Това е рецепта, която днес ми казаха. Все още не съм я опитала, но ако и някой друг иска може да опита и да сравним резултатите после! Семена от люцерна и копър се кипват в ечемичена отвара, като изстине се прецежда и се пие по една водна чаша , три пъти на ден, преди хранене заедно с бирена мая ( има в аптеката на таблетки).
И аз искам да прочета резултатите. Само искам да кажа, че обикновеният чай за увеличаване на кърмата се състои от семена от копър, коприва, глог, анасон и още някои неща (не я знам съвсем цялата).
zdravei probvai s oveseni iadki s plodove. sa6to ima i 4ai na ;xip; za karma . prabvai pri men ima6e dobar rezyltat po4ti karmata mi iz4ezna , no blagodarenie na tix i pre dva 4asa karmex mi se yveli4i mnogo karmata . mnogo sam 6tasliva yspex
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.