Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 696
Ето още една рецепта от списание "Журнал"

Приблизителна цена 4.50лв

500гр. телешко месо, 1 глава лук, 100 мл. олио, 1 кубче бульон, сол, черен пипер

Заливка: 2 кофички кисело мляко, 3 яйца, 2 с.л. брашно, 1/4 ч.л. лимонена киселина.

Нарязаното месо, олиото и ситно нарязаният лук се слагат в тенджера и се пържат докато течността се изпари (аз слагам малко вода и винаги задушавам, а не пържа). Добавят се 2 ч.ч. вода с разтворения бульон, сол и черен пипер. Ври, докато месото омекне.
Продуктите за заливката се разбъркват до получаване на хомогенна смес, която добавяме към готовото месо. Всичко се разбърква и след 2-3 мин. се маха от огъня.

Да ви е сладко!
Цитирай

София

Мнения: 19 743
Лесно е, някой път ще опитам. Много обичам телешко. Peace
/звучи ми нещо като Бьоф-а, а това значи, че ще ми хареса много/
Цитирай

Карлово

Мнения: 4 021
Тези дни ще я пробвам
Цитирай

Sofia

Мнения: 3 036
Mного ми прилича на едно арабско ядене. Към месото после се сервираше и ориз с чесън.
Цитирай

София

Мнения: 10 656
Мерси бъчи, ще го пробвам!
Цитирай

София

Мнения: 2 534
Аз я пробвах преди да мина на диета и наистина става страхотно. Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 121
Само телешко месо ли може да се ползва?
Цитирай

Бургас

Мнения: 806
Само телешко месо ли може да се ползва?

И мен ме интересува този въпрос newsm78
Цитирай


Мнения: 696
Само телешко месо ли може да се ползва?

И мен ме интересува този въпрос newsm78

предполагам не, въпрос на вкус
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.