Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 264
3ти ден, в цибалаб:
FT4 - 15.42 (12-22)
TSH - 1.7 (0.31-5.00)

Prolactin - 443.87   М(45.0 - 375.0); Ж(59.0 - 619.0)
LH - 2.53     М(1.5-9.3) Ж(фол 1.9-12.5, овул 8.7-76.3, лут 0.5-16.9, мен 15.9-54.0)
FSH - 4.00     М(1.4-18.1) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5-9.1, мен 23.0-116.3)
Estradiol - 99.73   М:до191; Ж:от1-10г.22-99.1,фол 40-606,овул 536-1930, лут 121-719, мен. до 136)
Testosteron - 2.42  М:от 1-12г.0.10 - 2.37;от 13-17г.0.98-38.5;над 17г.8.4-28.7 Ж(0.5 - 2.6)

какво смислите по въпроса?
Цитирай


Мнения: 553
Ами първо не си дала референтни стойности. Така като гледам тестостерона ми изглежда леко повишен, но без референтните стойности не е ясно. И съотношението LH/FSH май трябва да е около 1, а не е, но нека и други да коментират.

А, сега е друго  Wink. Ами всичко изглежда в граници.
Цитирай

София

Мнения: 264
ааааа сетих се аз и ги написах след това ;о)
Цитирай

София

Мнения: 2 120
LX и FSX не са в норма и съотношението им не е единица. Как си с овулацията?
Цитирай

София/Варна

Мнения: 2 229
може би ще се наложи фоликулометрия поне месец-два за да се види дали има спонтанна овулация.
Цитирай

в едно любящо сърце

Мнения: 195
LX и FSX не са в норма и съотношението им не е единица. Как си с овулацията?

Даре, че съотношението не е 1 е вярно, но са си в рамките на рефер. стойности.
И мен ме вълнува този въпрос, толкова ли е лошо ако съотношението не е 1?
Цитирай

Пловдив Белащица

Мнения: 1 444

LX и FSX не са в норма и съотношението им не е единица. Как си с овулацията?

Даре, че съотношението не е 1 е вярно, но са си в рамките на рефер. стойности.
И мен ме вълнува този въпрос, толкова ли е лошо ако съотношението не е 1?
Ако е повече или по-малко от 1 - 1,5 би говорило за СПКЯ или за намаляване на яйчниковия резерв.
Цитирай

София

Мнения: 2 120
Иди все пак един месец на фоликулометрия. Успех.
Цитирай

София

Мнения: 264
преди няколко месеца ходих на фоликулометрия - според тогавашната  ми докторката нямам проблем - доминантен фоликул, който се беше спукал при следващия преглед. но и секс по график по време на фоликулометрията не даде желания резултат. д-р стаменов ме прати на хормони и евентуално цветна снимка ( имам АГ операциа преди няколко години). в края на седмицата съм на преглед при него и ще види какво ще каже... хубава седмичка на всички!   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 2 151
Ами първо не си дала референтни стойности. Така като гледам тестостерона ми изглежда леко повишен, но без референтните стойности не е ясно. И съотношението LH/FSH май трябва да е около 1, а не е, но нека и други да коментират.

А, сега е друго  Wink. Ами всичко изглежда в граници.
Нещо ми се върти, че Тест. не трябва да е повече от 1.7
Може и да греша. И аз реших, че е завишен.
Цитирай

София

Мнения: 264
да ви кажа, според доктора няма нищо притеснилно в тез резултати. минавам на следваща точка от списъка ;о) късмет на всички!   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.