Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

вентилаторна фурна

  • 17 май 2006, 15:27 ч.
  • Преглеждания  3 646  Мнения  9  Онлайн  1
Отговори
  • Plovdiv
  • Мнения: 813
кажете ми предимствата и недостатъците на този вид фурна.не съм запозната с начина им на действие.нещо повече за тях ако имате опит защото си харесах печка НЕО с такава фурна

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 7 153
Само предимства мога да ти кажа. Simple SmileПече равномерно,сладкишите са страхотни...аз само с вентилатор готвя.Виж и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=100871.0

# 2
  • Мнения: 649
Предимство е, че вентилаторът върти топлия въздух въвъ фурната и по този начин ястието/та се изпичат равномерно. За мен лично е голямо удобство да приготвя едновременно две ястия във фурната, една пица никога не ни стига, особено ако имаме гости,  аз ги правя доста тънки. Разбери този модел на Нео, който си харесала какви други функции има. Имаше едни модели на Краун, които нямаха нормално печене с реотани, а само вентирлатор.

# 3
  • Milano / Como
  • Мнения: 3 388
моята е такава и съм страшно доволна! точно благодарение на горещия въздух ястията се изпичат много равномерно, пиците стават сочни, а и за притопляне е ок. освен това могат да се сложат много неща наведнъж и всички се изпичат чудесно  Peace

# 4
  • Milano / Como
  • Мнения: 3 388
Забравих да кажа.
По отношение на марката-моята е Аристон, с други нямам опит, но тази функционира перфектно  Grinning
Може да има значение и марката, но нали все пак принципа на работа е един и същ ...  Thinking

# 5
  • Мнения: 649
Моята също е Аристон и съм много доволна. Не знам каква е цената на Нео, но те съветвам да си вземеш нещо друго, ако имаш възможност Peace

# 6
  • в сърцето на любимия
  • Мнения: 175
Мотата фурничка е АЕG и е проста пИрфектна, недостатъци все още не съм забелязала Peace

# 7
  • България-София
  • Мнения: 572
Няколко въпроси и от мен:
На какви температури печете? Каквото опитах да изпека досега - все изсъхва - имам предвид месото най-вече Crazy Нова печка на Бош, всичко спазвам по книжката, ама нъц - само се излагам Embarassed Има грил с вентилатор и готно+долно с вентилатор...каква е разликата?Разказвайте по-подробно, че малко ми остава да си донеса "раховеца" от вилата  bouquet

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 18:20 от unik

# 8
  • София
  • Мнения: 1 444
Моята е Горение, ползвам всеки път вентилатора и не ми е създавал проблеми. Първо включвам на по-висок градус и като тръгне намалявам на 150 и оставям да се пече.Правила съм какво ли не, вкл. пълнено агне и не е изсъхвало, но в такива случаи покривам тавата с фолио и оставям така да се пече и чак най-накрая го махам да хване коричка.Въпреки, че дори през фолиото хваща.С вентилатора се пече равномерно от всички страни и става супер, не зная защо при теб така, слагай фолио ако печеш продължително, иначе е нормално да позасъхне. newsm78

# 9
  • Мнения: 686
Супер е! Навсякъде пече равномерно и слагам по 2-3 тави едновременно - пр: баница и картофи

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт