Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 юни 2006, 17:10 ч.
  • Преглеждания  3 488  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
...чакам да ми каже някой, че почвам да готвя. Grinning

Реклама
# 1
  • Мнения: 9 798
Пускаш ги във вряла вода буквално за секунди, ама защо ти трябва да ги попарваш - аз си ги правя винаги пресни.

# 2
  • Мнения: 9 798
Водата в която попарваш, може да е леко подсолена.

# 3
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Благодаря ти Grinning. Току-що се оправих и сама. Да личи си веднага как си сменят цвета. Ама за сурови не съм чувала 4е пак става newsm78

# 4
  • София
  • Мнения: 3 260
Замразяваш във фризера само попарени листа. Или слагаш сурови в бурканчета и стерилизираш.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 446
Аз замразявам листата сурови, наредени едно върху друго, помежду слагам тук-там гьозум /джоджен за тези дето не са от Варненско/. Увивам в полиетиленово фолио. Преди да готвя с тях, както са замразени, ги пускам в тенджера с вряла подсолена вода с лъжица-две оцет вътре. Имат съвсем вкус на пресни.

# 6
  • София
  • Мнения: 382
Аз от Звездев видях,че той всички зелении-лапад,спанак,даже и лозовите листа,залива с гореща вода от Ел.каната и после веднага измива със студена.Става бързо и не се размиват.А постни сърмички стават чудесно и с листа лапад Wink

# 7
  • Мнения: 5 258
Аз замразявам листата сурови, наредени едно върху друго, помежду слагам тук-там гьозум /джоджен за тези дето не са от Варненско/. Увивам в полиетиленово фолио. Преди да готвя с тях, както са замразени, ги пускам в тенджера с вряла подсолена вода с лъжица-две оцет вътре. Имат съвсем вкус на пресни.

и в наше село е гьозум, споко

# 8
  • Пловдив
  • Мнения: 121
Аз също не ги попарвам

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт