Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 юни 2006, 10:31 ч.

Кавърма от свинско месо в палачинка

  • 3 777
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 196
700-800гр свинско месо
мас
4-6 глави лук
1 консерва домати
1ч.ч.вино
1 люта чушка
сол,чубрица
8 изпържени палачинки
Месото се изпържва и се маха от тигана,слагат се всички останали продукти за 5 мин.след  това се смесват с месото.От гъстата част се пълнят палачинките а със соса се заливат  chef Peace

# 1
  • преди Бургас - сега София
  • Мнения: 221
Аз я правя по същия нячин с пилешко но слагам гъби и печени чушки. Става много вкусно

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт