Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

преди Бургас - сега София

Мнения: 221
Аз го правя по следния начин:
1п. бисквити ги смилам на прах и овалвам сладоледа след това в разбити на сняг белтъци/може да се повтори за по-дебела панировка/ и пържа в силно сгорещено олио. Никога не се разтичал и става вкусен
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 104
 Very Happy Яяяя, ще го пробвам това благодаря !
Цитирай


Мнения: 527
  bouquetМерси много. Винаги съм се чудила как става. Като го направя ще докладвам. Mr. Green
Цитирай
Аз го правя по следния начин:
1п. бисквити ги смилам на прах и овалвам сладоледа след това в разбити на сняг белтъци/може да се повтори за по-дебела панировка/ и пържа в силно сгорещено олио. Никога не се разтичал и става вкусен


а, и аз се изненадах.Мисля да направя довечера.Само се чудя в много олио ли се пържи или в малко и се обръща newsm78
Цитирай

София

Мнения: 19 735
Ще пробвам , благодаря! bouquet
Цитирай

преди Бургас - сега София

Мнения: 221
За да не изтече се пържи в много олио и трабва да е силно сгорещено. Трябват му няколко секунди. Пускаш, обръщаш, вадиш Smile
Цитирай
За да не изтече се пържи в много олио и трабва да е силно сгорещено. Трябват му няколко секунди. Пускаш, обръщаш, вадиш Smile

Супер.Много ти благодаря
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 058
Аз го правя като една топка сладолед(по-голяма) облепям с парчета пандишпаново руло с мармалад. Потапям в смес от яйца, захар и брашно- малко по гъсто от палачинково тесто и пържа. След това при поднасянето поливам с мед.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.