Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стара Загора

Мнения: 488
Снощи скумрията която купих беше пълна с хайвер Shocked Shocked. Имате идея става ли за ядене и какво да го правя. Сега е замръзен и така го оставих??
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
По принцип някои го пържат и така го ядат, ама на мен лично ми е много мазно и не ми харесва.
Виждала съм вариант и объркан с яйца и също изпържен.
Аз лично бих го разбила на хайвер за мазане. Някой ако има рецепта на лесно дано ти даде, че у нас правим ремонт и не знам къде са ми тетрадките.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 488
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя
Цитирай


Мнения: 4 740
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя

трябва да узрее - поне 10 дни осолен, сменя си цвета. Тогава се разбива.
Цитирай

София, Младост 2

Мнения: 8 219
Аз правя супа с него и главите и опашките на рибата Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.