Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 май 2006, 02:03 ч.
  • Преглеждания  1 170  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • USA
  • Мнения: 7 091
Може ли някой да ми каже, дали ако се изсипе желатин в сметаната преди да се разбие на сняг и след това се украси торта с нея, дали след като престои в хладилника фигурките ще се запазят по-добре?
Четох в едно списание такава идея( аз винаги украсявам само със сметана) и ми стана интересно дали някой е пробвал подобно нещо?

Реклама
# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Ще се запазят. Аз съм слагала желатин в сметаната и стяга добре.
Даже веднъж сложих в сметана за пълнеж и оставих от нея за намазване отгоре. Голям зор после докато намажа тортата, защото сметаната стегна.

# 2
  • Мнения: 13 133
Сметана + желатин = парфе

# 3
  • Италия
  • Мнения: 5 474
По този повод си спомних един лек и бърз десерт.
 В течна сметана ,съвсем леко подгрята се слага размития желатин и захар.Изсипва се в купички,отгоре се слагат плодове по желание(да покрият !)..аз съм пробвала с ягоди,малини...мисля обаче,че с боровинки е най-приятно,зашото те са киселки.Накрая се поставя във фризер да замръзне.   chef

# 4
  • USA
  • Мнения: 7 091
Благодаря ви много момичета!!!  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт