреки, че дори през фолиото хваща.С вентилатора се пече равномерно от всички страни и става супер, не зная защо при теб така, слагай фолио ако печеш продължително, иначе е нормално да позасъхне. newsm78
Цитирай


Мнения: 686
Супер е! Навсякъде пече равномерно и слагам по 2-3 тави едновременно - пр: баница и картофи
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.