Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 31 май 2006, 20:04 ч.
  • Преглеждания  1 455  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 153


Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 159
Тук в този форум традицията повелява да споделиш подробно рецептата.
То не че не се вижда че има царевица и месо в пълнежа, ама все пак казвай, пък после всеки да си прави свободно съчинение по темата според вкуса.

# 2
  • Плевен
  • Мнения: 57
МММ... Страхотно изглеждат! Браво! Сега остава и рецептата да пуснеш.... ама бързичко че до утре ще си облизвам пръстите  Wink Благодаря предварително.

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 153
Направих палачинки.
Пълнежа в случая беше,варено и нарязано пиле,настърган кашкавал,царевица,сол и чубрица.
Слага се от плънката в края на палачинката и се завива като плик.
Яйце+брашно разбити заедно+щипка сол.Потапям палачинката в тази смес и я пържа.

# 4
  • Мнения: 4 001
Ааа, много вкусно изглеждат Grinning

# 5
  • Враца
  • Мнения: 4 454
И ние вчера ядохме нещо подобно, моят пълнеж беше от пилешко месце запечено в тиган без мазнина, гъбки предварително сварени, чушка пак в тигана запечена на лентички и кашкавал. Всичко това завито в палачинка, потапих в разбито яйце и след това в галета.
Много вкусно стана, но е мнооого засищащо- аз бях предвидила по три, а едва  една успяхме да хапнем.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт