Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 3 337
Мами, има ли някоя сред вас достатъчно ядосана на някоя детска градина или ясла в София, за да се появи в предаването ` Без упойка`по ББТ, чиито гости бяхме с Клео80 във връзка с прословутия протест миналата седмица? Момичетата искат пак да правят предаване за детските градини, но се оплакаха, че всеки пищи по този въпрос, а като е да се застане пред камера и да се каже точно и конкретно нещо - всеки се дърпа.  Има ли някоя, която може да го направи и най-важното ИСКА? Момичетата в телевизията са много любезни и отзивчиви и искат лично засегната мама, а не такава, която да говори за общия случай, без нищо конкретно, защото доста такива предавани за общия случай са правили досега. Искат да помогнат и могат, но трябва да имат конкретна информация за спекулация в някоя градина или пък за лошо отношение, за прословутите спонсорства или въобще всечко, което е нередно.

Моля ви, ако има такова момиче/момичета/ да ми пишат на лични, ама работата е спешна, понеже става въпрос за предаване в сряда. Така че давайте да мислим кой може да отиде, че само пищим от градините, а накрая никой не иска да каже нищо в ефир. За инфо ще кажа, че нашите бебета с Клео са още малки за градина, само сме ги записали, а и дори и да ставахме от ТВ-та казаха, че не може всяка седмица все нас да дават, трябват нови лица.

Хайде, чакам да ми пишете   bouquet

# 1
 • sofia
 • Мнения: 2 534
Хайде майчета , помогнете ни да направим нещо  Heart Eyes

# 2
 • Мнения: 9 990
Хайде, много недоволни има по другите теми...... PraynigАз съм доволна засега, общи приказки няма как да говоря...А за какво точно недоволство става въпрос-недоволни от какво всъщност?

# 3
 • sofia
 • Мнения: 2 534
конкретна информация за спекулация в някоя градина или пък за лошо отношение, за прословутите спонсорства или въобще всечко, което е нередно.

нещо такова
Може майка , чието дете е направило да речем алергия към евтините ясленски препарати - белината
Примери много

# 4
 • Мнения: 9 990
Ми не, немога да си кривя душата-аз съм благодарна на целият екип в яслата....Само чувам от други роптаене, но от уста на уста, за спонсорства, за лошо отношение към децата.Нека наистина някой препатил и подплатен с доказателства и материали...да съдейства.Пиша, за да повдигам темата, а и защото утре моето не е застраховано като че ли...а и защото съм съпричастна с идеята, явно има много такива случаи и е хубаво да се пресекат вече. Praynig

# 5
 • Мнения: 4 578
Момичетата искат пак да правят предаване за детските градини, но се оплакаха, че всеки пищи по този въпрос, а като е да се застане пред камера и да се каже точно и конкретно нещо - всеки се дърпа............. и искат лично засегната мама,....................... но трябва да имат конкретна информация за спекулация в някоя градина или пък за лошо отношение, за прословутите спонсорства или въобще всечко, което е нередно.........................................За инфо ще кажа, че нашите бебета с Клео са още малки за градина, само сме ги записали,

          Е,мами ,ядосани на ДГ и ДЯ,какво излиза,че е страшно лесно да коментираш,да се нервиш и в края на краищата нищо конкретно.Предаване се прави не само да плюеш,а да дадеш алтернативно решение на проблемите.Това не е така,решава се по този начин.Ето това е добре свършена работа според мен.В противен случай кучето си лае ,кервана си върви.Не може този рекъл,другия - чул.Хайде,инициативата е ваша.Давайте решения,но първо добре се запознаите със съответната дейност,за да сте компетентни,а не да се правят елементарни грешки.Когато се разглежда един въпрос добронамерено се изслушват и двете страни.Потърсете и компетентни хора от другия сектор.А не само  #Cussing out #Cussing out #Cussing outПоздрави.Жалко,че не гледам ББТ,но се надявам да разкажете.  bouquet

# 6
 • Мнения: 5 876
Има тема с черен списък, имаше и една тема за деца, наказвани да стоят с вдигнати ръце... пусни търсачката, в неделя вечер надали всички четат.

# 7
# 8
 • София
 • Мнения: 11 445
Недоволни от какво????
От липсата на места или от отношението!
Аз съм доволна и от яслата и от градината!

# 9
 • Мнения: 9 990
конкретна информация за спекулация в някоя градина или пък за лошо отношение, за прословутите спонсорства или въобще всечко, което е нередно.

нещо такова
Може майка , чието дете е направило да речем алергия към евтините ясленски препарати - белината
Примери много

# 10
Да действително е лесно да се оплаквам,но когато застана очи в очи с проблема е трудно да го отдиференцирам  и най вече кой е винове.Колкото до белината,тя е от разрешените средства на Министерството на здравеопазването.Всички дезифектанти са на хлорна основа,с тази разлика,че едни са по скъпи,а други не,най много да направим реклама на някоя фирма,но мисля че не това е целта.
Може би аз не мога да отдиференцирам проблем,защото  всичко,което ме възлнува споделям с учителките и директорката,до сега съм намирала решение.

# 11
 • София и там където не се пуши
 • Мнения: 11 988
А така наречените прословути спонсорства, са по идея на родителите, за да не живеят по 8-9 часа децата ни в мизерия и никой не е казал тези спонсорства да са само в пари, а може и в труд. А има родители, които просто са смешни с тези оплаквания за спонсорствата. Никой не е длъжен да ги дава, дори за социално слабите се помага. Просто са предложени от родителите, но като цяло се дават, а хора каращи луксозни коли и притежаващи пицарии и ресторанти единици от тях правят проблем. Още ми държи такъв случай, ама оплакванията са към родителите, не към детските градини.

Сетих се имам оплакване към учителите - виждала съм ги да мажат с гипс, да слагат тапети, да рисуват по стените, да мият, да чистят, но толкова години не се научиха да заваряват оградата на детската градина, която непрекъснато гаменчета я чупят.

# 12
 • Мнения: 9 990
Ми то стана ясно, че само да разлаем кучетата... Tired

# 13
 • София
 • Мнения: 11 445
Искам да кажа нещо, въпреки, че ще предизвика негативни мнения и може би скандал.. Мисля си, че се прекалява с тия изяви. За майчинството - да, има смисъл да се борим, защото е мизерно и унизително. За детските градини не виждам какво има да се правят предавания и пр... не разбирам смисъла на въпросното предаване на ББТ... да се оплачат родителите от учителите, от спонсорството или какво? Не става дума за нещо глобално като майчинството, а за отделни случаи. За целта има инспекторат, има директори има куп други институции. Пък ако даден проблем не се реши по нормални начин, тогава има медии. Какво излиза, значи аз не съм доволна, пискам си тук, не се обръщам към институциите и се изтъпанвам пред медиите. Да не говорим, че съм сигурна, че разговора ще бъде на съвсем махленско ниво.. една комшийка каза еди какво си. Малко ли теми виждаме тук... една комшийка ми каза, че не им дават вода в яслата, че ги държат умишлено на течение и пр. Простете ми, ама това е смехотворно.. Мисля си, че работата се улива вече... Мисля си също, че в махленски раговори ще се загуви по-важния проблем за МЕСТАТА в градините!
Е, това е, казах си каквото ме вълнува. Надявам се да те по толеранстни и да не стане скандал  Wink

# 14
 • Мнения: 9 990
Не, Ваче, няма да стане. Hug
Донякъде си права-това за махленското...
Все пак, хората канят, имат визия за това как ще протече може би предаването, някакви насоки все ще има.Точно това е идеята-да не се говори напразо в стил махленски.Ако помниш темата за белината-ето ти....не е нито махленско, нито недоказано, много имаше, които се притесняват,че децата лапат от препаратите.За местата-и това е ясно-няма сграден фонд-много е простичко.Виновен за мен е архитекта на София и кмета или там от който зависи да разрешават застрояване на нови жилищни сгради без предвидени към тях детски заведения.Но аз проблеми не съм имала, не съм се сблъсквала, та немога да си смуча от пръстите.Има иначе  много препатили...

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт