Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 27 отговора

Душата ми е там, сърцето ми тук!

Мнения: 1 190
Това питам Hug
Цитирай


Мнения: 7 473
В детската кухня правиха мляко с кус-кус още в млечното меню от 5мес. беше ни любимо!
Цитирай

София

Мнения: 7 616
Можеш да даваш кус-кус след като въведеш глутен, сирене и масло. Лично аз започнах да правя на Дани от около 8 месец


П.П. Току що си проверих записките - не е било от осмия, а от 10 месец Laughing
« Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 11:20 от Lady Charm »
Цитирай


Мнения: 4 392
Преди месец някъде,но не правя много често.
Цитирай

София

Мнения: 344
И аз не правя често, но го давам най-вече след 10 месец като се научи да дъвче. Иначе пасиран кус-кус става отврат Sick.
Цитирай

Ямбол

Мнения: 19 097
...  Иначе пасиран кус-кус става отврат Sick.
Не става, ако предварително(преди варенето) се препече малко до розово кафяво и става по-вкусно и ароматно. Аз започнах да давам от края на седмия месец, когато въведох попарата.
Цитирай

София

Мнения: 3 785
Аз започнах да давам кус-кус от 8 месец.В началото купувах на Плазмон,после започнах да давам и обикновен.Преди го правех с вода и с плодово пюре,сега му слагам и мляко или сирене.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 490
Десетина дни след като въведох попарата.
Цитирай

London, Sofia

Мнения: 8 914
Към годинка Peace
Цитирай

София

Мнения: 3 445
От 9 месец започнах да му давам на Плазмон, правя го с АМ и сирене.
Цитирай

Varna

Мнения: 1 697
От 10-ия месец.
Цитирай

на кой му пука, майна

Мнения: 5 265

И аз  Very Happy
Цитирай

пред компютъра

Мнения: 3 042
Иначе пасиран кус-кус става отврат Sick.

Моят син пък в началото си ядеше кус-куса  пасиран и изобщо не му беше отвратителен. Прилича на кремче.

Започнах да давам кус-кус малко след годинката от детската кухня.
Но щом въведеш глутен няма проблем да даваш кус-кус , дори и пасиран. Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 376
За първи път му дадох миналата седмица.
Сложих му сирене, малко масло, съвсем малко захар и го пасирах.
Хареса го, изяде го всичкия
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
И аз купих на Плазмон, мислех, че са малки бисквитки  Embarassed Обаче мойто диване не яде нищо, което не е супер гладко. Та искам да ви попитам - кога мога да го пасирам - след като го сваря? Да го разбия в робота преди да го сваря? Или след като сложа масло и АМ? Пасира ли се хубаво, да стане без бучици и трошички?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 27 отговора