Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 1 юни 2006, 09:48 ч.

Хайвер от скумрия???

  • 5 973
  • 4
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 488
Снощи скумрията която купих беше пълна с хайвер Shocked Shocked. Имате идея става ли за ядене и какво да го правя. Сега е замръзен и така го оставих??

# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
По принцип някои го пържат и така го ядат, ама на мен лично ми е много мазно и не ми харесва.
Виждала съм вариант и объркан с яйца и също изпържен.
Аз лично бих го разбила на хайвер за мазане. Някой ако има рецепта на лесно дано ти даде, че у нас правим ремонт и не знам къде са ми тетрадките.

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 488
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя

# 3
  • Мнения: 5 491
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя

трябва да узрее - поне 10 дни осолен, сменя си цвета. Тогава се разбива.

# 4
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 243
Аз правя супа с него и главите и опашките на рибата Grinning



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт