Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 ноем. 2004, 14:27 ч.
  • Преглеждания  2 187  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Европа
  • Мнения: 2 929
Парижка лучена супа


Две големи ситно нарязани глави лук се запържват до златисто в масло.Посоляват се на вкус.Добавя се 1 с.л.брашно и след запържването му-също до златисто-се долива литър горещ телешки бульон.Подправя се с 1-2 дафинови листа,смлян черен пипер и така ври около 30 мин.
При сервиране във всяка чиния се поставят по 2 препечени филийки от франзела,които се заливат със супата,обилно поръсена с настърган кашкавал.
Ако сервираме по френски в пръстени паници,така подготвените порции се захлупват с капачета и се запичат за 5 мин  в гореща фурна,докато се разтопи кашкавалът.

Бон апети! eat

Реклама
# 1
  • Monaco di Baviera
  • Мнения: 545
Винаги и слагам чаша бяло вино и я запичам в гювечетата.
Наистина е много вкусна Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 10
ето това е нещо, което ще пробвам  Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт