«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-33 от 33 отговора


ћнени€: 7 474
»ма нови хотелчета между –авда и Ќесебър, които са много симпатични. Ќ€кой ходил ли е там и има ли координати. Ќещо до 50лв.(2 въэрастни и дете) на вечер(за юли) ми тр€бва в този регион, но не знам как се казват и как да ги търс€ в интернет(намирам само скъпи хотели) newsm78  ћоже и да е в –авда,но близо да плажа  Praynig Ѕлагодар€ за вс€каква помощ!
÷итирай

Sofia

ћнени€: 1 015
“очно тази дейност извършвам в момента, най- евтиното което намерих е по 32 кинта на човек в двойна ста€...Ќещо не ми се връзва...—ега мисл€ да  потърс€ и в –авда, макар че ходим на плаж чак на ќлимпийски надежди и ми е доста далече - ще съм в 7 месец и с дете Mr. Green ўе след€ темата, дано да намерим bouquet
÷итирай

Ѕелги€/—офи€

ћнени€: 27 505
» аз имах желание там да ходим и точно на тази ивица. —упер хубаво е. ƒоста се рових, но е скъпо. Ќай-евтиното е по 60 лв за двойна ста€, като не включва нищо. —амо в един хотел имаше закуска. ≈то този, б€х му метнала око, но просто не ни се дават толкова пари само за спане, баси. http://hotel-evridika.com/ ≈то и тук има http://ravda.kvartira.bg/. —трахотни са,ама...Ќие се задоволихме с хотелче по-навътре в града.
÷итирай


ћнени€: 2 520
≈дна при€телка ходи в –авда и плащат по 50лв за апартаментче, не лошо обзаведено.
—амо, че не помн€ името на вилата.
ћога да се опитам да го намер€, ако н€кой се интересува:)
÷итирай

на кой му пука, майна

ћнени€: 5 091
я виж това дали ще ти хареса тук
÷итирай


ћнени€: 7 474
я виж това дали ще ти хареса тук

’убав е ,ама имат договор със западна фирма и не приемат резервации Tired
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
Leo , виж това хотелче - http://harmony.nessebar.net/imagess.htm
Ѕили сме там и съм очарована , изкарахме си супер . “очно на плажа е , имат и гол€ма тераса с чадъри и шезлонги , външен бар и доста приличен ресторант . —таите са удобни с климатик и телевизор . »мат и магазин с най - необходимите неща , пр.памперси . —утрин карат ц€лата преса в хотела. Ќаоколо н€ма шумни заведени€ и вечер се чува само шумът на вълните . ≈динственото неудобство е , че и до Ќесебър и до –авда може да се стигне само с кола , но за нас това изобщо не беше проблем . ћного , много съм доволна !  newsm10
ѕлажът е малко тесен , но не е пренаселен и за почивка с дете хотелът е идеален !
ј хотелът наистина изглежда така , както ще видиш на снимките .
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 531
» тук виж, има интерсни квартирки http://kvartiri.ltd.bg/
÷итирай


ћнени€: 7 474
» тук виж, има интерсни квартирки http://kvartiri.ltd.bg/

Ѕлагодар€ много! bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 531
За нищо  Hug Аз от тази старница си харесах едно хотелче близо до Несебър на приемлива цена /за началото на юли/.
÷итирай

√усто майна филибето,слънце грее от небето

ћнени€: 1 645
ј това дали ще ти хареса
http://www.fantastiko-bg.com/bg/index.html

Ќие ще бъдем там от 1 до 10 юли,цената на студио е 50лв(обаче до 15 юли,след това е по 60лв)
÷итирай


ћнени€: 7 474
ј това дали ще ти хареса
http://www.fantastiko-bg.com/bg/index.html

Ќие ще бъдем там от 1 до 10 юли,цената на студио е 50лв(обаче до 15 юли,след това е по 60лв)
¬ид€х го този, много е хубав! bouquet
÷итирай


ћнени€: 2
 «а по непретенциозните попаднах на това http://digami.hit.bg/ . Ѕунгало близо до плажа в ќлимпийски надежди с 5 легла е 55лв. на вечер. ќбаче точно началото на август, за когато ми тр€бва е заето. »ма места за кра€ на август и началото на юли само.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 412
»ма много при€тни хотелчета в тази ивица между Ќесебър и –авда,миналата година спахме в един-ƒискрийт се казваше,пред хотела имаше жестока градинка с беседка и шезлонги и стълбички и направо слизаш на плажа,макар че плажа е гадничък,двойната ста€ беше 70лв август,без закуски и други екстри
÷итирай
Ќие записахме и децата и нас на лагер към детската градина в ќлимпийски надежди. –ешихме, че ни е по-важно да починем, отколкото да гледаме обстановка. ѕоне имаме шанс да отидем на бар или ресторант вечер. ј междувременно и децата да се порафват на морето. ƒано се получи.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 1 119
ћомичета, извин€вайте за може би глупави€ въпрос но когато об€в€ват цени в горните сайтове дали са за ста€ или за легло? ѕримерно двойна ста€ 40 лв. , апартамент 60 лв.  newsm78
÷итирай

Sofia

ћнени€: 1 015
¬ключвам се за да ви кажа, че си резервирахме хотел, ново, тази година за първи път отвар€. ќт сайта с квартирите го намерих - —в. Ќикола. 35 кинта на ста€ в началото на юли. ≈дна при€телка сега е там и каза, че е много при€тно, естествено новото си е друго. “¬, бан€ и просторна ста€...в двара има детски кът. Ќа 5 мин е от плажа на ќлимпийските...Ќие ще ходим от 10 юли. Ќ€кой има ли за тогава да е планирал, може да се засечем? Mr. Green
÷итирай
÷итирай
÷итирай
÷итирай

Munich

ћнени€: 155
јз бих препоръчала  един хотел на плажната ивица, син е, ето тук може да го видитеhttp://bghotelite.com/hotel-jordan.1826_bg “ази година е открит, б€хме първите гости, всичко е ново, на сами€ бр€г на морето е, при нас двойна ста€ беше 50 лв. ¬ ста€та имаше телевизор, хладилник, климатик, интернет.
÷итирай


ћнени€: 139
здрасти дил»пил»,
мерси за линка на хотела. между другото на тази страница има доста подробна информаци€ и за други хотели в региона на несебър с възможност за директна резерваци€:
http://bghotelite.com/rezervaciq.php?b=2&city=-836658
÷итирай

—офи€, √ео ћилев

ћнени€: 832

Ќие тук резервирахме, 70 лв двойна ста€ със закуска. «а малки€ е безплатно.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 188
Ћео местността между –авда и Ќесебър, ко€то сега ц€лата е застроена от хотелчета се казва  окалу. ¬ гугала излизат доста оферти, хотели и други.
јз вече писах в една тема. Ѕ€хме минали€ месец за един уикенд в хотел  апри. Ќамира се точно до »фите. ’отела е на първа лини€, само по едни стълби и си на плажа, чисти стаи, с климатик, а и страхотна бан€ Peace  с душ кабина, добра кухн€ . — две думи на нас много ни хареса. Ќо цените б€ха 68 лв. за двамата с мъжа ми + 12 лв. за гол€мата ми дъщер€ . «а малката не плащахме. ¬ цената влизаше закуска.
—ега цените вече са други, защото вече е високи€ сезон.
»ма много хотели в тази местност, ние харесахме също вила јћјƒ≈”—, х-л —»Ќя“ј  Џўј.
÷итирай


ћнени€: 7 474
Ѕлагодар€ на всички, които се отзоваха, но темата е от миналата година  Laughing , дано е полезна на н€кой  тази година  bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 141
јз само ще допълн€ да не се довер€вате на цените, публикувани в сайтовете. јз б€х решила тази година да ходим точно в –авда, но след като от 10-15 хотелчета ми казаха, че цените са около два пъти по-високои от качените в сайта и бебето (н€ 14 месеца) се таксува с 50 % намаление при положение, че не ползва легло в крайна сметка се отказах и отидохме в  итен. ѕросто - задължително проверка.
÷итирай

—офи€, √ео ћилев

ћнени€: 832
ѕроверихме. ÷ените са 2 лв по - високи от тези, об€вени в сайта. ƒаже и капаро не ни искаха.
÷итирай

ѕлевен

ћнени€: 265
хотел"джордан" между несебър и равда.б€хме там преди 2 седмици и сме страшно доволни.хотела е чисто нов.от тересата си гледаш морето,което е точно под хотела.имам и телефон,само тр€бва да намер€ визитката.
÷итирай
ѕреди 1 година почивах в хотелче между равда и несебър,каэваше се "≈вридика"!–аэположено е точно на плажа,много е уютно и кухн€та в ресторанта на хотела е страхотна.ћ€стото е спокойно,хотелът е хубав,абе препоръчвам ви го!Ќайстина си эаслужава!
http://evridika.kvartira.bg/ <--- ето сайтът на хотела
÷итирай
 јз б€х в хотел јполон 3- нови и луксозни апартаменти- 60 лв. нощувката.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 188
јз б€х в хотел јполон 3- нови и луксозни апартаменти- 60 лв. нощувката.

ƒай помече инфо за този јполон - сайт, телефони.
“ърсих в гугъла и излизат само фирми, които продават апартаменти в този комплекс, а не отдават под наем.
ѕише, че има басейни, тенис кортове, фитнес, —ѕј център и ресторант. «вучи добре  Peace
÷итирай
Ѕунгалата ,където се намират между Ќесебър и –авда ,на ќлимпийските надежди е направо под вс€каква критика.ѕреди две години, с връзки уж ни уредиха да отидеме в бунгало за две семейства ,било много хубаво. огато пристигнахме се хванахме за главата ,стари и мръсни и толкова изоставени,изобщо без коментар ,вечерта вместо да излезе ,ние купувахме препарати ,за да чистиме.√нусна работа отвс€къде .ј вечерта за капак завал€ един пороен дъжд и в едната ста€ направо се наводни и отиде и в хола и като замириса на тин€.Ќа други€ ден гледаме ,че не само нашето ,ами и на много други хора беше същото.ƒаже и б€ха по-зле.Ўефа който отговар€ за тези бунгала се беше покрил,та едва го намерихме.—еди си  "Ѕќ—ј"- и спокойно си пие кафето ,а хората през това време се побъркват дали е истина това което им се е случило.ѕлатили за едно ,намират друго.јз ви го казвам като човек ,който си е изпатил вече.»зобщо не стъпвайте там!¬сичко е лъжа и измама.—амо е истина ,че е близо до морето,нищо друго.ѕо-гнусни и мръсни бунгала оттам не б€х виждала и преди,когато сме ходили на маре и след това.
÷итирай


ћнени€: 87
«дравейте, момичета.
ћиналата година ходих на Ќесебър при  мой при€тели отадават под наем едностаини и двустаини апартаменти. ”слови€та за почивка с деца /, а дори и без деца / са идеални.
—тава на въпрос за  новопостроени€ комплекс јполон намиращ се на брега на морето между Ќесебър и –авда.  јпартаментите се състо€т от хол с кабелна  TV и кожена гарнитура /разт€гаща се/, напълно оборудвана кухн€, климатик, спалн€ с WC и бан€ с вана, още една спалн€ с 3 легла и WC с бан€.  омплекса има на разположение 2 плувни басейна с детски кът, предсто€т да отвор€т фитнес, ресторант и SPA, има и игрище за тенис корт, футбол, баскетбол. Ќамира се в непосредствена близост до аквапарка на Ќесебър - всичко това обуслав€ една незабравима почивка на Ѕългарското черноморие на ниски цени. ÷ена на вечер в едностаен апартамент - 50лв. /възможност за настан€ване на 4 човека/,  в двустаен - 100лв. /възможност за настан€ване на 6-7 човека/.
“ове е сайта им   http://www.apoloncomplex.iowners.net/index.php?d=apoloncomplex&a … =gallery&pn=2 , но цените в него не отговар€т давам ¬и го само за да можете да разгледате галери€та.
ўе ви хареса със сигурност.
¬есела и при€тна почивка на всички
÷итирай

сред деца

ћнени€: 173
¬ петък се върнахме от почивка, б€хме отседнали в една от трите новопостроени къщи за гости между –авда и Ќесебър, точно до хотел  ипарис. ”слови€та са супер добри, ста€ със спалн€(огромна),обзаведена кухн€, климатик, “¬, гол€ма тераса само за 30 лв. »ма басейн, но не става за деца, плажа е на 200 метра. ј апартамент с две стаи и кухн€ 60лв.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-33 от 33 отговора