Здравейте момичета.Искам да ви помоля да ми помогнете с идеи за да изненадам мъжа ми за рождения му ден, понеже му е юбилей-става на 30.И тъй като за мой рожден ден на 14-ти май, той ми направи парти изненада, като направи така, че цял ден да обикалям навън със сестра ми и като се прибрах бяха дошли всичките приятели и всичко беше нагласено, та....Искам и аз да го изненадам с купон вкъщи, но да е по-различно от мойто парти.А и не знам дали ще мога да го изкарам отвкъщи за да се приготвя.Приемем всякакви идеи и мнения. Лек и успешен ден ви желая. А и само да ви кажа, че рожденият му ден е на 6.06., но мисля, че ще е най-добре да се направи на 10-ти, в събота. Знам, че сте много креативни и пълни с идеи и за това ще се радвам на помоща ви.
Хехехехе - в момента имам много идеи, ама да кажа първата, която ми хрумна. Все някак ще го изкараш от вкъщи и дори няма да се досети, защото няма да е точно на датата му - приятел или брат, сестра - нека му се обадят и да ходят да се мотаят някъде. През това време си оправи къщата, покани само мъжете му приятели и повикай някоя фирма да украси у вас и да ви прати торта, от която да изкочи някоя мома и да направи стриптиз. Хаххаха - ще бъде супер яко. Успех!
Хехе-и аз се сетих за стриптизьорка,ама хич не съм наясно с тези дейности.Предполагам, че е скъпичко.А пусто никоя моя позната неще да се съгласи(поне по бельо)
Скоро бяхме на рожден ден изненада на нашия кумец. Жена му ни заведе на боулинг, тъй като той много обича. Събрахме се няколко приятелски семейства и ги чакахме там. Тя го замъкна към Студентски град с идеята да пазаруват от Фантастико. Трябваше да го вкара в боулинга, но тук изненадата се разпадна, защото той разпшозна колата на едното семейство, до която са паркирали. Но пак си беше готино, че сме се събрали в негова чест. Направихме една игра (5 лв), пийнахме по бира и се разотидохме.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.