Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 769
Сещате ли се за хрупкавите моркови, които поднасят в заведениятя като гарнитура към месо примерно. Как се приготвят според вас? Когато пробвам да ги сваря - стават блуткави и меки.. а не хрупкави и вкусни. На пара не съм пробвала...
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Когато се варят моркови се слага малко вода и малко захар (около 1 с. л. на 500мл. вода). Не ги оставяй да се вaрят дълго. Стига им да заврят и намаляш на минимун, като проверяваш да не станат много меки.

Успех!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.