Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Мисля че този път чашата преля. От вчера само плача и мисля. Мисля варианти и се чудя как да постъпя. И искам съвет от вас. Но трябва най-напред да разберета за какво става въпрос.
Естествено, изневери ми. Банално, много банално. С жената на най-добрия си приятел. Казаха ми го още декември, но не исках да повярвам. И се оставих лесно да ме убеди, че съм луда, че изобщо съм си го помислила. И двамата ми се смяха и ме изкараха луда. После ме накара да и се извиня, аз отидох у тях, мъжа и също беше там и като и се извиних той също се разсмя и ми каза, че съм луда да предполагам нещо такова. И се размина.
Но вчера ... Сякаш някой ме караше. Не постъпих честно, наистина. Направих си ай си кю с мъжки профил и я заприказвах. Всъщност я заприказвах още миналата седмица, но вчера научих същественото. Как мъжа и не я считал за човек... Как и изневерява (това е вярно наистина) и как тя му отмъстила като правила секс с най-добрия му приятел. Знам какво си мислете, това е чат, може да ме излъже, но ми каза интимни неща за него, които няма как да ги знае без да е правила секс с него. Било само веднъж, не и харесало и затова повече не го повторили. Но той имал чувства към нея и продължавал да и се възхищава и да я желае. Всичко това станало миналия август - а аз родих септември Simple Smile Те са се подигравали под носа ми и са правили секс когато съм била бременна в деветия месец. Той - любимият ми, този, когото не само обожавам , а дори и обожествявам и тя - приятелката му от детинство, жената на приятеля му от детинство - израснали са заедно, познават се от 25 години.
Не спирам да плача. Него го няма, ще се върне в сряда. И не знам какво да направя. Искам да отмъстя, най-вече на нея. Знам че той не я харесва. Не знам, може би искам да го оправдая, защото все още го обичам, а нея не мога да я понасям отдавна. Но искам да си отмъстя. Лошото е, че тя е бременна, но пък  тя помисли ли за мен, когато бях бременна? Май не ме интересува. Минават ми няколко варианта. В първия момент исках да изпратя всичко на мъжа и... Но ще разберат сигурно че съм аз. Сега като нещата се пооталожват се чудя дали да не поизчакам, да се правя, че не знам нищо, да се сприятеля с нея и тогава да изпратя чата на мъжа и. Знам , че е подло, срам ме е от това, което мисля, но не искам да ми се подиграват. А ако мъжа и научи съм сигурна, че и моя мъж ще си получи заслуженото.
Моля ви, помогнете ми. Приемам и подли съвете - толкова съм бясна, че няма да се спра пред нищо в момента. Може би е добре, че мъжа ми го няма. Не знам...
Но наистина не искам да оставя нещата така.

# 1
 • Мнения: 2 979
Кофти работа..ама така ако си отмъстиш мислиш ли, че ще ти мине...Аз не Naughty
Пък и така какво ще стане...има да си отмъщавате и ще стане кошмар.

Лично незнам какъв съвет да ти дам..защото незнам какво бих направила...Едно ще ти кажа обаче...не бързай!!! Може пък да стане нещо друго..знае ли човек  bouquet

# 2
 • Мнения: 233
Ми какво да ти кажа.Той мъжът ти е за .....Като за начало с него трябва да се разправяш.Кажи му това което пишеш тук на нас и му искай обяснение.Момичето има вина но на мъжът ти е много по-голяма.Подло,много подло от негова страна,но връщане на зад няма.Успех мила. newsm10

# 3
 • София
 • Мнения: 4 423
Моят съвет е да не отмъщаваш, това не винаги е правилния начин...
Остави нещата така, много си се разровила и е нормално да мирише...
Няма да се почувстваш по - добре ако отмъстиш, но ако си готова да сложиш точка на всичко, по- добрия вариант е поставиш картите на масата и никога повече да не се обръщаш назад.
Това бих направила аз, но ти решаваш. Peace

# 4
 • Мнения: 1 760
Я по-добре изчакай и недей да правиш недообмислени неща.Каквото е било-било-остави го в миналото и се опитай да започнеш начисто без да се ровичкаш в разни стари истории.Понякога хората правят грешки,за да научат някой важен урок- в случая мъжа ти-че не си заслужава да те губи,приятелката-че няма смисъл да лекува семейните си проблеми с твоя мъж, а ти-че с ровичкане в нета можеш да си докараш само неприятни емоции.
Едва ли наистина ти се подиграват,както на теб ти се струва.Жената чака бебе, ти вече си станала майка-потърси сили да се пребориш с желанието да отмъщаваш.Защото за нашите глупости обикновено плащат най-близките и най-невинните ни хора-децата.
Изпий едно мартини,легни се наспи, утре си купи нов парфюм и отиди на фризъор.Като се върне мъжа ти му кажи за какво си мечтаеш.
Остави другите хора,мисли за своето семейство.
Пожелавам ти сили и много късмет.Сигурна съм,че утре нещата ще изглеждат по-различно от днес.

П.С.Изтрий си всички фалшиви профили и известно време не влизай в нета-веднага ще усетиш промяна в себе си.

# 5
 • Чехия
 • Мнения: 1 071
Как ми се искаше да има решение за такива неща да има начин, лесно и точна като рецепта........Толкова зависи от отношенията ви с мъжа ти дали той ще е склонен да те подкрепи и как би реагирал, ако разбере, че ти се иска да мустиш или  пък като разбере,че си предпирела нещо ........А не може ли пък тази Мома нека си да ги попреувеличила нещата има женици дето само плямпат едни врели некипели....... Crossing Arms Надявам се да има,начин всичко да се нареди, не губи надежда, по-добре е човек наистина да забрави някой неща......Успех  Hug

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 00:55 от ivalex

# 6
Момата не е съвсем мома, на 32 е, има едно дете и сега чака второ. Казвам го, защото и е било пределно ясно какво е да си бременна, докато са го правили. Другото което много ме ядосва е, че тя като най-добра приятелка на мъжа ми знае всичките ни семейни неща. Аз нямам личен живот - той и докладва абсолютно всичко, поне по веднъж на ден се виждат и и се дава пълен отчет за това кой какво и как ... За това си е виновен само той, нейната вина е че след това ходи и разправя по хората, но наистина не е виновна тя.
Сигурна съм, че не преувеличава и са го направили, защото ми каза подробности от рода на дължина, ширина и поведение в леглото - неща, които са типични за мъжа ми.
Той ми казва, че ме обича (вярвах го до вчера), казва, че обожава детето ни (това го вярвам и сега). И по дяволите, два дена се мъча ни не мога да си обясня защо го е направил  Cry

# 7
 • Чехия
 • Мнения: 1 071
Проклятие, защо такива жени не си гледат собствените семейства, нали?
Като,че им влиза в работата да се бурникат по чуждите мъже и домове...............Защо не се опиташ да поставиш картите пред мъжа си и не го попиташ как я мисля за напред.....не е задължително да е сега когато ти се почувстваш готова и силна.....

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 01:10 от ivalex

# 8
 • Мнения: 5 467
Утре извикай мъжа й у вас, кажи му, че искаш да говориш нещо много сериозно с него и му покажи чата с нея. После ще обсъдите присъдата на гадините. И ще ти олекне поне малко.
Изпий едно мартини,легни се наспи, утре си купи нов парфюм и отиди на фризъор.
Нима така се забравят такива истории? Отиваш на фризьор, купуваш си нещо и айде - минало ти е.
Това не е детето ми - да се разплаче, да му супя една близалка и да му светнат очите.

# 9
 • Варна
 • Мнения: 2 168
Така като чета, тази жена няма шанс да се разкара от живота Ви...Прекалено са близки с мъжът ти Thinking. Аз имах връзка, в която той си имаше такава най-добра приятелка и още тогава не ми се струваше в реда на нещата/към седемнадесетгодишна бях/сега направо ми се струва недуразумение подобна ситуация. За съпругът ми аз съм най- добрата приятелка и той е моят най- добър приятел. Още в ситуацията "- той и докладва абсолютно всичко, поне по веднъж на ден се виждат и и се дава пълен отчет за това кой какво и как ..." виждам доста неща, с които аз не бих била съгласна- какво е това всеки ден се виждат и докладва? Как ще дава отчет за семейния Ви жевот на друг човек освен на теб?
Мисля, че няма на кого да отмъщаваш, защото трябва да започнеш от себе си! Това положение е по твоя вина- ти си се съгласила да живееш така. Останалите просто се възползват от примирението ти...

# 10
 • Мнения: 814
постави му ултиматум.или те излизат от живота ви ,или ти от неговия.ако ти е възможно разбира се.или ги събери тримата и им покажи нейните думи в чата и ги питай -кой какво мисли да прави.и да не те карат да правиш ти първата крачка.и след това прекратявате връзки с това семейство.ти си знаеш хората най-добре,но за мъст недей да мислиш.не бъди подла като тях.играй с открити карти.но се разкрий пред тримата наведнъж,за да не те направят на луда пак.

# 11
 • Мнения: 1 629
Хм, аз бих се разбрала с мъжът си. Отмъщението не е решение и едва ли ще ти олекне, ако предизвикаш негативни последици за останалите участници в драмата, при положение, че проблемът е в твоето семейство. После, чатът и кой какво казал там, за мен не значи нищо. В нета хората съвсем не са това, което са. Остави тези сценарии и говори с мъжът си, обичате ли се, разбирате ли се и т.н. и разкарайте тези хора от живота си. Приятели се намират.

# 12
 • Мнения: 5 650
Недей да предприемаш прибързани действия. Изчакай, времето ще покаже. Отмъщението не винаги е най-добрият вариант.

# 13
 • София
 • Мнения: 1 351
Сигурна съм, че не преувеличава и са го направили, защото ми каза подробности от рода на дължина, ширина и поведение в леглото - неща, които са типични за мъжа ми.
Хм, ква е тази жена, дето с непознат мъж по кю-то /нали ти си се рагистрирала като мъж/ обсъжда атрибутите на друг мъж, и то с толкова подробности - дължина, ширина??? newsm78 Аз съм в шок. Нещо не си представям сега някой да ми се включи на кю-то и аз да почна да си споделям толкова лични неща. ooooh!
А иначе за отмъщението - според мен не си струва, няма да ти олекне ако я нараниш и ти, а даже напротив - ще се принизиш до нейното ниво.
Ако искаш да си го върнеш на мъжа ти, просто му дай да прочете вашия разговор. Гарантирам ти че ще му се разкаже играта - един път като прочете мнението на приятелката му за него и втори път като се изправи пред теб и трябва да ти даде обяснение.

# 14
 • Мнения: 5 474
Недей да предприемаш прибързани действия. Изчакай, времето ще покаже. Отмъщението не винаги е най-добрият вариант.

 Peace точно така!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт