Синът ми е на 1год.и 6мес и от три месеца прави различни инфекции на горните дихателни пътища.Сега сме с пневмония на алергична основал, към кого да се обърна ,препоръчайте ми лекар
Пневмония на алергична основа

Някой лекар пак не е знаел какво да каже...
Не мога много да ти помогна по въпроса ...и моята щерка, която сега е на година и половина от миналата седмица е с пневмония и я натикаха с антибиотици и инжекции

При нас проблемите са основно с долните дихателни пътищи и честите бронхити, които прави.
Мога само да ти кажа, че лекарите не могат да се справят с такъв вид проблеми. Единственото им решение е предписването на все по-силни антибиотици, докато детето стане резистентно или съвсем му унищожат имунитета. За съжаление, лекувайки по този начин не мислят за последиците, а само да премахнат симптомите на момента, което изобщо не е лечение, а по-скоро подтискане на проблема. Разбира се не всички лекуват така, но лично аз нямам впечатления от други.
При лечението на голямото ми дете (сега на 3 години) успех постигнахме с хомеопатията. Да чукна на дърво, откакто хомеопата ни откри подходящото лекарство бронхитие при него ги преборваме за часове

Моят съвет е да обърнеш към хомеоапат или пък да опиташ с разни бабешки методи. Детето е прекалено малко за други лечения...