Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 юни 2006, 10:51 ч.

Голямо благодаря на Джема

  • 1 686
  • 22
  •   1
Отговори
  • Мнения: 386
Ето една питка по рецептата на Джема,страхотна е!

http://snimka.bg/album.php?album_id=44330&photo=12
http://snimka.bg/album.php?album_id=44330&photo=13
http://snimka.bg/album.php?album_id=44330&photo=16

А на теб Джема едно голямо благодаря smile3525 , за вдъхновенито и идейте които ми даваш.Благодаря!

# 1
  • Мнения: 319
Ами дайте рецептата бе хорааааааааааааа, изтекоха ми лигите Mr. Green

# 2
  • New Zealand
  • Мнения: 5 183
Да наистина, дайте я тази рецепта де!   chef

# 3
  • Велико Търново/Бургас
  • Мнения: 1 154
 atworkХайде де чакаме рецептата Mr. Green

# 4
  • Балчик
  • Мнения: 7 211
( Е, не днес сте решили да ме закопаете . Как ми изтипосвате ника само на показ. Embarassed )

Моля, няма за какво. Питката наистина е супер. Радвам се,че си я харесала. А рецептата е следната:
3 яйца, 500 гр. пр. мляко,30 гр. мая, 2 кг. брашно, масло, 1 с.л захар, 1 с.л сол
Меси се тесто. Втасва, разделя се на 3 топки. Всяка се разточва на кръг,маже се обилно с масло, слага се втори лист, пак се маже с масло, слага се трвтата кора. Реже се на 16 като торта. Навиват се кифлички, нареждат се в тава, втасва, маже се с яйце и се ръси със сусам или настърган кашкавал. Пече се при 180 гр.

# 5
  • Мнения: 3 164
mchj ,  а на снимките има една вкусотия, поръсена с пудра захар и пълна с кремче. Не знам какво е, ама така апетитно изглежда.... Дай рецепта!

# 6
  • Мнения: 386
( Е, не днес сте решили да ме закопаете . Как ми изтипосвате ника само на показ. Embarassed )

Моля, няма за какво. Питката наистина е супер. Радвам се,че си я харесала. А рецептата е следната:
3 яйца, 500 гр. пр. мляко,30 гр. мая, 2 кг. брашно, масло, 1 с.л захар, 1 с.л сол
Меси се тесто. Втасва, разделя се на 3 топки. Всяка се разточва на кръг,маже се обилно с масло, слага се втори лист, пак се маже с масло, слага се трвтата кора. Реже се на 16 като торта. Навиват се кифлички, нареждат се в тава, втасва, маже се с яйце и се ръси със сусам или настърган кашкавал. Пече се при 180 гр.


Хей,Джема брашното не беше ли 1 кг. newsm78

# 7
  • Мнения: 386
mchj ,  а на снимките има една вкусотия, поръсена с пудра захар и пълна с кремче. Не знам какво е, ама така апетитно изглежда.... Дай рецепта!


Ако говорим за тово нещо
http://snimka.bg/album.php?album_id=44330&photo=17
http://snimka.bg/album.php?album_id=44330&photo=18
2 пакетчета са в едното е тестото, а в другото крема,те са на прах разбъркват се, блатовете се печат прави се крема и готово.
Вкусно е!

# 8
# 9
  • Мнения: 3 164
mchj ,  а на снимките има една вкусотия, поръсена с пудра захар и пълна с кремче. Не знам какво е, ама така апетитно изглежда.... Дай рецепта!


Ако говорим за тово нещо
http://snimka.bg/album.php?album_id=44330&photo=17
http://snimka.bg/album.php?album_id=44330&photo=18
2 пакетчета са в едното е тестото, а в другото крема,те са на прах разбъркват се, блатовете се печат прави се крема и готово.
Вкусно е!

Благодаря!  bouquet

# 10
  • Балчик
  • Мнения: 7 211
( Е, не днес сте решили да ме закопаете . Как ми изтипосвате ника само на показ. Embarassed )

Моля, няма за какво. Питката наистина е супер. Радвам се,че си я харесала. А рецептата е следната:
3 яйца, 500 гр. пр. мляко,30 гр. мая, 2 кг. брашно, масло, 1 с.л захар, 1 с.л сол
Меси се тесто. Втасва, разделя се на 3 топки. Всяка се разточва на кръг,маже се обилно с масло, слага се втори лист, пак се маже с масло, слага се трвтата кора. Реже се на 16 като торта. Навиват се кифлички, нареждат се в тава, втасва, маже се с яйце и се ръси със сусам или настърган кашкавал. Пече се при 180 гр.



Хей,Джема брашното не беше ли 1 кг. newsm78

oops, da 1 kg e. Rolling Eyes

# 11
  • София
  • Мнения: 10 860
Тази Карпатка по магазините продава ли се? Не ми е позната...

# 12
  • Варна
  • Мнения: 6 859
Джема, отдавна не си влизала в кукинг. нет.  Wink

# 13
  • Мнения: 386
Тази Карпатка по магазините продава ли се? Не ми е позната...

Да продава се.Но знаеш ли Вивиан,то маже да се направи и в домашни условия.Тестото е еклерово,само дето се пече не на отделни еклери а на блат.Кремът е малко по-така но си мисля че ще стане със обикновен ванилов крем или кремовете на Йоткер.

# 14
  • New Zealand
  • Мнения: 5 183
Много благодаря за рецептата на питката. Изглежда много вкусна и не 4ак толкова сложна. Май ще се престраша  Wink

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт