Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 11 юни 2006, 00:57 ч.

Жълти крайници

  • 1 616
  • 6
  •   1
Отговори
  • София, точно под звездите
  • Мнения: 415
От известно време наблюдавам, че синът ми има леко оцветяване в жълто на дланите и ходилата  newsm78. Общо тенът му е розов. Това, че е русокос засилва ефекта на общо пожълтяване. Рядко слагам моркови във фреша му, а знам че от тях се докарва този цвят. Склерите му са съвсем бели, което май значи че няма жълтеница  Praynig Не е боледувал скоро, наддава добре /на 1г.3м. беше 11,550кг. и 82см./, има апетит, търчи и се катери като бесен.... Здраво, усмихнато дете /пу-пу да не са му уроки/.
От какво би могло да се получи пожълтяването?
Някой имал ли е такъв проблем? Или търся под вола теле?

# 1
  • Павликени
  • Мнения: 48
За съжаление не мога да ти помогна, но ще следя темата с интерес.
На моят син пък са му жълтеникави ноктите на крачетата. Пускала съм търсачката ама нищо не излезе.
Незнам и аз имам чувството, че все си ги измислям разни неща.

# 2
  • София
  • Мнения: 3 777
Да пиете случайно сок от моркови?
Моя син пожълтява от него. Основно по ръцете, краката и лицето.

# 3
  • Мнения: 1 063
А тиква ядете ли?

# 4
  • София, точно под звездите
  • Мнения: 415
Правя му сок от ябълки и портокали, много рядко слагам по някой морков, защото не му допада вкуса. Обича зеленчукови пюрета, в които има тиква, но от 6,7 месеца е на детска кухня и там не слагат Whistling.

На моят син пък са му жълтеникави ноктите на крачетата. Пускала съм търсачката ама нищо не излезе.
Незнам и аз имам чувството, че все си ги измислям разни неща.
Дали не се престараваме  newsm78 ooooh!

# 5
  • Павликени
  • Мнения: 48
Преди месец в два в нашия град имаше случай с едно дете, което цялото поъжълтяло, оказа се че наистина пиело много сок от моркови, вероятно със голямо съдържание на нитрати (нищо че не е бил пресен сока). Докторите обяснили, че нитратите се натрупват в организма и били канцерогенни, ама незнам жълтия цвят от цвета на моркова ли е или от нитратите.

Руса мацка - незнам но в момента нито е сезона на ябълките, нито на портокалите ( Thinking портокалите наистина имат жълт цвят),така че аз мисля че можеш да не ги даваш за всеки случай.
На мене лично докторката ми каза до година нищо прясно като плод. Сега вече започнах да давам сок от череши.
Знам че тия вносните плодове ги третират с много препарати за по-дълготрайно съхранение.

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 18:06 от pety26

# 6
  • София, точно под звездите
  • Мнения: 415
Портокали вече не купуваме, само ябълки, череши и банани.
Ябълките, както и салатите, лука, морковите, дори магданоза кисна в студена вода по 1 час преди консумация. Така излизали разни нитрати и други отрови Peace



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт