Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 12 юни 2006, 13:58 ч.

Сварени/бланширани моркови - как?

  • 1 202
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 769
Сещате ли се за хрупкавите моркови, които поднасят в заведениятя като гарнитура към месо примерно. Как се приготвят според вас? Когато пробвам да ги сваря - стават блуткави и меки.. а не хрупкави и вкусни. На пара не съм пробвала...

# 1
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Когато се варят моркови се слага малко вода и малко захар (около 1 с. л. на 500мл. вода). Не ги оставяй да се вaрят дълго. Стига им да заврят и намаляш на минимун, като проверяваш да не станат много меки.

Успех!



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт