Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 юни 2006, 13:21 ч.
  • Преглеждания  1 061  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 10 995
Момичета, спешно ми трябва инфо какво трябва да е тестото за панетоне по рецептата от темата за рецепти за хлебопекарна?Търся, търся, не намирам...А време няма, че машинката си меси Confused
Та, какъв е проблемът.Ами много рядко ми се вижда тестото.Като кексово е, а не като месено тесто.Така ли трябва да е ShockedИли да слагам още брашно на око Rolling EyesДосега съм следвала рецептата стриктно - 2 яйца, 4 с.л. мляко, 260 гр. брашно.Ама много рядко бе ThinkingМоже яйцата да са ми били големи...

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 909
Ми не помня, да си призная. Със сигурност е меко, ама чак пък течно...

Помня, че трябваше да го изключа по-рано, иначе щеше да изгори. Хвърляй му по едно око докато се пече.

# 2
  • Италия
  • Мнения: 5 474
Ако тесто е течно може да се добави още брашно!  Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 369
И на мен доста течно се получава, но все пак става чудесно панетоне  Simple Smile Не се притеснявай!

# 4
  • София
  • Мнения: 1 909
Какво стана с панетонето?

# 5
  • София
  • Мнения: 10 995
Ами оставих тестото да си е течно, защото реших, че рецептата трябва да се спази.Стана добре, надигна се, всичко точно.Само малко печенето не се получи - наложи се да го допека, защото отвътре беше сурово точно по средата, а отдолу се препече, та сега е с дебела коричка.А и като цяло нещо не ме вдъхновява особено тоя кекс.Нашите си козунаци са в пъти по-хубави PeaceИталианците ряпа да ядат hahaha

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт